Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés: amazon.de-n licitáltam egy polár órára. Már csak 5 óra van vissza belőle és senki nem licitált még rá. Nem láttam sehol minimálárat. Megadtam a legkisebbett amit lehetett, ha lejár és más nem licitál rá akkor azon az áron elvihetem???

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az a baj, hogy kosárba rakva, jóváhagyás előtt már 111,26 euró. Úgy már nem olyan nagy üzlet. Nem is 97,35-t hozza, hanem 103,9 és még a szállítás se ingyenes (7,36). Ennyiért már van itthon is teljesen új magyar garival.

-
válasz
elistvan
üzenetére
Meg sem fordult a fejemben, hogy ali express kivételével bárhol ne paypal-al vásároljak. Egyszer feleségem gb-n rendelt ajándékot szülinapomra és azt hitte mivel magyar volt a szöveg, hogy magyar cucc és bankkártyával vásárolt, megjött meg minden de izgultunk egy hónapig...

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ok megtaláltam. Sajnos az ára miatt nem éri meg szállítással megrendelni a használtat. Logitech g903-at keresek jó áron bárhonnan. 😀
-
Néztem pár cuccot az amerikai amazonon. Szoktam vásárolni Kínából sok helyről, (GB,Ali, gearvita, stb) de amazonról még nem vettem semmit vagy csak nagyon régen. Találtam kétféle egeret nagyon jó áron, de aztán mikor átolvastam kiderült használt. Mit lehet tudni az amazon használt cuccokról? Mi a különbség a Used, very good és a Used, Like new között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest