- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...
Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is
Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest