- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...
Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is
Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest