Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
User error volt. Volt egy virtuális limit is, amit állítani kellett.
-
Speeedfire
félisten
Aha, akkor ez lehetett.
Más: találkozott már valaki olyannal, hogy nem tudott kártyával fizetni? EU-ban akarok fizetni, eddig nem volt vele gond. A limit rendben van, otp app-ban leokézom. Ki is írja, hogy elfogadva a tranzakció. Viszont a pénzt nem vonja le, és az amazon is kiírja hogy nem sikerült. Próbáltam a bank account részt is. De ott sem sikerült.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mitől lehet hogy egy terméket az amazon.de oldalon kosárba rakok, és 780 helyett 830 euro lesz? Eddig ilyen még nem volt. Magyar címre szállítva. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha jól értettem a levelet, akkor vagy a bankom továbbítja az új kártyámra, vagy visszajön hozzám a refund kérés.
Esetleg az újonnan megadott kártyámra fogják ebben az esetben küldeni. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. -
Speeedfire
félisten
Csak nem hagy nyugodni, hogy 1 hónapja nem kaptam meg a csomagot. Írtam levelet a DHL-nek, az amazon oldalán azt láttam, hogy azzal lett elküldve. Most írtak vissza, hogy semmi ilyesmit nem látnak a rendszerben.
Ilyenkor, hol tudok reklamálni? Vagy mit tudok kezdeni? Igazából se a termék, se a pénz nincs meg.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Chumlee
üzenetére
Nem feltétlenül. Eddig 3x rendeltem. 2x megjött időben, most ez a csomag...bízom benne, hogy ide fog érni. Egyelőre reklamációs felületet se látok. Írtam az eladónak, ő meg visszaírt egy üres üzenetet. Aztán ezt meg jelentettem az amazonnak. Közben várom, hogy hátha befut a csomag, amit 28-ra igértek.

-
Speeedfire
félisten
Ha amazonról rendelek valamit, akkor azt mivel küldik ki (posta, futár)? Illetve bármilyen címet meg lehet adni (ha jól emlékszem, akkor ebay-nél csak olyan címre megy ki, ahol megegyezik a paypal fiókkal)?
Ezt szeretném megrendelni, de nem vásároltam még amazonról. Ha ebay-ről rendelem, akkor pedig a vidéki címemre küldik ki, ahol havi 1x fordulok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Természetesen tracking number nélkül lett feladva...