Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Nem vagyok amazon rendelő, de most az .it -ről lehet rendelnék. Simán regelek és megrendelem magyar címre? Van valami trükk amire figyelni kell?
-
-
chatran
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi, ma hajnali 1-kor jött egy e-mail, hogy megkapták a csomagot és elindították a visszatérítést és 5-7 nap mire a számlán lesz az összeg.
Szerencsére nem kellett ennyit várnom reggel már jelzett is a Revo, hogy megérkezett.
Az mondjuk fura, hogy a Revo külön EUR számlára tette, ami inaktív.Ezzel az első komolyabb Amazonos vásárlás/visszaküldésem pozitívan zárult, az Amazon, a posta és a DHL is jelesre vizsgázott.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ettől az eladótól vásárolt terméket az Amazon szállítja ki. Ez eddig ok.
Ha valami gond lenne, akkor az esetleges garis visszaszállítást is az Amazon intézi igaz? Tehát az Amazonnak jelzem a hibát, és az Amazon küld egy visszáru címkét?
-
chatran
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
Szerencsére az enyém nem tűnt el, mint a fórumtársé, kb egy hét alatt vissza is küldték.
Innentől mennyi idő mire visszakapom a pénzem?péntek2024. augusztus 9.4:49 (UTC +02:00)
The shipment has been successfully delivered
Németország - Neumark1 Tétel: JJD149990121160803699szerda2024. augusztus 7.16:44 (UTC +02:00)
The shipment has arrived in destination country
Németország - Regensburg1 Tétel: JJD149990121160803699péntek2024. augusztus 2.1:36 (UTC +02:00)
The shipment has left origin countryMagyarország - NPKK1 Tétel: JJD149990121160803699csütörtök2024. augusztus 1.14:36 (UTC +02:00)
The shipment has been collected
Magyarország - Székesfehérvár 2 pos1 Tétel: JJD149990121160803699 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Van lehetőség emailt is írni nekik, még azzal tehetnél egy próbát.
-
zumics
tag
válasz
warcat
üzenetére
Pontosan ez lett az ügy végkimentele, amit írtál. A csomag konkrétan elveszett, vagy ellopták, írtam az amazonnak, ők sem látják, nem érkezett meg hozzájuk (így 14 nap alatt), de mivel kiemelt ügyfél vagyok, ezért visszautalták egyből a pénzt, ahogy szóltam rá 2 órára kb.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Funwater SUP-ot az Amazon.de-n keresztül. A második használatnál észrevettem, hogy ereszt. Felvettem a kapcsolatot az Amazon ügyfélszolgálattal, már a negyedik mohammad-dal beszélek mert kettőnek elment a kapcsolata chat közben, de hajthatatlanok. Csak visszaküldeni lehet és akkor visszaadják az árát, cserélni nem. Ami baj, mert én mondjuk nem szeretném a mostani száz EUR-ral drágább árán megvenni. Ilyenkor mi a teendő, vagy ez ennyi? Köszi az infót és bocs az offért!
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
-
warcat
veterán
-
zumics
tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Én júli 25-én adtam fel postán (német amazon visszaküldés), azóta történ egy júli 26-os bejegyzés dhl-nél, hogy "package left country of origin" - azaz elvileg innen elment a csomag.
Na azóta semmi változás/előrelépés... Amazonnál a státusz "return requested" , ezzel szemben én 8 napja feladtam...
Ez normális, hogy ilyen lassú, vagy kezdhetek írogatni? Ha igen, kire írjak, az amazonra? Nem kéne hogy eltűnjön a cucc, mert 86k értékű. -
chatran
őstag
-
LuckyL
őstag
válasz
John D'oh
üzenetére
ha a német amazonról van szó, akkor az a DHL címke, az itthon a maygar postához szól, postán kell feladni
magyarázkodni nem kell, legfeljebb annyit segíteni nekik hogy a j betus also kodot olvassák le, ha nem tudják maguktól#10879chatran
ha kitakarva a személyes adataidat megmutatod azt a címkét, megmondjuk, de ha német amazon akkor a postára kell vinned sztem -
chatran
őstag
válasz
John D'oh
üzenetére
Én azért reménykedtem egy részleges visszatérítésben, itt a hardveraprón és jófogáson olyan 90-től indulnak az alig használt Osmo 3-asok.
Én 72-t fizettem érte, egy 15-20 ezres részleges visszatérítéssel bestbuy lehetett volna.
Kínai webshopok, pl Banggood ezekbe simán bele szoktak menni.
Bár az is igaz, hogy nem tudom a sérülés a kereten mennyire komoly, hatással van-e a vízállóságra.Van egy ilyen DHL pont a városban:
DHL Express Service Point
Depot Székesfehérvár Bárándi utca 13. 'B' ÉpületIde bevihetem, a megfelelő cimkékkel el fogják küldeni az Amazonnak?
-
John D'oh
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Szerintem teljesen korrekt.
Visszaküldöd, és utána visszakapod az árát is.
És a legjobb hogy nem kell a postán magyarazkodni hogy te ezt ingyen szeretnéd küldeni az amazonnak vissza az alábbi címkével amit kaptál tőlük, hanem ügyezheted a DHL-lel akikre azért nyugodtabban bízom a csomagot.
Amúgy én pont most rendeltem egy erősítőt a német amazonrol, és csak remélni tudom, hogy ha egyszer gond lesz és javításra vagy cserére kell küldeni akkor nem a postával kell ügyeznem. Két éve volt egy egér amit visszaküldtem, na az még a postával ment.
-
chatran
őstag
Sziasztok,!
Küldtetek már vissza Amazonhoz cuccot? Rendeltem egy DJI Osmo Action 3 kamerát, ami a leírás szerint:
Used - Like NewAn item in perfect working condition. Original protective wrapping may be missing. The original packaging may have minor damage, or item may come repackaged. Package damage is clearly defined for each item. All accessories are present.
Ezt úgy értelmezem, hogy felbontott, csomagolássérült a kamera és az alkatrészek, mintha újak lennének.
Na ehhez képest, egy látszólag eléggé használt kamerát kaptam, volt egy látványos sérülés a jobb sarkán, a tartó meg össze vissza volt karcolva ebből következtettem, hogy huzamosabb ideig is használták.
Beszéltem chat-en pár ügyfélszolgálatossal, de ők csak és kizárólag a visszaküldést erőltették, a partial refund ( részleges visszatérítést) visszautasították.
"In the next 2 to 4 hours, you''ll get an email with all of your return instructions. Follow them to return your item. Once you ship the item back, Amazon will begin to process your return. It may take up to 30 days for Amazon to receive and process your item and it could take another 7 days to process the refund. After processing is complete, you''ll receive €xxx refunded to your Mastercard."
Végülis ez lett a vége.
Azt írta, hogy DHL dropshipping lesz, le kell adnom egy közeli DHL telephelyen. Ez, hogyan működik?
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megírom mi történt egy amazonos rendelésemmel, hogy más is tudjon róla mit csinál az amazon, ha olyan termékeket rendelsz ami a rendelés pillanatában nincs raktáron.
(Német amazon)Tehát rendeltem több terméket, egy rendelésben amik között volt olyan is amit engedett rendelni, de jelenleg nem volt raktáron. A kasszában nem számolt fel dupla szállítási díjat. Ezért gondoltam tudok várni a termékekre, szóval leadtam a rendelést. A rendelés pillanatában nem vontak le semmit a bank kártyámról.
Aznap éjjel beterhelték kb. a rendelés összegének felével.
Rá pár napra megint történt terhelés, de akkor már majdnem a teljes rendelési végösszeget. Ezzel az volt a gond, hogy az első terheléssel eggyütt, tehát a 2db terhelés összege már a másfélszerese volt a teljes rendelés végösszegének.Szóval ezek után felvettem a kapcsolatot az amazonnal a chates Ügyfélszolgálaton.
Ott mondták el mi történt az én rendelésemmel.Mivel nem volt raktáron több termék a rendelésemből, ezért legoglaltak egy összeget a kártyámról, a rendelés fenntartása miatt. Ez volt az első terhelés.
A második terhelésnél feladták a már beérkezett termékeket. Ez a terhelés a feladott termékek ára volt.
Az ügyfélszolgálatos jelezte, hogy lesz még egy harmadik terhelés is, amikor beérkezik a maradék pár termék a rendelésből és azt kiküldik. És ezzel a terheléssel jön ki a rendelésem végösszege.
És most jön a lényeg: Az első terhelést fel szabadítják a kártyámon, mert az csak "foglaló" volt ameddig beérkeznek a termékek amiket rendeltem.
Szerintem elég félreérthető az amazon ezen része. Nekem nagyon nem tetszett. Nem értem miért nem vonja le a rendelés leadásakor egyben a teljes végösszeget, amikor úgyis tudom a rendelés pillanatában, hogy várni kell a termékekre...
Remélem hasznos információ lesz másoknak a jövőben.
-
John D'oh
senior tag
Sziasztok!
Német amazonról rendelve hozzá akar adni a végösszeghez 5000 Ft-ot ha forinttal fizetek "exchange rate guarantee fee" néven.
Ha euroval fizetek akkor természetesen nem.
Tudja valaki tapasztalatból, hogy a magyar bankok (erste az esetemben) felaszámolnak ilyenkor többletköltséget ? -
cocainemann2
újonc
Sziasztok, első sorban olyan emberrel szeretnék privátban beszélni, aki nagyon vágja a témát.
Röviden: Amazon Seller Centerrel kapcsolatos dolog.
Egy másik ember használja a cégemet, amiben egyedüli tulaj vagyok,a cégem alatt adja el a cuccokat, de nem akármilyen szinten.
A következőt szeretném: megszerezni ezt a fiókot, ami az én nevemmel / cégemmel van regisztrálva.
Elfogom árúlni a teljes sztorit annak, aki ebben tud segíteni, vagy csak tanácsot adni.
Ha segítesz megszerezni a fiókomat, nem jársz rosszúl, ezt garantálom !! ( anyagi dologra gondolok )
-
zumics
tag
válasz
zumics
üzenetére
Csak leírom, hogy más is tudja:
Természetesen MPL automatából NEM lehet visszaküldeni (német amazonnak próbálom), annak ellenére sem, hogy az amazon által adott DHL-es linken 95%-ban MPL autmatákat listáz...
+ ha már ott voltam, megpróbáltam a DHL automatát is (mert az is volt mellette), de az sem vette be
Szóval így 2024-ben még mindig marad a jó öreg a posta.... -
Garada
őstag
€49.00 (20.000 forint) feletti rendelésnél az Amazon.de már ingyen szállít Magyarországra állandó jelleggel ha minden igaz.
-
CarrGomm
aktív tag
Sziasztok. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy ha amazon.de-n van egy termék, ami 110.85 €-ba kerül free delivery-vel, beteszem a kosárba az miért lesz egyből a payment method kiválasztásánál 118.30 €?
Így néz ki:
Buy new:
€110.85
FREE deliveryMajd:
Order Summary
Items: €118.30
Postage & Packing: €7.58
Total: €125.88
Promotion Applied: -€7.58
Order Total: €118.30Már az items-nél 8 €-val többet ír.
-
zumics
tag
-
zumics
tag
Sziasztok,
Alzaboxon keresztül küldött valaki vissza csomagot német amazonnak?
(Itt olvastam a fórumban erről)
Valószínűleg vissza kell küldenem egy cuccot és nekem ez lenne a legjobb megoldás. -
törölt tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Olasz Amazonnal nekem nem volt az. Persze elmeletileg visszafizetik, de nalam a supportosok valami loopba kerultek es ugyanazokat a dokumentumokat kertek be ujra es ujra egyesevel amit vagy az elso emailemben vagy egy kettovel korabbiban csatoltam, aztan egy ido utan mar nem is valaszoltak. Talan tiz eurot kaptam csak vissza a visszakuldes arabol. Persze a kovetkezot mar inkabb Alzarol vettem.
-
Sziasztok!
Ha vennék Amazonról egy Quest 3-mat és esetleg garanciás probléma lenne, akkor ingyenes a visszaküldés? -
borges7
aktív tag
Valaki járt már így? Email, jelszó beírása után, mikor megadom az OTP-t, ezt írja ki:
"We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance."
Valami chat, vagy email-es megoldás jó lenne, nem telefon.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Le van írva téma összefoglalóban. Igen vissza kell küldeni nekik, ők küldenek hozzá matricát amivel postán fel tudod adni ingyen.
-
Sziasztok!
Német Amazonról rendelnék Asus alaplapot, eladó az Amazon, a kérdésem az lenne, hogy garanciális ügyintézés során gondolom nekik kell visszajuttatnom a terméket és amennyiben igen a visszaküldés ingyenes?
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
A német Amazon Prime day kedvezmények (vagy akár az UK-s) magyarországi címre rendelve elérhetőek valamilyen formában, vagy ez teljesen veszett ügy? Nincs aktív membership-em, és hátha valaki már próbálta.
-
Iceman83
tag
Sziasztok
Amazonál most hogy működik 14napos vissza küldés?
Ha veszek egy Spiegen tokot és nem teszik.
Akkor ők küldenek futárt vagy nekem kell valahogy vissza küldeni?
Nekem kell fizetni vissza küldés németbe?
Köszönöm -
bazsy_
tag
Sziasztok! Amazon.de rendelést általában hány nap alatt szokták feladni? Sokat nem rendeltem tőlük ez most a 3. , az elsőt megkaptam a 2. eltűnt de az 4 napig tartott míg feladták, és most rendeltem megint kb egy hete és még nincs dispatched (csak ordered)státuszban. Egyébként egy sima (beurer)mérleg nem is nagy nem is drága szóval semmi különleges. Megszokott ez a hosszú idő?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Németektől rendeltem még hét elején. Ha minden igaz, holnap hozzák. Itthon, Magyarországon, melyik futárcég fogja hozni? Azt látom, hogy kint az osztrák postával jön, na de itthon?
-
Thunder23
csendes tag
Sziasztok.
Sajnos nem tudok belépni az accountomba mert megváltozott a telefonszámom. A régi számra küldi el a kódot sms-ben ami már nem él.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Megoldás van erre a problémára? -
Rico33
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Mai garis ügyintézés. Asszony hajszáritojábol kijött a füst.
Szóltam nekik, visszaküldöm és refund vagy másikat kérek.
Kell a cseredarab, mert hajszáritó és nagyon fontos.
Következő levélbe jött a qr kód meg 3 hetem van visszaküldeni. Ment a válaszom, nem tudom csak még 2 hét csúszással. Semmi gond, majd küldöm akkor.
A cseredarab holnapra itt van, persze fizetni nem kell.
Az egész 3 mail volt meg fél óra. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék , még sosem rendeltem az Amazonról. Németektől akarok, ide Magyarországra. Viszont, ha több terméket rendelek, és más a kereskedő, akkor én majd több dobozt kapok, vagy pedig megvárják, majd egyszerre küldik? Hogy van ez pontosan? Illetve mennyire van becsomagolva, mennyire látható, hogy mi van benne? Semmi extára nem kell gondolni itt, csak azért jobb, ha én és a kereskedő tudja.
-
tamikomac
aktív tag
Srácok, az helyén való, hogy visszatérítéskor a magyar ÁFÁ-t nem kapnám vissza?

Forint folyamatosan gyengül gondolom ezért USD 81.05 és nem USD 82.77, de az "Estimated tax to be collected" az a bizonyos USD 22.35 ami a magyar 27% Áfa hiányzik a visszatérítésből.

Erre számítsak mikor a DPD visszaadja Pitney Bowes-nak a csomagot aki visszaküldi az Amazonnak?
-
tamikomac
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Lesz az kettő is sajnos, hiába az e-mail, az űrlap, és a csomagtörlés a DPD oldalon keresztül.
------2024-06-11 10:11 - Értesítjük, hogy ... csomagokat futárunk a mai napon kézbesítésre átvette. Mai napon 13:53-14:53 között szállítja ki.
2024-06-11 13:15 - Köszönjük, hogy levelét elküldte... Futár kollégánknak továbbítottuk az információt. A csomag visszafordításra kerül a feladó részére.
2024-06-12 10:54 - Értesítjük, hogy ... csomagokat futárunk a mai napon kézbesítésre átvette. Mai napon 14:15-15:15 között szállítja ki.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Rendelés amazon.com, USA, termék, vám, ÁFA minden kifizetve, 12 óra elteltével e-mail DPD-től, és a linkre kattintva...

Ki van ez találva, ÁFA kifizetve, mégis EU-ból jön, mert az eredeti csak az USA... Mindenesetre írtam a DPD-nek, hogy legyenek szívesek ne hozzák a csomagot. Így előbb-utóbb kap jelzést az amazon, és meglátjuk mi lesz. -
Thom!
veterán
Rendeltem egy minipc amazonról visszaküldtem május 31-én magyar posta
juniús 6 célba ért elméletileg. Mikor reagálnak rá hogy megérkezett és mikor kapom vissza a pénzt?
Refund status: Return requested...10nap telt el a küldés óta és 4napja átvan véve elméletileg. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendelni szeretnék az Amazon.de oldalról. Soha életembe nem rendeltem még, ha igen, akkor Németeknél élő barátomékhoz, de sajnos ez már megszünt ( Ő rendelte meg és stb.. ) . Nos, tudok rendelni ide Magyarországra is? Ha igen, mi a menete? Köszönöm
-
Beni2360
félisten
Na nem tudok zöldágra vergődni. Adott egy visszaküldött soundbar ( nagyon jó állapo ) amit az Amazon Retourenkauf árulja és az Amazon szállitana. Az érdekelne,hogy mennyi garancia jár hozzá. Olvastam,hogy a gyári garancia nem él ezekre a termékekre. 30 nap az elállási jog.
Vagyis semmi.
-
Shame21
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na ezt írják:
Sales tax is not separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site unless explicitly indicated as such in the ordering process. Items ordered from WEELIAO may be subject to tax in certain states, based on the state to which the order is shipped. If an item is subject to sales tax, in accordance with state tax laws, the tax is generally calculated on the total selling price of each individual item, including shipping and handling charges, gift-wrap charges and other service charges, less any applicable discounts. If tax is separately calculated and collected in connection with items ordered from WEELIAO through the Amazon.com Site, the tax amounts that appear during the ordering process are estimated - the actual taxes that will be charged to your credit card will be calculated at the time your order is processed and will appear in your order confirmation notification.plussz az értékelései nem az igaziak és a negatív értékelések ki vannak húzva és ennyit írt rá az amazon:
Message from Amazon: This item was fulfilled by Amazon, and we take responsibility for this fulfillment experience.Hát nem a leg bizalomgerjesztőbb asszem ezt elengedem😂
-
Shame21
tag
Sziasztok. Még sose rendeltem amazonról, de most találtam egy mini pc-t ami kéne. Csak a com meg az uk-s oldalon van fennt a németen nincs pl-es meg nem enged belépni. Azt olvastam, hogy az amazon ha enged szállítani magyarországra akkor elvileg minden költséget beleszámol a shipping and handling alatt. Ez tényleg így van vagy nem biztos és még lehet basznak rá vámot, tax-et akármit. Még kb. 20 éve rendeltem egyszer egy órát arra számoltak vámot. Ott az elsőt benyulta a posta, újra küldték arra meg ment a vám a termék ára+posta és arra a vám mondanom se kell a posta költség kb az óra árának a fele volt anno. De akkor még csak amcsiba volt amazon. Szóval van valakinek tapasztalata vagy ötlet hova kinek írjak aki ezt tudja biztosra? Találtam 1-2 info oldalt ahol azt írták ha van global shipping és küldi az eladó a cuccot magyarba akkor azon minden költség rajta lesz.
Előre is köszi a segítséget. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tamikomac
üzenetére
Elindított csomaggal nem tud már semmit kezdeni Amazon.
Volt hasonló esetem: azt javasolták ne vegyem át a csomagot (konkrétan utasítsam el) és akkor ingyen visszakerül hozzájuk.
De ahhoz hogy nyoma legyen a vásárlástól elállásnak jelezd nekik a dolgot az általad is linkelt módon.De nem értem a vámmal kapcsolatos szöveget alább. Biztos vagy benne hogy Hollandiából jön? Nem valami kínai eladótól vásároltál?
-
tamikomac
aktív tag
Sziasztok,
Megvásároltam egy terméket az Amazonról, jelenleg a lenti státuszban van (elméletileg Hollandiában van és onnan jön), sajnos történt valami, mégsem kellene.
Törölni már nincs lehetőség, hogy a legkorrektebb eljárni?
Tudtok abban, hogy hol, hogyan tudom jelezni az amazonnak, hogy a szállítócég ne küldje a címemre a terméket? Azt nem szeretném, hogy sunnyogok a DPD elől, jön és nem veszem át, ne is induljon el felém, időt, pénzt, energiát takarítunk meg.
Ez szerint járjak el ami van az összefoglalóban?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Na jó, az sms-eknél kitöröltem a spam listát és álmomban sem gondoltam volna, hogy magyar számról küldik az OTP-t.
06305555594 ugyanis erről már kaptam spam-et.
Tárgytalan beléptem!Garanciális ügyintézés mennyire működik jól?
-
anonymus89
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Már 20 éve lassan....
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Fantasztikus.
Azért nyugtass meg minket, hogy a telefonszámod 61-re végződik
-
anonymus89
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
pontosan ezt

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
A "try a different way" link mit ajánl fel?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Ja és persze úgy látom addig chat-en sem tudok írni meg nem lépek be.
Hogyan tovább? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anonymus89
üzenetére
Amazon nem kér OTP-t. Megoldja anélkül. Vagy az a gondod hogy le se tudod adni a rendelést mert nem tudod hitelesíteni a tranzakciót?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, érdemes ilyen asztallal foglalkozni német amazonról?
Találtam itthon is a vasbutor honlapján de ott max 75K-ra tudom lekupnozni?
Illetve adódott még egy kis gond nem kapom meg a mobilszámomra az OTP-t.
ilyenkor, emailben írjak neki? -
Garada
őstag
UPS tapasztalataitok? Évek óta rendelek már az amazonról, de szinte mindig volt valami kisebb nagyobb probléma ezzel a csoda céggel és az évek alatt nem úgy tűnik mintha megoldódni látszódna a helyzet. Az értékeléseik is tükrözik egyébként a szolgáltatásuk minőségét. Legutóbb azért ragadt meg a folyamat mert cím adatok egyeztetésére volt szükség, mivel állításuk szerint hiányos volt. Egyeztettem a borzasztó lekezelő ügyfélszolgálattal, a kézbesítésről sem sok mindent lehet tudni egyszer csak beesik a futár mint most legutóbb. De a legjobb az volt, hogy megjött dobozon az eredeti címkén hiánytalan volt minden adatom és rányomtak egy tök hiányos UPS címkét az egyeztetésünk után, tehát a futár az eredeti címke alapján csöngetett a lakásra ez 100% mert az utólagos címkén semmi ilyesmit nem talált volna. Zseniális. Kifejezetten jó dealeket lehet kifogni a német amazonról, de az a huzavona amit utána le kell művelni a UPS-el az el tudja venni az ember kedvét a rendeléstől.

-
LuckyL
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
amikor mész majd tovább a checkoutra lesz további költség sztem, látni fogod vásárlás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Linux Mint
- Android szakmai topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nincs semmilyen többletköltség.