Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• santhab00

tag

Sziasztok! A segítségeteket kérem, miután többszöri account-on próbálva, Revolut-os illetve k&h-s kártyával is próbálkozva sem tudok végigvinni egy rendelést, és "gyanús fizetési tevékenység"-re hivatkozva letiltja az Amazon az accountomat.

Long story short: Erasmus miatt kijöttem egy fél évre Olaszországba, és rendelni akartam valamit az olasz Amazon.it-ről. Letiltja a rendelés után röviddel az accountomat. Többnapi dokumentum feltöltögetés után sem volt jó nekik. Csináltam új accountot, mert azt hittem a Revoluttal van a baj, de a K&H-val sem engedte.

Pár infó:
    Szállítási cím: egy olasz amazon locker címe
    Számlázási cím: a magyar otthoni címem amire a bankkártyáim ki vannak állítva
    Amazon prime: próbálta feldobni, hogy ha aktiválom a prime-ot kapok ingyenes szállítást, ez az aktiváció sosem sikerült valamilyen rejtélyes hiba okán, de azt írta ettől le tudom adni a rendelést. Próbáltam barátnőm adataival új amazon accountot létrehozni, prime aktiválási kísérlet nélkül, otthoni OTP-s kártyával leadni a rendelést, de szintén nem sikerült.

Mi lehet a gond? A számlázási cím? Adjam meg az olasz ideiglenes lakásom címét? Egyszerűen fogalmam sincs már, hogy feszüljek meg.
    Kérem aki tudja mi a megoldás ne tartsa magában!

Új hozzászólás Aktív témák