Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
DonThomasino #9799 üzenetére
Két lehetőség van:
- Nem az Amazon szállítja az adott terméket, így hiába nézed a DE-t, lehet, hogy Kínából jön, amire még számolja az ÁFA-t.
- Nincs beállítva rendesen a címed. -
DonThomasino
veterán
Kinéztem egy terméket, a DE ről.
Már majdnem megrendeltem mikor nézem az összesítőt.
Item
Postage and packing
Total before VAT
Estimated VAT
Kihoz egy ilyen tételt Estimated VAT, 32.000 HUF ez most mi? -
warcat
veterán
Ez nem probléma, átveszik, max legyen előre kitöltve a POSTVOLLMACHT és legyen feltöltve a fiókra
-
8zabi
őstag
Sziasztok,
mailboxde címre rendelnék egy telefont. A vásárlás végén mielőtt fizetnék azt írja az amazon,.de hogy "Signature or one-time password required at time of delivery". Szóval valakinek meg kéne adni a kódot átvételkor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki?
-
st6969
őstag
Üdv, applikáció van fent. Mindenáron a .de-n akar keresni. Ezt át tudom állítani, hogy .it-n keressen? Sehol nem találom ezt. Olaszországból szeretnék rendelni.
Köszi. -
dzsampi
tag
Sziasztok!
Német amazonról szeretnék rendelni.
Van értelme a prime-nak 1-2 hónapra? Olcsóbb lenne mint a szállítási díj Mo-ra.
Bármikor lemondható? El tudjátok mondani az előnyeit?Köszi
-
warcat
veterán
válasz
Psychopeti #9784 üzenetére
Ha sold és fulfilled by Amazon van a termék alatt (és nem Amazon UK, vagy Amazon US) akkor az európai amazontól veszed ami egy entitás csak több aloldallal.Azt senki nem fogja megmondani neked melyik raktárból teljesítik a rendelést, de jellemzően a német aloldalon szereplő termékek német, néhafrancia raktárból vannak kiszolgálva.
Futárszolgálatnál meg az lesz, amelyik adott pillanatban a legolcsóbb a rendszerükben. -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!
Amazon.DE oldalról való rendelésen gondolkoznék. Azt honnan lehet tudni, hogy az esetleg rendelt termék honnan melyik országból jön?
Meg az változó tényleg hogy melyik futár cég szállítja ki Magyarországra?
És ha minél rövidebb a szállítási idő az esetleg jelentheti azt hogy innen Európából érkezik a rendelt termék?
Köszi előre is a választ. -
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, ilyet még nem csináltam ezért kérdezem. .de amazonrol rendszeresen rendelek Ausztriába. Most van egy termék ami nem elérhető a német amazonrol, de a francian igen. Működő dolog az ha régiót váltók megrendelem és kész? Mivel eu bol euba gondolom se vam se aemmi. Ausztria a celallomas
-
Thom!
veterán
Amazon.de van egy Philips soundbar ami itthon nem kapható.
Ha megveszem itthoni garancia megy-e a philipsnél? -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Ha cégre kérem német amazonról mondjuk egy telefont netto arért kapom meg ezt tudom ,de garancia ilyenkor ,hogy van ? Koszonom valaszotokat -
nepszter1
addikt
Sziasztok amazon lehet valahogy úgy mond csomag automataba rendelni ? (Németországba élek)
-
santhab00
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérem, miután többszöri account-on próbálva, Revolut-os illetve k&h-s kártyával is próbálkozva sem tudok végigvinni egy rendelést, és "gyanús fizetési tevékenység"-re hivatkozva letiltja az Amazon az accountomat.
Long story short: Erasmus miatt kijöttem egy fél évre Olaszországba, és rendelni akartam valamit az olasz Amazon.it-ről. Letiltja a rendelés után röviddel az accountomat. Többnapi dokumentum feltöltögetés után sem volt jó nekik. Csináltam új accountot, mert azt hittem a Revoluttal van a baj, de a K&H-val sem engedte.
Pár infó:
Szállítási cím: egy olasz amazon locker címe
Számlázási cím: a magyar otthoni címem amire a bankkártyáim ki vannak állítva
Amazon prime: próbálta feldobni, hogy ha aktiválom a prime-ot kapok ingyenes szállítást, ez az aktiváció sosem sikerült valamilyen rejtélyes hiba okán, de azt írta ettől le tudom adni a rendelést. Próbáltam barátnőm adataival új amazon accountot létrehozni, prime aktiválási kísérlet nélkül, otthoni OTP-s kártyával leadni a rendelést, de szintén nem sikerült.Mi lehet a gond? A számlázási cím? Adjam meg az olasz ideiglenes lakásom címét? Egyszerűen fogalmam sincs már, hogy feszüljek meg.
Kérem aki tudja mi a megoldás ne tartsa magában! -
evitiguF
senior tag
Köszi az infót!
Lengyelen fizettem elő, ott most 4500Ft az éves díj, viszont nekem nem prime video, vagy gamingre kellene, hanem szállításra, német oldalról, német címre. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
erre a Prime-ra minden aloldalon elő kellene fizetni? Értem ez alatt, hogy amazon. de / com / it / fr / pl ?
Nem elég egy helyen, és az érvényes lenne mindre? Vagy hogyan működik ez?A háttere annyi, hogy a *.pl oldalon kezdtem meg jelenleg a 30 napos próbaverziót, ami után majd éves szinten vonna le 50zl-t, de tulajdonképpen a *.de oldalt használnám, onnan rendelnék, és a szállítási kölstég redukálása miatt is lenne számomra érdekes a prime, a video / gaming / reading csak plusz, hab a tortán.
Viszont a *.de oldalon azt jelzi továbbra is, hogy kezdjem meg a 30 napos próbaidőmet. -
virkir
veterán
Nekem ne mondja senki, hogy mennyire jó ez a szarkupac.
Mai történet, kilenckor rezeg a banki app, hogy terhelés történt.
Mijafül, nem vettem semmit épp meló nem shopping.
Aszondj amznprimede 89.90 euró
Hogy mivan?
Ordereknél sehol semmi ezért bankkártya letiltva, tétel megreklamálva.
Most kóborolva az appban megtaláltam a payement fülön meg a Prime fülön mindjárt a havi előfizetés után mint egész éves előfizetés. Ja mindkettő azonos napon könyvelve.
Ennyire nem vagyok szenilis, hogy nem emlékszem ennek a végigvitt megrendelésére.
Ennyire hülyék, hogy gond nélkül levon ugyan szolgáltatásra két összeget? -
-
Sanyi.mTs
addikt
Látható valahol a honlapon, hogy ez az ebook olvasó meddig lesz akciós? nekem nem szúr szemet ez az infó.
-
gg72
veterán
válasz
radi8tor #9754 üzenetére
Nekem is az UPS-szel vannak a legrosszabb tapasztalataim, már előre félek, amikor látom, hogy ők szállítják a csomagot. Reggeli értesítés nuku, futár számát nem adják meg, aki persze kézbesítés előtt soha nem telefonál. Mostanában a kedvencem az ExpressOne, reggel jön email (de gyakran már előző este is), sms, futár számával, aki előtte mindig telefonál is + adnak egy trackinget, amivel pontosan látom, hogy hányadik cím vagyok és hol jár éppen a futár. Az UPS hozzájuk képest egy középkori postakocsi színvonal.
-
Lala6
őstag
No, most hogy újra aktív lett a fiókom, gondoltam megnézem a Prime Gaming-et is (ha már kaptam ajándékba Prime-ot).
Ezt a hibát kapom az aktiválásakor: Add your mobile number to enable Prime Gaming.
Természetesen megvan adva a számom. Lehet, hogy az a baja, hogy magyar számot adtam meg? Próbáltam a neten utánakeresni, de amiket javasoltak (pl. kapcsoljam be a kétfaktoros hitelesítést) az egyik sem segített. Adjam meg újra a számot? Arra azt írja, hogy már egy másik fiókhoz van társítva és így azt a fiókot blokkolhatják (persze, mert az enyémhez van megadva).Találkoztatok ilyennel, van erre valami megoldás, vagy hagyjam inkább a fenébe?
A Prime Videó viszont gond nélkül működik, automatikusan aktiválódott. -
radi8tor
MODERÁTOR
Én most UPS-el szenvedek. Hogy ezek az alvállalkozók mennyire gázak. Ma elvileg másodjára jártak nálunk, és most vissza akarják küldeni a csomagot Amazonnak.
Mindkét alkalommal itthon voltam de kaputelefon nem megy, ezt rögzítettük a csomaghoz. De komolyan ez a legrosszabb cég akivel dolgom van. Már máskor is szívtam velük és végül Vecsésre mentem átvenni a csomagot aminek a szállításáért fizettem...
25 perce várok a vonalban. Úgy érzem másokkal is gondjuk van. -
fatal`
titán
válasz
radi8tor #9747 üzenetére
Nem feltétlen.
Nekem pár évig parkolt csak a fiók, mert beregisztráltam, de végül máshol vettem meg, amit akartam. Idén vásároltam és egyből tiltották a fiókot gyanús tevékenység miatt.
Mondjuk pár órán belül engedélyezték, csak először nem volt egyértelmű, hogy milyen dokumentumot akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest