Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Igen találkoztam már ezzel.
Ugye az Amazon becsül egy kiszállítási időt először. Aztán ha nem érkezik meg, akkor 1-2-szer kitolják. Majd ha kb 2 hét alatt sem érkezik meg, akkor szokott átváltozni erre, hogy "Delivery Date currently unavailable".Nekem az a tapasztalatom, hogyha addig nem érkezett meg, akkor már nem is fog.
Amit tenni tudsz, hogy refundot kérsz, és újra rendeled.Nemrégen én is ilyenről számoltam be, lásd itt és itt.
Az én esetemben ExpressOne szállította volna ki (a csomagszám 158032600014xxxxxx601211 formátum), és a követés elhalt ezen a ponton:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZEz most már 2-szer fordult elő, 3-4 csomagommal. Sajnos megoldani nem tudtam, hiába jártam utána.
1) ExpressOne oldalról: Az ExpressOne ügyfélszolgálat szerint a csomagot megkapták, de elektronikus adat nem érkezett hozzá. Kértem, hogy keressék meg a csomagomat, amit az elmondás szerint meg is tettek, de nem találták meg.

És hiába kértem, hogy nézzenek utána, hogy van-e informatikai hiba - mert konzekvensen előfordul az utóbbi hónapokban -, nem tudtak semmit se csinálni, szerintük az Amazon nem tölti fel a rendszerükbe az elektronikus adatot.2) Amazon oldalról: Hiába kértem, hogy NE refundoljanak, hanem nézzenek utána hogy az elektronikus adat miért nincs feltöltve az EO-hoz, az egyszeri egyszerű indiai ügyfélszolgálatos szerint az adat fel van töltve, és nem tud mit csinálni. Refundolt mindent az első kontaktomra, anélkül hogy érdemben utánanézett volna.

Jó, a pénzem visszakaptam, sőt adtak méltányból plusz 10 EUR kupont is, de a termék nincs meg.
Most rendeltem meg az egyik terméket harmadjára, és 2 terméket másodjára. 2 napja ismét a szokásos Package departed an Amazon facility státuszt látom, és mára van kiírva a kiszállítás. De türelemmel várok.
Valamilyen informatikai hibát gyanítok a rendszerben. De eddig senki más nem írt hasonló tapasztalatot.
Neked is Expressone a kiszállító?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest