Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batagy
üzenetére
Nincs valami fura/nemlátható karakter mondjuk egy NBSP karakter a címedben? Másra nem tudok gondolni. Ilyennel már szívtam más cégnél, hogy olyan helyről másoltam a címemet ahol NBSP space volt és nem ment át az adat.
Csak tipp, de utolsó lehetőségnek:
Vegyél fel egy teljesen új címet, ne írj ékezeteket, ne hagyd hogy az automata töltse ki. Ezután töröld ki a régit. A fiók adataidat is írd át mind ékezet nélkülire, hátha valami ékezetet mobilon írtál és kiakad.
Nekem ma is jött pont Express One-al csehországi köztes ponttal gond nélkül csomag.
Az amazon óriás mamammut, ezek semmit nem tudnak csinálni, ha valami nem úgy megy ahogy kell.... vagy refund vagy megkapod
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.