Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Elore is elnezest, ha buta kerdeseim lennenek (Amazonrol meg nem vasaroltam, kicsit mas, mint a tobbi kulfoldi webshop).
Szoval:
1. annak ellenere, hogy ez egy kaliforniai szekhelyu ceg (Banyan Imports DE), letezhet, hogy par euroert kiszallitja a megrendelt termeket vagy valamit beneztem?
2. az "Amazon Currency Converter" opciot, mint olyan be kell kapcsolni vagy sem? Eleve ez csak egy segitseg, hogy mindjart lassam, nagysagrendileg mennyi lesz majd az osszeg forintban, de csak tajekoztato jellegu vagy befolyasolja a "pipa" a vegosszeget?

Koszonom!

Szerk.:
ahogy latom, ez megsem tajekoztato jellegu, hanem egy konkret szolgaltatas. A kerdes mar csak az, hogy erdemes hasznalni es ha igen, ki, miert szereti?

-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...

Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is

Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Aszalógép vásárlás előtt állok. Már majdnem belekezdtem egy hazai beszerzésbe, de előtte egy kicsit körbejártam, milyen áron kapható EU-n belül az adott készülék.
Igazából egyáltalán nem lepődtem meg, hogy a hazai webshopok dupla áron kínálják ugyanazt a terméket, amit az Amazonról is elérhetnék (.de).Nagyon sokat és régóta vásárolok a tengeren túlról, de speciel a német Amazonról még soha, így kérdezném a gyakorlott felhasználókat:
TI belevágnátok, pl. ebbe, a példának felhozott termék megvásárlásába? Annyi világos, hogy a garancia "csak" fél év, ... de akárhogy is nézem, a fele a belföldi áraknak, ... igaz? Láttok ebben bármilyen buktatót?
Előre is hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest