- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Amazon DE-ről a csomagjaimat nagyon nehezen kapom, illetve az elmúlt időszakban több ízben meg sem kaptam.
Most a jelenlegi rendeléseknél a nyomkövetési szám ilyen alakú: 158032600014xxxxxx601211
Jelenleg is 4 csomagot várok, ezekből 3 mára volt kiírva, és az Amazon oldalán a státusz mindegyikhez, néhány napos eltéréssel, 1-3 napja:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZViszont innentől semmilyen más infót nem tudok. Az egyik csomagomra korábbi érkezést becsültek, majd eltolták, miután nem frissült. De korábban ezen a ponton elveszett több más csomagom is. Most sem kaptam semmi előértesítést még.
llyen formátumú nyomkövetéssel az ExpressOne szokta kihozni a csomagokat, pl Aliexpress rendelésnél. De ezek a számok az ExpressOne rendszerében nincsenek.
Az Eurodisnél pedig csak annyi látszik, hogy "shipment data received", de semmi több. Eurodis nyomkövetése ilyen formátumú:
https://eurodis.com/track-trace?158032600014xxxxxx601211Régebben sosem tapasztaltam semmi gondot az Amazon szállításokkal. Most változott valami?
1. Magyarországon ezeket melyik futárcég hozza ki?
2. Magyar Posta szerepel-e?
3. Hol lehet további infókat szerezni a csomagról?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest