- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
válasz
grizlisandor #3991 üzenetére
Hello!
Én 03.22-én rendeltem több terméket is tőlük. Mindegyik raktáron volt a weboldaluk szerint. Sőt, ha budapesti vagyok, már másnap átvehettem volna, de "vidéki" vagyok így a szállítási időpontot 03.30-ra datálták. (1 hét, raktáron lévő termékek esetén? - a jelenlegi helyzetre való tekintettel elfogadom)
03.28-án jön az e-mail, hogy a csomagot átadták a futárnak (MPL), majd jön tőlük az értesítő, hogy 3 órás intervallumban mikor hozzák ki.
03.30-án újabb e-mail (ahogy neked is) késés várható, amit 2 órán belül jeleznek, hogy mennyit késik....
04.02-re módosítottak. Én is csak remélem, hogy valóban ide fog érni és nem tolnak rajta tovább, főleg, hogy idő közben több termék is elfogyott, azokból, amiket rendeltem.
Nem rendeltem még korábban az alza-tól, de ez a zavar, amit fent említettem kicsit megrendíti a bizalmamat.
-
Thumas
tag
Nem füllhalgató : https://www.alza.hu/hyperx-cloudx-stinger-d5684432.htm?o=23
-
omfgk
veterán
Ha nem gyárilag lezárt csomagolásban van a füles és/vagy maga a szilikon harang, akkor simán visszadobhatja az Alza az elállási szándékodat.
A higiéniai vagy egészségvédelmi termékekkel kapcsolatban csak akkor van a vásárlónak elállási joga, amennyiben ezeket eredeti sértetlen csomagolásukban szolgáltatja vissza.
-
Thumas
tag
Sziasztok,
Sajnos nem jó fülest vettem az alzan. Szeretném visszaküldeni, egyenlőre addig jutottam hogy jóváhagyták. Viszont írják hogy becsomagolva kisérőlevéllel amely tartalmazza az elállás megerősítését.
Ez annyi hogy szerkesszek valamit wordben hogy nem kérem a terméket?
Illetve valószínűleg ők is csak 3-ig vannak nyitva, szóval gondolom postán kéne.Szerencsére nincs tapasztalatom ilyenben, általában sikerül elsőre jó dolgot rendelni. Köszi a segítséget.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #3985 üzenetére
04.06.-ra módosították a kiszállítást. Remélem nem csúszik tovább és még Húsvét előtt befut...
Szerk.:
Az a baj, hogy máshol is hiába rendelném most meg ezeket, az is csak jövőhétre érne ide... -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudom telhetetlen vagyok, de létezik most olyan ALZA kód, amit egy 5700 XT-re tudok érvényesíteni? -
Ciccuka
veterán
Van most valami kupon?
-
grizlisandor
veterán
03.25.-én délelőtt leadott megrendelésemre most jött az e-mail, hogy késni fog... és hamarosan megírják mennyit. Eredetileg 04.01.-re ígérték a kiszállítást, minden termék volt raktáron.
Tudom, hogy az aktuális helyzettel nekik is többletmunkájuk van, de azért egy hét alatt csak küldjenek már ki raktáron lévő dolgokat időre, vagy nem vásárolok tőlük ennyi.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Egy robotporszívót szeretnék vásárolni, az alzánál 20k-ért van kiterjesztett 3 év garancia. Nem tudom, hogy megéri a felárat a +3 év gari és a garanciáztatásban is megbízhatóak? köszi -
gery14
senior tag
Persze írtam mailt hívtam őket de nincs időm egész nap a telefonon lógni.. Személyesen meg nem volt időm bemenni. Amúgy ha visszaküldöm postával azt nekem kell fizetni ?
-
gery14
senior tag
Most mi a tosz van? Reklamáltam semmi valasz nem jott kozben az oldalon kézbesítettre váltott az alapot visszaküldés opciónál az szerepel hogy nem küldhetem már vissza a terméket amikor 14 napom van rá vicc
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Vettem egy gémer egertt az alzatól 20E ért viszont gyári hibás . Vasárnap rendeltem meg írták hogy csüt hozza a futár de, már kedden hozta a honlapjukon még mindig a csütörtök szerepel. Visszaszeretném küldeni az egeret és mást venni helyette vagy cseredarabot kérdni. Ez mennyi időbe fog nekik telni.. ? Remélem holnap már látom a honlapjukon a kézbesítést vagy ha kedd óta nem változott telefonáljak ?
-
Marosko
csendes tag
válasz
360xbox360 #3968 üzenetére
Melyik termék az?Kód?
-
360xbox360
tag
Sziasztok! Alza oldalon egy kinezett termek jelenleg nem elerheto, viszont ir egy varhato szallitas datumot >5darabbal. Emogott tenyleg erkezo aru van vagy csak automatikus felirat? Mikor felhivtam oket annyit mondott az ugyintezo hogy varjuk meg amit a rendszer ir es kiderul, viszont surgos lenne a dolog feleslegesen nem varnek 3-4napot. (Mas boltnal azt mondtak nem varhato aru az adott termekbol keszlethiany miatt.)
-
válasz
BoneDragon #3963 üzenetére
Valoszinu utobbi. Vidd be.
-
BoneDragon
veterán
Azt irják alzán, hogy ha visszajuttatok garis terméket hozzájuk akkor kijön az MPL a csomagért. MPL oldalán meg azt irják vigyem be postára. Ebből most melyik igaz?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Még régebben vettem Ps4 God of War limitált kontrollert,előjött egy hiba,magától mozog az analóg,vissza is küldtem javítani,cserét ígérték ugyanolyanra,most meg pénzvisszafizetésről kaptam értesítést,telefonáltam,javíthatatlan,pedig ez a hiba javítható,tudom mert korábban is volt ilyen hibával kontrollerem,csak azt közvetlenül a szervizbe küldtem,vissza adni sem akarják a kontrollert,csak pénzvisszafizetést erőltetik,járt már valaki így ? -
gery14
senior tag
Gémer cincogót
de jogos
-
gery14
senior tag
Sziasztok van valakinek kuponja ? Egeret szeretnék rendelni
-
kisza25
félisten
válasz
BoneDragon #3955 üzenetére
30nap
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #3955 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Alzánál általában mennyi idő a garanciális ügyintézés? Jelenlegi helyzetben biztos hosszabb, csak érdekel az átlag. Köszi.
-
Igric
tag
Hali!
Vett valaki az alzától újszerű mobilt? Mik a tapasztalatok?
Érdemes kockáztatni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest