Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Igen találkoztam már ezzel.
Ugye az Amazon becsül egy kiszállítási időt először. Aztán ha nem érkezik meg, akkor 1-2-szer kitolják. Majd ha kb 2 hét alatt sem érkezik meg, akkor szokott átváltozni erre, hogy "Delivery Date currently unavailable".Nekem az a tapasztalatom, hogyha addig nem érkezett meg, akkor már nem is fog.
Amit tenni tudsz, hogy refundot kérsz, és újra rendeled.Nemrégen én is ilyenről számoltam be, lásd itt és itt.
Az én esetemben ExpressOne szállította volna ki (a csomagszám 158032600014xxxxxx601211 formátum), és a követés elhalt ezen a ponton:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZEz most már 2-szer fordult elő, 3-4 csomagommal. Sajnos megoldani nem tudtam, hiába jártam utána.
1) ExpressOne oldalról: Az ExpressOne ügyfélszolgálat szerint a csomagot megkapták, de elektronikus adat nem érkezett hozzá. Kértem, hogy keressék meg a csomagomat, amit az elmondás szerint meg is tettek, de nem találták meg.

És hiába kértem, hogy nézzenek utána, hogy van-e informatikai hiba - mert konzekvensen előfordul az utóbbi hónapokban -, nem tudtak semmit se csinálni, szerintük az Amazon nem tölti fel a rendszerükbe az elektronikus adatot.2) Amazon oldalról: Hiába kértem, hogy NE refundoljanak, hanem nézzenek utána hogy az elektronikus adat miért nincs feltöltve az EO-hoz, az egyszeri egyszerű indiai ügyfélszolgálatos szerint az adat fel van töltve, és nem tud mit csinálni. Refundolt mindent az első kontaktomra, anélkül hogy érdemben utánanézett volna.

Jó, a pénzem visszakaptam, sőt adtak méltányból plusz 10 EUR kupont is, de a termék nincs meg.
Most rendeltem meg az egyik terméket harmadjára, és 2 terméket másodjára. 2 napja ismét a szokásos Package departed an Amazon facility státuszt látom, és mára van kiírva a kiszállítás. De türelemmel várok.
Valamilyen informatikai hibát gyanítok a rendszerben. De eddig senki más nem írt hasonló tapasztalatot.
Neked is Expressone a kiszállító?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- BMW topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest