Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2683) sb válasza Casoli (#2423) üzenetére


sb
veterán

1. A PS4 épp nem fogyott el... változtat a tényen a többi terméket/boltot/akciót illetően amikor intézményesítve csinálják ezt? Biztos soha nem fogyott még el nepperek miatt semmi.
Elég szűk látókörű gondolkodás...

2. A potenciális bolti vásárlókat tegyük fel, hogy soha semmilyen hátrány nem éri egy terméknél sem: de attól még ezt a készletet is megveszi valaki tőle... aki hogyan is járt jól a rárakott haszonnal együtt? Kifordított logika de mégis élősködött valakin, nem?

3. Ugyanis még mindig ott tartunk, hogy ő nem egy kereskedő/viszonteladó. Csak egy nepper. Így nem nagyon tudom másnak nevezni, mint élősködőnek. És ebben nyilván benne van az is, hogy az adó el van csalva. Máshogy nem nagyon érné meg a dolog. Ha igen saját üzlete lenne nagyker forrásból.

Bónusz:
A 2. pontra rácsatlakozva messzire mehetünk. Pl. engem az égvilágon semmi közvetlen veszteség nem ér attól, hogy a TV84-en távgyógyítanak meg pénzesőt küldenek. Akkor se ha négyen telefonálnak be meg akkor se ha kétmillióan. Mégis egy rohadt g*ciség amit tűzzel-vassal ki kéne irtani.

Gyk: kicsit tovább kéne látni az egyéni érintettségen és messzebbről nézni bizonyos jelenségeket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.