Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Az előző (rossz irányítószámos) rendelést már nem lehetett helyrehozni. Az Amazon nem tudja utólag átírni az irányítószámot az EO rendszerében, mert nem is ők, hanem egy 3rd party cég csinálja (valszeg az osztrák posta). Az EO pedig szintén nem tudja javítani, mert nincs a csomagadat a rendszerükben.
Az Amazontól ismét refundot kértem, amit maradéktalanul megadtak.
De ez most már mindegy is, merthogy MEGTÖRTÉNT A "CSODA"

Szóval az irányítószámom javítása után (H-1111formáról1111formára) feladott rendelésem probléma nélkül megérkezett az ExpressOne-hoz!A "Package departed an Amazon facility, Plzeň, Czech Republic. CZ" bejegyzés megjelenése után még aznap jött a levél az EO-tól, hogy érkeztették a terméket. Eddig idáig nem jutottak el az előzőek. Ez volt a hiba!
(Nem tudom miért így volt nekem eddig beírva, sok éve már, hogy ezt kitöltöttem, és éveken keresztül nem okozott gondot.)
Tanulság:
Az Amazon fiókban a címzésben az irányítószámnak az1111formátumban kell lennie, nem pedigH-1111. Ellenkező esetben az ExpressOne rendszerébe nem tud bekerülni az elektronikus adat, és visszaküldik a terméket.Ezen kívül a címzésben ékezetet is írtam most a nevemhez (így az illeszkedik a fiók nevemhez), de valszeg ennek nincs köze a problémához.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest