- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Vásárolt már valaki a német amazonról használt terméket? Van egy termék, amit megvennék viszont ő árulja. Amazon küldi el, így elvileg a visszaküldési feltételek is érvényesek rá. Ha esetleg más van benne, vagy hiányos.
Mert ha karcos nem érdekel, csak legyen meg mindene.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
User error volt. Volt egy virtuális limit is, amit állítani kellett.
-
Speeedfire
félisten
Aha, akkor ez lehetett.
Más: találkozott már valaki olyannal, hogy nem tudott kártyával fizetni? EU-ban akarok fizetni, eddig nem volt vele gond. A limit rendben van, otp app-ban leokézom. Ki is írja, hogy elfogadva a tranzakció. Viszont a pénzt nem vonja le, és az amazon is kiírja hogy nem sikerült. Próbáltam a bank account részt is. De ott sem sikerült.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mitől lehet hogy egy terméket az amazon.de oldalon kosárba rakok, és 780 helyett 830 euro lesz? Eddig ilyen még nem volt. Magyar címre szállítva. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha jól értettem a levelet, akkor vagy a bankom továbbítja az új kártyámra, vagy visszajön hozzám a refund kérés.
Esetleg az újonnan megadott kártyámra fogják ebben az esetben küldeni. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. -
Speeedfire
félisten
Csak nem hagy nyugodni, hogy 1 hónapja nem kaptam meg a csomagot. Írtam levelet a DHL-nek, az amazon oldalán azt láttam, hogy azzal lett elküldve. Most írtak vissza, hogy semmi ilyesmit nem látnak a rendszerben.
Ilyenkor, hol tudok reklamálni? Vagy mit tudok kezdeni? Igazából se a termék, se a pénz nincs meg.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Chumlee
üzenetére
Nem feltétlenül. Eddig 3x rendeltem. 2x megjött időben, most ez a csomag...bízom benne, hogy ide fog érni. Egyelőre reklamációs felületet se látok. Írtam az eladónak, ő meg visszaírt egy üres üzenetet. Aztán ezt meg jelentettem az amazonnak. Közben várom, hogy hátha befut a csomag, amit 28-ra igértek.

-
Speeedfire
félisten
Ha amazonról rendelek valamit, akkor azt mivel küldik ki (posta, futár)? Illetve bármilyen címet meg lehet adni (ha jól emlékszem, akkor ebay-nél csak olyan címre megy ki, ahol megegyezik a paypal fiókkal)?
Ezt szeretném megrendelni, de nem vásároltam még amazonról. Ha ebay-ről rendelem, akkor pedig a vidéki címemre küldik ki, ahol havi 1x fordulok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Természetesen tracking number nélkül lett feladva...