Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Köszi az infót!
Lengyelen fizettem elő, ott most 4500Ft az éves díj, viszont nekem nem prime video, vagy gamingre kellene, hanem szállításra, német oldalról, német címre. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
erre a Prime-ra minden aloldalon elő kellene fizetni? Értem ez alatt, hogy amazon. de / com / it / fr / pl ?
Nem elég egy helyen, és az érvényes lenne mindre? Vagy hogyan működik ez?A háttere annyi, hogy a *.pl oldalon kezdtem meg jelenleg a 30 napos próbaverziót, ami után majd éves szinten vonna le 50zl-t, de tulajdonképpen a *.de oldalt használnám, onnan rendelnék, és a szállítási kölstég redukálása miatt is lenne számomra érdekes a prime, a video / gaming / reading csak plusz, hab a tortán.
Viszont a *.de oldalon azt jelzi továbbra is, hogy kezdjem meg a 30 napos próbaidőmet.
-
evitiguF
senior tag
Üdv,
ma kaptam egy csomagot, amiben sérült a termék.
Az amazon még azt a szöveget mutatja, hogy várjak türelemmel a csomagomra, mert késik.
Ilyen esetben mikor és hol tudom jelezni ezt a problémát? -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem!
[Ezt] a terméket néztem ki, és ha jól értelmezem, akkor az Amazon fogja szállítani, de az eladó a hivatalos forgalmazó (Fellow Industries Inc.)
Amit viszont nem találok egyértelműen, az a "Return policy" ilyen esetben. Márpedig ha nem látja el a funkcióját (kávé/tea melegen tartása), akkor élnék az elállási joggal. (14 napon belül)
A hivatalos, forgalmazói [oldalon] egyértelműen le van írva, bár itt szerintem túl szigorú, hiszen használatlanra vonatkozik csak, ellenkező esetben vonnak le az értékből, és a szállítási költségek is engem terhelnek.
Ha Amazonról venném, kedvezőbb lenne egy esetleges elállás? Ott a visszajuttatási költséget is átvállaja az Amazon, igaz?
Sajnos magyar oldalon sehol nem találtam.
Előre is köszi a felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Temu
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest