Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Enyém is. Valamit nagyon elrontottak, ha ennyi fiókot csak úgy letiltanak. Még rosszabb nincs értelmes mód a helyreállításra, nulla kommunikáció.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Egy hónapja zárolták, mentem nyaralni nem foglalkoztam vele, ezen a héten küldtem emaileket, ha ebben a hónapban nem oldják fel akkor beveszek egy leszarom tablettát. (esetleg még egy utolsó email GDPR jeligére akkor már töröljék is a fiókot)
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel küzdök én is most, írtam emaileket és várom legyen valami. Az is vicc, email címeket redditről kell előtúrni, mert a honlapjukon semmi, contact us részen is be kell lépni, hogyan ha felfüggesztették a fiókot...
2FA mögött van a fiók, ne legyen már "gyanús tevékenység" ha valaki egyszer wifiről, mobilnetről, számítógépről vagy telefonról lépne be. Vagy akár VPN, más DNS. A captcha rendszerük is vicc.
Ha védeni akarnak, azt lehet normálisan csinálni. Így most feleslegesen kizárnak embereket és nincs rá normális, egyszerű folyamat a zárolás feloldására.
Itt azt olvasni, telefonálni nem érdemes, mezei ügyfélszolgálatos nem tudja visszacsinálni. Elküldtem az emaileket, talán jövő héten lesz belőle valami.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Millió egy oka lehet a fiók zárolásnak. Ugyanakkor nekem még nem volt ilyenben részem az elmúlt 15 évben.
Pl az se szerencsés ha mindig más helyről lépsz be. Egyszer mobilon, egyszer otthonról, stb.
A fiókod zárolása összességében miattad van - hogy a rögzített bankkártyáddal ne tudjanak illetéktelenek vásárolni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Így hogy nem tudsz hozzáférni a fiókodhoz kicsit necces lesz a dolog.
A hivatalos útja az hogy jelzed az elállási szándékod Amazon felületén, aztán a következő pedig az, hogy nem veszed át a terméket a futártól. Ilyenkor visszaküldésre kerül hozzájuk, aztán némi idő után visszakapod a pénzed. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Itt van leírva milyen számokon lehet elérni Amazont: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest