- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Amazon DE-ről a csomagjaimat nagyon nehezen kapom, illetve az elmúlt időszakban több ízben meg sem kaptam.
Most a jelenlegi rendeléseknél a nyomkövetési szám ilyen alakú: 158032600014xxxxxx601211
Jelenleg is 4 csomagot várok, ezekből 3 mára volt kiírva, és az Amazon oldalán a státusz mindegyikhez, néhány napos eltéréssel, 1-3 napja:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZViszont innentől semmilyen más infót nem tudok. Az egyik csomagomra korábbi érkezést becsültek, majd eltolták, miután nem frissült. De korábban ezen a ponton elveszett több más csomagom is. Most sem kaptam semmi előértesítést még.
llyen formátumú nyomkövetéssel az ExpressOne szokta kihozni a csomagokat, pl Aliexpress rendelésnél. De ezek a számok az ExpressOne rendszerében nincsenek.
Az Eurodisnél pedig csak annyi látszik, hogy "shipment data received", de semmi több. Eurodis nyomkövetése ilyen formátumú:
https://eurodis.com/track-trace?158032600014xxxxxx601211Régebben sosem tapasztaltam semmi gondot az Amazon szállításokkal. Most változott valami?
1. Magyarországon ezeket melyik futárcég hozza ki?
2. Magyar Posta szerepel-e?
3. Hol lehet további infókat szerezni a csomagról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest