- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Clevo X170KM-G Ultra Gaming "DTR" i7-11700K , RTX 3080 16GB (165W+) , 64GB 3200MHz RAM, 2TB M.2 SSD
- Magic Mouse 2 Újszerű/1 hónap garancia/
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs