Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz batagy #11311 üzenetére

A 4 db Amazon DE csomagom továbbra sem ért ide, és áll a "Package departed an Amazon facility Plzeň, Czech Republic. CZ" státuszban. A becsült szállítási idő már lejárt mindegyiknél.

Ezért akcióba léptem, írtam az Express One-nak, hogy tudnak-e valamit.
    Meglepő módon az alábbi választ kaptam:

Tisztelt Ügyfelünk,
    A küldeményei elektronikus adat nélkül érkeztek be cégünkhöz.

Amíg a feladó nem tölti be az elektronikus adatokat rendszerünkbe, addig ezeket a küldeményeket nem tudjuk kiszállítani, központunkban várakoznak.
    Amikor megtörténik az adatbetöltés, a csomagot a következő munkanapon tudjuk kiszállítani, erről értesítést fogunk Önnek küldeni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a feladó huzamosabb ideig nem tölti be az adatot rendszerünkbe, a csomag visszafordításra kerül részükre.

Szíves megértését nagyon köszönjük!

Üdvözlettel / Best regards
    xxx xxx
    Ügyfélszolgálati munkatárs
    Express One Hungary Kft.
    H-1239 Budapest,
    Európa út 12. / L1 épület

Nem tudom, hogy mennyire gyakori ez a szituáció, amelyben csomag elektronikus adat nélkül érkezik EO-hoz és azt pár napon belül a feladó magától pótolja.

De lehet hogy van esetleg informatikai hiba van a feladó és az Express One rendszere között.

Mindenesetre mindkét félnek írtam:

1) Az Amazonnak, melyben informáltam őket az Express One-tól kapott információval és kértem őket, hogy mihamarabb pótolják a hiányzó elektronikus adatot a csomagjaimhoz.

2) Az Express One-nak, hogy amennyiben az, ha nem kapnak elektronikus adatot, az ritka, akkor kértem őket, hogy ha lehet jelezzék a problémát a feladó felé vagy annak a csapatnak, akiktől ezt az adatot szokták kapni.

Új hozzászólás Aktív témák