Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
üzenetére
Szia,
Jelenleg az osztrák postát írja, igen. Ha az ExpressOne hozza, az jó, mert ott átirányítható a tárgy napon akár átvevőhelyre is (illetve előző napon átütemezhető másik napra), ezt a procedúrát ismerem
Aliexpress-es csomagoknál gyakran élek vele...(kár, hogy nem alap ez az átirányíthatóság minden futárcégnél).
Köszönöm
-
st6969
őstag
Sziasztok,
rendeltem egy műszaki cikket az amazon.de-ről. Fel is adták, 11.09-én érkezik.
Az a probléma, hogy aznap nem vagyunk otthon (napközben általában máskor sem, mivel dolgozunk, mint kb. mindenki más...munkahelyre rendelni meg macerás nálunk...).
Át tudom ütemezni a szállítási időpontot valahogy? Esetleg a futárcéggel egyeztetni, hogy 1 nappal később hozzák? Milyen futár szokta hozni?
Azt az elvetemült ötletet, hogy csomagautomatába tegyék, már meg sem próbálom megkérdezni, hisz mindenki otthon tartózkodik hétköznap munkaidőben... -
st6969
őstag
Üdv, applikáció van fent. Mindenáron a .de-n akar keresni. Ezt át tudom állítani, hogy .it-n keressen? Sehol nem találom ezt. Olaszországból szeretnék rendelni.
Köszi. -
st6969
őstag
Üdv
Az normális, hogy egy 99,99EUR áru termékre (amazon.de), ha teljesen végig nyomkodom megrendelésig csak egy 7,5EUR szállítási ktg. jön rá? Nem az van, hogy még a német-magyar ÁFA különbséget is rá kellene számolnia?
Másik kérdés: Nov. 11-én az Amazonon is szokott lenni kedvezmény? Vagy black friday? Érdemes várni mostanában valami dátumot? -
st6969
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
"Kattogtasd végig egészen a fizetésig (utolsó lépés a sorban) és akkor láthatod mennyit kellene ténylegesen fizetned (szállítás, ÁFA különbözet)."
Ez volt az első gondolatom, el is kezdtem, de az egyik lépésnél a kártya adatokat is kérte. Akkor ezt is meg kell adni, hogy ténylegesen kiderüljön, mennyit is kell fizetnem?

Köszi

-
st6969
őstag
Üdv
sose vásároltam még amazonon, nem ismerem (ebay, Aliexpress, Gearbest elég gyakran, de úgy tűnik, teljesen más).
Van egy bluetooth transmitter 50€-ért Amazon.de-n. Regisztráltam, megadtam a címet, azt írja Free delivery. De ha jól tudom, itt még van valami ÁFA különbözet? Az mennyi?Megnéztem .co.uk-n, ott akciós, 40 font. Itt azt írja Free delivery within the UK. Hiába jelentkezek be, és ki is írja, hogy delivery to Hungary. Akkor most Magyarországra ingyenes vagy nem? Itt is van ÁFA különbözet?
Amazon.com-on 50$. Itt is írja, hogy free shipping. ÁFA rakódik rá itt is?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aliexpress-es csomagoknál gyakran élek vele...(kár, hogy nem alap ez az átirányíthatóság minden futárcégnél).