- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Sikerült megoldani. Ha esetleg más is belefutna ebbe a problémába, akkor röviden leírom, hogy mi volt a megoldás.
Bejelentkezésnél a felhasználónév és jelszó beírása utána kiírja, hogy elküldte a kódot a korábban megadott telefonszámra. Alatta volt olyan lehetőség, hogy Try in different ways. Természetesen ezzel már rögtön az elején próbálkoztam, de mint kiderült, nem mindegy, hogy hol próbálok bejelentkezni.
- Asztali PC-n nem működött, átdobott a login screen-re
- Mobilon böngészőből nem működött, szintén átdobott a login screen-re
- Mobilon Amazon alkalmazásban ugyanazt az oldalt megnyitva működött, ott nem loginoltatni akart, hanem bekérte az egyik regisztrált bankkártyámhoz tartozó CCV kódot, és az alapján beazonosított, majd törölte a régi mobilszámot. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Járt már valaki úgy, hogy nem tudott belépni a fiókjába, és elhajtották az ügyfélszolgálaton?
Szitu a következő: ismerem a login nevemet és a jelszót, ismerem a regisztrált e-mail címet, ahhoz hozzá is férek. Ismerem a 2FA-hoz megadott telefonszámot is, azonban ez a szám hónapokkal ezelőtt ki lett kapcsolva, sem hozzám, sem más előfizetőhöz nincs hozzárendelve, tehát a kiküldött kódok elvesznek a dev0-ban.
A Customer Service oldalon elérhető Help with signing in résszel sem vagyok előrébb:

Túrtam az Amazon fórumot, ott hasonló esetre a ticket nyitást javasolták, de a nyitáshoz be kellene jelentkezni. Találtam egyéb módot a jegy nyitásra, leírtam a problémát, ott pedig elhajtottak azzal, hogy nem adhatnak ki információt meglévő felhasználói fiókról. Bónusz: a tőlük kapott levélre sem tudok reagálni, elutasítja a mail szerver, csak a benne elküldött Amazonos linken keresztül tudnék válaszolni, amihez 0. lépésben szintén be kell jelentkezni..
)Bónusz 2: itt lenne lehetőség a recover-re pont ilyen esetekre, de itt is azzal kezdi, hogy a folytatáshoz jelentkezzek be.
Kérdés: hogy a fészkes fenében tudom ebben az esetben visszaszerezni a hozzáférést a fiókomhoz? Tudom, hogy hasznos a többfaktoros auth, és támogatom a használatát, de most nagyon megkeseríti az életemet, a rugalmatlan ügyfélszolgálatról nem is beszélve. Miért nem tudnak beazonosítani valamilyen okmány alapján például? Tényleg nincsenek erre felkészülve?

-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Leadtam egy rendelést (Sold by: Amazon EU S.a.r.L.), a pénzt levonta a kártyámról, de meggondoltam magam, és láttam, hogy van visszamondási lehetőség, így éltem vele. Mi a tapasztalat, kb. mennyi időn belül küldik vissza a pénzt?
Másik kérdés:
Ha egy itemnél az ár alatt azt látom, hogy "+ shipping (currently unavailable)", akkor ez pontosan mit jelent (enged rá rendelést leadni, és ugyanolyan arrival time-ot mutat, mint kb bármelyik másik terméknél, bár még nem próbáltam véglegesíteni)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Nintendo Switch 2
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Autóhifi
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)