- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
santhab00
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérem, miután többszöri account-on próbálva, Revolut-os illetve k&h-s kártyával is próbálkozva sem tudok végigvinni egy rendelést, és "gyanús fizetési tevékenység"-re hivatkozva letiltja az Amazon az accountomat.
Long story short: Erasmus miatt kijöttem egy fél évre Olaszországba, és rendelni akartam valamit az olasz Amazon.it-ről. Letiltja a rendelés után röviddel az accountomat. Többnapi dokumentum feltöltögetés után sem volt jó nekik. Csináltam új accountot, mert azt hittem a Revoluttal van a baj, de a K&H-val sem engedte.
Pár infó:
Szállítási cím: egy olasz amazon locker címe
Számlázási cím: a magyar otthoni címem amire a bankkártyáim ki vannak állítva
Amazon prime: próbálta feldobni, hogy ha aktiválom a prime-ot kapok ingyenes szállítást, ez az aktiváció sosem sikerült valamilyen rejtélyes hiba okán, de azt írta ettől le tudom adni a rendelést. Próbáltam barátnőm adataival új amazon accountot létrehozni, prime aktiválási kísérlet nélkül, otthoni OTP-s kártyával leadni a rendelést, de szintén nem sikerült.Mi lehet a gond? A számlázási cím? Adjam meg az olasz ideiglenes lakásom címét? Egyszerűen fogalmam sincs már, hogy feszüljek meg.
Kérem aki tudja mi a megoldás ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest