Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Adtam hozzá egy valós osztrák címet (ahol korábban laktunk) de az a gyanúm, hogy ki tudják deríteni bankkártya szám alapján, hogy magyar bankhoz tartozok és itt bukik a dolog (szerintem). De lehet hogy az is számít, hogy magyarországi ip-címről rendelek? Vagy lehet a kötelezően megadandó mobil előhívóból is látják ezt?
Esetleg az lehet még gond, hogy a giftcard egyenleg centre pontosan annyi mint maga az mp3 ára? Nem kell hogy valamivel több legyen az egyenlegem? Vagy az a gond hogy giftcardrol nem lehet mp3-at venni?
Ha valaki tudna nekem ebben (privátban) segíteni, annak el is utalom a dal árát.
-
zenefan
aktív tag
Köszönöm, akkor lehet kaptak tőlem egy kis BF ajándékot. Lehet valamit kezdeni a giftcardon lévő egyenleggel? Pl. tokot, fóliát tudnék venni?
-
zenefan
aktív tag
Rendelt már más mp3-at az Amazon.de-ről? Ez a gondom.
-
zenefan
aktív tag
Én csak egy mp3-at szeretnék vásárolni Amazon.de-ről mert sehol máshol nem volt az adott szám. Magyar bankkártyát tudtam csak hozzáadni a fiókhoz (meg egy régebbi ausztriai lakcímem). De hiba üzentet kaptam.
"We were unable to process your order with your current payment method. In order to successfully purchase your music please try the following and place your order again:
Check you have selected your default 1-Click payment method in Your Account settings.
Confirm that your default 1-Click payment method is registered to a German, Austrian or Swiss billing address.
Try a different payment method as your default 1-Click selection.
If you are still unable to complete your purchase, please visit our help pages."Gift card egyenleget tudtam feltenni, ami fedezi az mp3 árát, de mégse tudja onnan levonni a rendszer.
Rendelt már más mp3-az Amazon.de-ről? Hogy lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest