Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be). -
asynur
tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről van valakinek hdd rendeléssel/szállítással/csomagolással kapcsolatos tapasztalata?
Egy Western Digital külső hdd rendelésén gondolkodom, de kicsit tartok a szállítás alatti sérüléstől. Vélemények között nem nagyon látok csomagolásról írást illetve képet, de elég sok a negatív értékelés korán elvérző meghajtók miatt, ami utalhat a gyenge csomagolásra és a nem megfelelő szállítás alatti kezelésre. (persze ez mondjuk ha helyi boltban veszem sincs kizárva…)
-
asynur
tag
Sziasztok!
Amazon.de-n találtam egy "shop"-ot , ami gyanúsan alacsony árakkal dolgozik, van vagy 170 oldal termék összesen 9 értékelés, (2017-es az első), posta költséget nem dob hozzá a termékhez kosárban, és az áfa sem ugrik fel a szokásos módon (19->27-re), minden termékből 12db-ot ír(vagy 1-2-vel kevesebbet mivel gondolom már párat foglaltak). Minta automatikusan töltögettek volna fel egy „érlelt accountot”.
Mennyi az esélye annak, hogy a shop valódi és nem csalás az egész szerintetek? Lehet ezt valahol jelenteni? (nem vagyok túl nagy amazon user…).
Ha csalás, hogy éri meg az eladónak, nem csak akkor kapja meg a pénzét, ha feladta a csomit?(vagy felad egy féltéglát és reménykedik? eddig szerencsére nem kellett amazonon reklamálnom).
Linket direkt nem rakok, ha átverés nem szeretném reklámozni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).