Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! Miért nem tudok a lengyel amazonról rendelni? Akármit teszek kosárba, mindenre azt irja hogy nem szállitható a cimemre (magyarországi cim). Persze azt nem irja hogy miért... vagy hogy mi a megoldás.
-
HellGreg
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Elnézést hogy teleszórom a topikot, de chateltem egyet a supporttal, hát én teljesen fel vagyok háborodva. Magyarországra nem vonatkozik a prime mint olyan. Az árak magyar áfával terheltek ha rendelsz valamit, és a free delivery is csak pár országra vonatkozik.
Na most a kérdés az, hogy amikor előfizetem a prime-ot, erről egy szót sem ejt az oldal, hogy ácsi, magyarként hiába fizeted, szart se fogsz benefitelni belőle? Ugyanúgy ahogy prime videón rögtön kiszúrja, hogy magyarországi vagyok, prime fizetésnél akkor miért nem?
csak a bullshitet tolja az előnyökről, amik nincsenek. -
-
HellGreg
őstag
Valaki elmagyarázná, hogy működik ez? Már kezdek kiakadni az amazonos árazási rendszer miatt. Be vagyok lépve amazon.de-re, prime-om van, ott van hogy pl. Marklin Myworld 29307 szett 68.83 EUR. De mihelyt beteszem a kosárba, ott már 75.36 EUR. Ugyanez van a többi termékkel is. Abba már kezdek belenyugodni, hogy 7000ft a házhozszállítás, hiába van Prime, és hogy a filmek 99%-a nem elérhető prime videón, de hogy még maga a termék ára is átverés, azt már nehezen nyelem le.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Amazon prime videon be lehet valahogy állítani, hogy ne is lássam a Magyarországon nem elérhető tartalmakat? Borzasztó idegesítő, hogy kb minden 10. film indul csak el. Egyébként is milyen jogon korlátozzák? Gondolom ugyanannyit fizetek, mint az angolok...
-
HellGreg
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Na közben kiderült a turpisság. Prime videó tagság nem egyenlő prime tagság. Legalábbis a fiók kezelésénél azt írta hogy click here to become prime member. Fura is volt hogy az iTunes miért csak 1800 ftot vont le amikor kB 3000 kellett volna. Na szóval most már prime member vagyok és megy minden ami nem külön csatornához tartozik.
-
HellGreg
őstag
Most komolyan... Elfelejtettem a próbaidőszak végén lemondani a prime videot, így előfizettem egy újabb hónapra. Gondoltam nézek már valami filmet. Kb. amikor már a huszadik filmre is vagy "not available in your region", vagy valami csatornaelőfizetést írt, meguntam...

-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Előfizettem prime videóra, most a free időszak megy, de szinte bármilyen filmet vagy sorozatot szeretnék nézni, mind "not available in your region". Ilyen formában teljesen használhatatlan a dolog. Még egyet se sikerült elindítani, amit kinéztem. Elrontok valami beállítást, vagy tényleg az van, hogy a közép-európai fizessen de nem kap lóf...t se cserébe?

-
HellGreg
őstag
válasz
Erdei88
üzenetére
Egyébként mitől függ hogy van-e trackelve egy csomag vagy nincs? Én 3 dolgot rendeltem decemberben, ebből 2 jött meg, egy elveszett (gondolom a magyar postán), és mivel nem voltak trackelve, hivatkozni sem tudok mire. Közben meg elnézem, mindenki trackelt csomagokat vár mindenhonnan. Én ilyet nem tudtam választani az amazon.de-n.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok.
Amazon.de-ről rendeltem 3 dolgot egyszerre. Ebből 2-t és egyet külön rakott, hogy nem együtt szállítják ki. Aztán valahogy tovább bontották, és mindhármat külön küldték ki. 2 meg is jött, egy azonban nem. Az oldalon ezt írják:Was expected 4 Dec 2018
DispatchedA másik kettőt a posta hozta (bedobták az udvarra a vizes fűbe, persze).
Trackelés egyik cuccon se volt. Most mit lehet ilyenkor csinálni? -
HellGreg
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Rendben, köszi!
És fizetni mikor kell? Mert most csak a kártyaadatokat kérte, de szerintem nem fizettem. Mivel a biztonsági kódot nem kérte. -
HellGreg
őstag
Sziasztok. Normális dolog hogy az amazon.de egy kb 70 eurós csomagért 8 eurót számol csomagolási és postaköltségnek? Közvetlen kártyás fizetés. Vagy van valami olcsóbb megoldás? Most rendelek először onnan.
Köszi a segítséget.Illetve mi ez a bődületes árfolyam??? 1 EUR = 343.970596146 HUF
Mivel járok jobban, ha euróban vagy forintban számoltatom? Van jelentősége?Ui. úgy látom, a 3 termék 2 külön csomagban jön, különböző időpontban.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Van arra lehetőség hogy Amazon prime videóra előfizessek és legyen benne Starz? Asszony szeretne Outlandert nézni de sehol nem látom fent, sem Hbo go sem netflix.
-
HellGreg
őstag
Az miért van, hogy ha kilistázok termékeket, ott mindegyik alatt megjelenik egy ár, mondjuk 20 font. Amikor rákattintok a termékre, a termék oldalán már 30 font... 10-ből 9 termékkel így járok.
-
HellGreg
őstag
Nekem a szerda este megrendelt cuccok most jöttek meg

Az emag-ról ugyanakkor rendelt cuccnak még híre-hamva sincs
-
HellGreg
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az meg hogy a fenébe létezik

Biztonságos ez így? Ha valaki ellopja a jelszavamat annyit rendelhet amennyit akar, olyan címre, amilyenre akar, nem? -
HellGreg
őstag
Egy buta kérdés. Leadtam a rendelést amazonon, azt írja "you have placed your order". De hogy kell fizetni? Nem kért biztonsági kódot a kártyámról. Meg közben jött egy email:
"Thanks for your order. We’ll let you know once your item(s) have dispatched. Your estimated delivery date is indicated below. You can view the status of your order or make changes to it by visiting Your Orders on Amazon.co.uk."Szóval mikor és hogy kell fizetni?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Amazon.co.uk -n milyen szokott lenni a black friday ha van egyáltalán és mikor van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest