Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van infótok, hogy mi van olyankor, ha egy kifizetett, de meg ki nem szállított rendelést (néhány termék, picivel 100e felett) törlök? Azaz, nem várnék tovább, beszerzem máshonnét.
Visszautalják 14 nap múlva? Vagy mi van ilyenkor? Paypal fizetés volt.Elméletileg max 14 nap, de az érdekelne van-e tényleges tapasztalata valakinek a helyzetről?
-
válasz
freelancer68 #4044 üzenetére
Torold es rendeld ujra.
-
DJGABI
addikt
válasz
Marosko #4039 üzenetére
Szerencsére tartották, amit ígértek, sőt már tegnap át lehetett venni, úgyhogy 3 nap volt.
Visszaküldés/vásárlástól elállás: egybe rendeltem 3 cuccot (lap, proci, memó), ha csak egyiket akarom visszaküldeni az lehetséges? [link] Ezen az oldalon látom külön a CPU-t, úgyhogy gondolom igen. Anno tudom kuponozáskor szivóztak, most ugye semmi ilyesmit nem lőttem el, úgyhogy remélem eredeti árát megkapom.
-
válasz
freelancer68 #4041 üzenetére
Rendeld automataba.
-
freelancer68
tag
Most akartam átvenni a rendelésem a Róbert Károly körúti üzletükben, de annyian vannak, hogy inkább haza mentem. Végig állnak az emberek az üteg utcában és befordulnak a kartács utcába. Saccra kb. 70 ember. Aki az elején állt, mondta, hogy ő 1,5 órát állt sorba.
Tudja valaki, hogy ez most a korlátozások miatt mindig így van, vagy csak most a húsvét miatt lettek ennyien? -
r6man123
senior tag
Nekem most 9-e csütörtök volt a megrendeléskori target időpontom, de ma átcsúsztatták jövő keddre. Hát érdekes lesz.
-
DJGABI
addikt
Kár hogy nincs semmi kupon.... Leadtam egy 70k-s rendelést, egy ingyen posta igazán belefért volna...
Szállítással amúgy ennyire el vannak havazva? Egy jövő keddi dátumnak már bőven örültem volna, de jövő péntekre hoztak volna ki egy mai rendelést. Győri box relatív közel van, oda szombatot írt, remélem tartják
-
berbatov2
senior tag
Udv
Miert nen tudom torolni a rendelesem? Ki van fizetve, de mashol olcsobb igy visszamondanam, viszont a fiokomban a torlesre rakattintva azt irja sikertelen torles. Ha szamit elokeszites alatt van a csomag, futarnak nincs meg atadva. -
Benhill
senior tag
Alzánál kedvesek nagyon, visszaküldtem valamit gariba... pontosabban eljöttek érte, és küldtek e-mailt, smst, és viberen is írtak, hogy elfogadták feldolgozásra.
Nem bízták a véletlenre
-
redhunter
senior tag
Sziasztok, ha tegnap délelőtt megrendeltem egy terméket ami nem volt raktáron,és azóta 1 nap alatt felemelték az árát akkor én melyik árat fizetem?Visszaigazoló emailt kaptam árral megjelölve amikor megrendeltem.
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
van működő kupon most? egy fejhallgató árán szeretnék faragni. Előre is köszi! -
Ataxia
tag
Sziasztok
Vásároltam használtan egy videokarit még pár hónap alzas garanciával,viszont dobozt nem kaptam csak vásárlást igazoló számlát.
Kérdésem, hogy a doboza nélkül tekinthető garanciásnak a kártya vagy így nem? -
grizlisandor
veterán
Kibontáskor minden rendben volt, csak elrontottam kit memóriát akartam rendelni és single memória lett.
Megrendeltem a kit-et, majd ha megjön, akkor visszaküldöm a single memóriát. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #4020 üzenetére
Felvettem a csomagokat, lassan unboxing.
Természeten felvétel készül róla, remélem minden rendben lesz. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #4019 üzenetére
Csak hisztizni kellett és már jött az e-mail, hogy vehetem fel a csomagom.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Volt valaki manapság a Róbert Károly körúti üzletben? Rendelést átvenni tényleg csak 15:00 előtt lehet? Mennyire veszik komolyan? -
Marosko
csendes tag
válasz
grizlisandor #4015 üzenetére
A két csomag nem feltétlenül jelenti azt hogy nincs raktáron. Jöhetett különböző raktárakból is...
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #4013 üzenetére
Megvan, hogy miért van már módosítás, mert két csomagban adták fel a dolgaimat. Ennyit arról, hogy van minden raktáron. Egyik része itt van a faluban, a másik még BP-n várja a futárt.
-
Ciccuka
veterán
Bevezettek valami mobilos beléptetést ma
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #4011 üzenetére
A helyi Posta Logisztikai Pont-ról még nem mozdult a csomag, de az alza küldött megint e-mail-t, hogy módosították 04.07.-re a kiszállítást.
Direkt Postapontra kértem, hogy ne kelljen sorba állni postán, meg megrendeléskor nem tudtam, hogy dolgoznom kell, otthon meg ki marad a családból, hogy legyen ki átvegye meg kérdéses.
-
r6man123
senior tag
Nekem a 30-án rendelt csomagom ma kapott Postás követőkódot de még "üres". Hétfő 8 órára írja az alza, remélem a héten azért megjön. :)
-
McReay
aktív tag
válasz
grizlisandor #4009 üzenetére
Akkor te is megkapod a héten?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #4008 üzenetére
Posta is üzent, hogy náluk van a csomagom.
-
McReay
aktív tag
válasz
grizlisandor #4006 üzenetére
Ma kaptam egy üzenetet az Alzatól, hogy 04.03-ra várható a rendelt termékek érkezése (04.02-re módosították korábban, most úgy tűnt, hogy megint tolódik egy nappal)
...de nagy meglepetésemre 14 körül hívott az MPL, hogy otthon tartózkodom e, mert 10-15 perc múlva hozna nekem egy csomagot az Alzatól.
Szóval már nálam van a csomag.
-
grizlisandor
veterán
Sajnálom, hogy te is ebbe a cipőben jársz.
5x biztos rendeltem, abból 4x hiba nélkül megkaptam a rendelést, 1x vissza kellett mondanom(pont ez volt az utolsó rendelésem). Mikor megrendeltem raktáron lévőnek hirdették, és csak 2 napra rá küldtek e-mail-t, hogy beszerzés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest