Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Abszurd a helyzet , meg mindig nem tudok belepni , es meg mindig nem kaptam vissza a penzemet a szamlamra , mi tevo legyek ?
-
Albert.Tamas
tag
Meg mindig le van tiltva a accountom , pedig anno irtam nekik es irtak ,hogy 7 nap mulva be tudok lepni el is ismertek ,hogy naluk volt a hiba , azotta irtam parszor nem is irtak vissza , megrendelt termekemet nem vettem at , a futar visszakuldte , irtam nekik emailt ,hogy ha megkapjak a csomagot kuldjek vissza a penzt szamlamra amivel fizettem , nem is reagaltak semmit , ilyenkor mizu van ? Mikor kapom vissza a penzt ? Koszonom valaszotokat.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
radi8tor #10930 üzenetére
Igen azt tudom ,hogy biztonsai oka van ennek bankartyammal kapcsolatos
Kozben kaptam emailt , 7 napot kell varnom ra ?Guten Tag,
es tut mir sehr leid, dass Sie dies erleben mussten.
Wir möchten Ihnen einen effizienten und zufriedenstellenden Service bieten. Ich entschuldige mich, dass wir Ihre Erwartungen in diesem Fall nicht erfüllen konnten.
Ich kann persönlich nachvollziehen, dass diese Art von Erfahrung sehr ärgerlich für Sie ist.
Ich habe soeben Ihr Konto überprüft.
Ich habe gerne recherchiert und festgestellt, dass unser Systemfehler verdächtige Aktivitäten in Ihrem Amazon-Konto festgestellt und Ihr Amazon-Konto daher vorübergehend gesperrt hat.
Aber wie ich überprüfen kann gibt es kein solches Problem.
Daher habe ich den Systembefehl nun manuell entfernt und an die Kontoabteilung weitergeleitet.
Um Ihr Konto zu aktivieren, habe ich Ihre Anfrage an unsere Konto Abteilung weitergeleitet.
Die Kontoabteilung wird Ihr Konto aktivieren.
Für Sie ist kein weiterer Handlungsbedarf erforderlich. Allerdings bitte ich Sie bis 7 Werktage abzuwarten, da die Genehmigung etwas Zeit in Anspruch nimmt.
Sie werden automatisch per E-Mail über die Freischaltung Ihres Kontos benachrichtigt.
Sollten Sie auf Hindernisse oder Fragen stoßen, helfen wir Ihnen sicherlich gerne weiter - am besten telefonisch.
Unser Kundenservice ist Montag bis Sonntag von 6:00 Uhr bis 24:00 Uhr erreichbar.
Und so erreichen Sie uns:
-
Albert.Tamas
tag
válasz
radi8tor #10926 üzenetére
Irtam nekik remelem megoldjak
impressum@amazon.de cimreIrtam neked privatban , de leirom ide is
Lene egy kerdesem van , megrendeltem Amazon.de oldalon egy termeket amazon az eladó , mar uton van a csomag , legalabb is tegnap meg ezt lattam , most nem tudok belepni az oldalra.
Ha megggondoltam magamat , ne vegyem at a termeket ?
Vagy ilyenkor mit kellene csinalnom? -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Konto vorübergehend gesperrt Wir haben ungewöhnliche Bewegungen auf deinem Konto festgestellt und es vorübergehend gesperrt. Wende dich für weitere Unterstützung bitte an den Kundenservice.
Hova kellene irnom?
Nem tudok egyáltalan belépni fiokomba se chat se semmi -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Adot egy aru Amazon.de oldalrol vennem eladó az Amazon eddig ok ,
2 ev garancia ok , ha valami gond van akkor vissza kell kuldenem sajat aron ? Vagy ,hogy van ez ?
Koszonom valaszotokat -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Ha cégre kérem német amazonról mondjuk egy telefont netto arért kapom meg ezt tudom ,de garancia ilyenkor ,hogy van ? Koszonom valaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest