Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2501) Rendo84 válasza snecy20 (#2498) üzenetére


Rendo84
senior tag

Igény lenne már a 365 napos black friday-ra? Mi van itt kérem szépen? ;] :DDD

(#2502) tisn


tisn
addikt

erdekes, hogy a sport4500 nem mukodott (elutasitotta, hogy mar hasznalt kuponkod), de a kuponfizetbol kimasol xasdadtuy kod viszont hozta ugyanazt a kedvezmenyt

(#2503) tobias88888


tobias88888
őstag

1.5 hete Pénteken jeleztem egy termékről hogy 14 napos elállást szeretnék, mert hibás a szállitás. Még mindig nem vitte el a terméket az ingyen futár. Állitólag Pénteken nem sikerült felvenniük és telefonon sem értek el. Most ilyen üzenetet kaptam az alzától:

"Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."

Ez most valami vicc? Összejátszanának a GLS-el? 2019 van :D

(#2504) tobias88888


tobias88888
őstag

De a szétkuponozott rendelésem legalább megjött. Kicsit várni kell, de gondolom le vannak terhelve.

(#2505) Rison77


Rison77
senior tag

Sziasztok!

Az alzának általában milyen a csomagolási módszere? Egy porszívót szeretnék vásárolni, ezt szerintetek becsomagolják egy nagyobb kartondobozba, vagy csak átfóliázzák az eredeti csomagolását?

(#2506) Baltazár123


Baltazár123
senior tag

Azt hiszem alzáról beszélnek itten:
"A hirdetéseknél például előfordult, hogy a weboldalon lévő banner ingyenes házhoz szállítással kecsegtetett, azonban kattintás után kiderült a próbavásárlást végző szakemberek számára, hogy a térítésmentes lehetőséget csak 25 ezer forintos vásárlás fölött biztosítják. Ez megtévesztő reklámnak minősül, a kereskedő fogyasztóvédelmi hatósági eljárásra számíthat."
Mer rájuk is vonatkozik az, hogy elindítják a visszaszámlálást, már csak x óra van hátra, hogy most vedd és egyébként is 100 ember érdeklődik a termék iránt :) Ránéztem egy számítógépházra, amit vettem. Elég specisikus, de jött az üzenet, hogy 98 ember keresi ezt a terméket most. Jót röhögtem, de a fogasztóvédők úgy látszik nem vették ilyen viccre a dolgokat.
Akciós termék akció lejárata után ugyanannyiba kerül, na ez is vonatkozik rájuk. Sok terméknél ez történt.
rison77: elég jól csomagolnak, ilyen hatalmas légbuborékos műanyaggal töltik ki a dobozt (gyerekek imádják szétpukkantani), nem tudom a rendes nevét, de elég jól védi a cuccot.

[ Szerkesztve ]

(#2507) ubyegon2 válasza bigdady (#2410) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Hahóóó.....én hát! Leng a kezem, jelentkezem. :D

Nem megyek most pár napig. Ne is sasoljatok. :N

(#2508) fatal` válasza Rison77 (#2505) üzenetére


fatal`
titán

Én kormányt rendeltem, benne volt egy plusz dobozban. Sőt, a váltót a boltban vettem át, arra is volt húzva még egy doboz. Legora is (bár abból több darab volt, egy dobozva voltak rakva).

Viszont kaptam már tőlük légbuborékos csomagolást is, szóval sztem változó. Porszívóra sztem csak húznak még egy dobozt.

[ Szerkesztve ]

(#2509) 0xmilan válasza ubyegon2 (#2507) üzenetére


0xmilan
addikt

Tok jo alca az avatarod, mert ott meg narancssarga minden, szoval senki nem gondolna... :p

Szombaton megjott az utolso csomagom a postara, de pont zaras elott 5 perccel olvastam az ertesitot, szoval ezt a kort ma teszem meg. Vegre lesz csengo a biciklimen.

(#2510) , válasza Rison77 (#2505) üzenetére


,
addikt

Tragikus. A 100ezer Ft-os PS4 Pro-t csak körbetekerték fóliával. Alaplapot is küldtek már így, de olyan is volt, hogy beletették egy TV dobozába. Asszony ment be a csomagért a postára, mondtam neki, hogy csak egy alaplap lesz, kis csomag, nem lesz vele gondja. Erre egy méteres TV dobozával jött ki.
Processzort is rendeltem, volt, hogy csak fóliával tekerték körbe a processzor dobozát, volt, hogy egy buborékos borítékban küldték, és volt, hogy egy nagyobb dobozba rakták bele, benne légpárnás tasakokkal.

(#2511) ubyegon2 válasza 0xmilan (#2509) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Igen, jól mondod! Kétféle álca van, egyik a rejtő színkombinációk (ezt nevezik tereptarkának agyalapok) meg a túl feltűnő színűek! ( tényleg) Váltogatom néha ezeket.
Zseniális, nem? De!

Ezek a bicajcsengők superek. De már nem veszi át tőlem a bicikliboltos ember sem. :N

[ Szerkesztve ]

(#2512) Because válasza Rison77 (#2505) üzenetére


Because
őstag

nekünk most érkezett pont porszívó, semmi se volt rajta a saját dobozára ráragasztva a címzés és ennyi :D

(#2513) Bornie127 válasza Rison77 (#2505) üzenetére


Bornie127
senior tag

Első hdd 2 duplakarton+bubis fólia+külső doboz.
A mostanit, csak beledobták egy bubis borítékba. Érzem, hogy még körbetekerve sincs.

(#2514) Zsizske


Zsizske
kezdő

SZiasztok

Tegnap rendeltem egy 650wos seasonic tápot lekuponozva 27kérrt, kártyával ki is fizettem. Viszont utána gondolkoztam, h lehet csak a 750es kellene ha tuningolni is szeretnék. Így felhívtam ma 8.30kor az alzát mondva h vagy módosítom vagy törlöm a megrendelésem. Erre mondták h már nem tudják, mert a futárnál van már a csomag és holnapi nap meg is kapom.
Mit tudok csinálni? Nem veszem át a csomagot és akkor visszaküldik nekik és visszautalnak?

(#2515) maj-viktor válasza Rison77 (#2505) üzenetére


maj-viktor
őstag

Max. ipari folpack... de sztem még az se... túl nagy adoboz egy porszívó így csak rábsznak egy öntapadós címkét

Philipsék pl. külön barna kartondobozoltak mindent... pl. tegyük fel ajándékként veszed és te nem tudod átvenni, stb. miatt jó

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2516) bigdady válasza 0xmilan (#2509) üzenetére


bigdady
nagyúr

Asszem kiderült, hogy ez a téboj vagy hogy hívják user a sárga kabát, legalábbis Lackooo84-nak beszólt talán és onnan rémlik

(#2517) Rison77 válasza maj-viktor (#2515) üzenetére


Rison77
senior tag

Igen, konkrétan ez a szituáció ajándéknak szánnám, és nem igen tudom átvenni. De ezek szerint akkor lutri, hogy milyen csomagolásban adják fel, marad a csomagpontos átvétel.
Köszönöm a tapasztalatokat.

(#2518) huliganboy válasza tobias88888 (#2504) üzenetére


huliganboy
addikt

Szia!

Mennyit vártál?

Köszi

(#2519) Vektast


Vektast
aktív tag

Ti is észrevetteket olyat, hogy bár rajta van az Alzás csomagon az ingyen posta kupon de mikor átveszitek a postán akkor mégis ki kell fizetni 890Ft posta díjat? Én már a 3. csomagot veszem így át, bőven megvan a 25k plusz de mégis van rajta közel egy ezres postaköltség mindegyiken, bár ezek szétkuponozott csomagok voltak amikor még engedte, de akkor is.... :DDD

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#2520) ittakary válasza Sinu (#2237) üzenetére


ittakary
nagyúr

sárga villám :D sírok :D

(#2521) bigdady válasza Vektast (#2519) üzenetére


bigdady
nagyúr

ONLINEFIZETES kupon is bent volt?

(#2522) Vektast


Vektast
aktív tag

Természetesen igen! Ezért nem értem a dolgot. Nálatok volt ilyen? Én utolag döbbentem rá mert nem figyeltem a számlákat amoket kaptam a postán csak most került egy a kezem ügyébe és vakartam a fejem hogy ez most hogy van, aztán látszik, hogy + 890 Ft posta költség.

[ Szerkesztve ]

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#2523) nyikszi válasza Vektast (#2522) üzenetére


nyikszi
őstag

Jobban meg kellett volna nézned. Van amelyik postán semmit nem kérnek, van amelyiken 890 és van amelyiken 1390-et kérnek. Nem tudom ezt az Alza vagy a posta dobja ki, de én figyeltem a rendelésnél, direkt ingyenesbe kértem. Persze ahol egy posta van, ott ez nem opció.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#2524) Vektast válasza nyikszi (#2523) üzenetére


Vektast
aktív tag

Én is figyeltem és ingyenesbe kértem, ezért nem értem a dolgot. Több csomagom is jött ugyanoda a postpontra, valamelyikre kellett fizetni plusz valamelyikre meg nem. Tök random, pedig mindegyiken volt ingyen szállítás kupon és mindegyik 25k pluszos volt ez fix mert látom az alzás számlán. Fura. Na mindegy amúgy is vége van már a mókának. :(

[ Szerkesztve ]

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#2525) maj-viktor válasza nyikszi (#2523) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ez így leírásból Postán maradó + Házhoz szállító céges árak... ergó ami Házhoz megy (ment volna), de postán leadták... akár sikertelen kézbesítés (igazi vagy kamu), de ugyebár "megpróbálták háznál kézbesíteni"! Bár hogy miért számítják fel... ha alapból ingyenes (tök8 hogy ház vagy postán maradó) - gondolom a kuponos buli miatt gciznek

Nekem is most van egy, amit házhoz kértem mégse hozta senki, semmi értesítő, csak trackbe látom, hogy leadták postán letétbe és átvehető! De még "sikertelen kézbesítést" sem írtak be kamuból vagy valami... (kamera van kapunál, szal visszanézhető pl., stb.) Gondolom persze a magasabb árat fizettem (pár száz forint különbség) és még mehetek is a postára sorbaállni... kössz! Mindegy nem halok bele, szerencsére kis csomag, stb.! Sajnos ilyen ez... postán naponta cserélődnek az emberek már szinte... így nehéz "megbízható embert találni"... itt is kihalnak már a nagyöreg postások, akik évekig jártak ide, már naponta új arcok hozzák a levél-csomagokat! (és ez még Pest is ráadásul)

Ma +10% szinte minden ALZA-n... és már 1-2hete volt +10 állítólagos árfolyamkülönbözet miatt... nagyon betehetett nekik ez a kuponos buli, ha ilyen emeléseket eszközölnek már! :D

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2526) Lackooo84 válasza maj-viktor (#2515) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Azért mindent egyesével bedobozolni az istenes lenne. :D

The Truth is out there...

(#2527) Lackooo84 válasza Baltazár123 (#2506) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Amúgy ezt én is néztem, hogy tele volt az oldal is ezzel a bannerrel, meg a tvben is ingyenes szállítással reklámozták a BF-et. Csak a kuponok miatt nem akartam velük kekeckedni. :D

The Truth is out there...

(#2528) Lackooo84 válasza bigdady (#2516) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Tagadta, h ő lenne az, de nekem nagyon gyanús. :DDD

The Truth is out there...

(#2529) maj-viktor válasza Lackooo84 (#2526) üzenetére


maj-viktor
őstag

Philipseknél úgy volt 3x nagyobb külön - külön dobozba jött vasaló, kézi gőzölő, pl. (egyszerre rendeltem, szal simán befért volna 1dobozba is - de fizessenek csak dupla szállítást, mert per csomag, nekem ingyen szállítás volt, de ők tudják - az ökológia lábnyomról nem is beszélve)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2530) Lackooo84 válasza maj-viktor (#2529) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

De azért a 2 webshop forgalmát sztem nem lehet összehasonlítani. Emag is minden tételt külön küld, fő a környezetvédelem.

The Truth is out there...

(#2531) bigdady válasza Lackooo84 (#2528) üzenetére


bigdady
nagyúr

Tiltották végül tiboy-t hangnem miatt, mint Chasert vagy azie-t? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2532) tobias88888 válasza huliganboy (#2518) üzenetére


tobias88888
őstag

1.5 hét

Most kérdezi ismerős, hogy hogy lehet kuponozni de most nekem nem engedi kombinálni a kuponokat. Lehet hogy fixálták? :Y Se az AUDIOVIDEO3 nem megy a hama fülesre, se az ONLINEFIZETES 25k felett, ha már bent van a KIEGESZITOK4

[ Szerkesztve ]

(#2533) -secret- válasza tobias88888 (#2532) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Igen.

(#2534) -=Jam=- válasza tobias88888 (#2532) üzenetére


-=Jam=-
őstag

write only user rulez :D
Csak 3 napja megy erről az infó több topicban is.

Igen, javították már nem lehet kombinálni a kuponokat.

(#2535) maj-viktor


maj-viktor
őstag

ALZA
"A Ártornádó több ezer terméket ragadott magával minden kategóriából. Csak vasárnapig!"

Ja minden +10% lett alsóhangon! :D
Mondom én jól betehetett nekik ez a kuponozás... vasárnap este a Róbert Károly krt.-on jöttem el este felé... fullra láttam a helyet kocsiból, meg mellete a kocsisor, ami jött ki a mélygarázsból... :D

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2536) omfgk válasza maj-viktor (#2535) üzenetére


omfgk
addikt

Tornádó kapcsán amúgy nem felfele mozog a levegő?

Elvitte az árakat, fel a francba.

(#2537) Batib válasza Lackooo84 (#2528) üzenetére


Batib
őstag

Nem Ő az. Ismerem arcról tiboyt.

[ Szerkesztve ]

Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken

(#2538) Lackooo84 válasza Batib (#2537) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Akkor strómanja van. :DDD

The Truth is out there...

(#2539) , válasza Vektast (#2519) üzenetére


,
addikt

Nekem nem volt ilyen egyetlen alkalommal sem. Mindig azt az összeget kellett csak kifizetnem, amit az Alza is megírt e-mailben, illetve amit a Posta is írt e-mailben. Mindig ez az összeg szerepelt a csomagon lévő csomagcímkén is.
Az Alzás számlákon szerepelt ugyan a szállítás díja (1390 Ft), viszont alatta ott volt lemínuszolva is mindig, így a végösszeget 0 Ft szállítási díj terhelte.

(#2540) bigdady válasza Batib (#2537) üzenetére


bigdady
nagyúr

Mindegy, úgy látom végleg eltiltották :DDD [link]

(#2541) Lackooo84 válasza bigdady (#2540) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Nem tudom miért, a múltkoriért tudtommal 3 hét pihit kapott. Lehet utána észrevették a anyázást is.

The Truth is out there...

(#2542) Batib válasza bigdady (#2540) üzenetére


Batib
őstag

Igen láttam. Mondjuk engem különösebben nem érdekel sem ő sem a "yellow devil", csak arra reflektáltam, hogy a kettő nem ugyanaz.

Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken

(#2543) Silent77 válasza bigdady (#2540) üzenetére


Silent77
veterán

Semmi törölhető.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#2544) tobias88888 válasza -=Jam=- (#2534) üzenetére


tobias88888
őstag

Bocsi, de már a 2500. kommentnél járunk. Téma összefoglalója frissitve lehetne ez alapján.

Ingyenes 14 napos visszaküldéssel volt már valakinek dolga? Ma jött ugye csomagom a Postától, minden rendben ment, kaptam előre emailt és fel is hivtak.

Ehhez képest az ingyenes visszaküldésnél másodjára játsszák meg, hogy nem hivnak, ami az GLS szerint normális:
"A GLS futárszolgálatnál a csomagfelvételt megsürgettük. Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."

A cimen persze megint nem voltak, de legalább most már azt sem jelezték a weboldalukon, hogy fel próbálják venni a csomagot:
2019.12.02. 11:39 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 16:44 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 9:10 Felvételi megbízás a futárnál.

Ez valami külön szolgáltatás lenne, full minimál csomag, azért adja ingyen az alza?

[ Szerkesztve ]

(#2545) Vektast


Vektast
aktív tag

Citrom, citrom mond meg nékem ki a legnagyobb nepper a vidéken? Citromfiú az ok, nepperkedik keményen, az adóhivtatalt kerülgeti srégen! Alza topik lakói miatta hörögnek, ha meglátják a csávót a citromnak lőttek! ;] ;]

Arany J, 1875

[ Szerkesztve ]

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#2546) bigdady


bigdady
nagyúr

Gariztatni szeretnék, megkérdeztem emailben alza-t, mi a menet, megírva a megrendelésszámot, terméket, számla sorszámát dátumot erre azt írják "Küldjem el a megrendelést amiben a meghibásodott termék szerepelt. Hogy mit? :F

(#2545) Vektast Arany J? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2547) bigdady válasza Vektast (#2545) üzenetére


bigdady
nagyúr

Golden Johny :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2548) Vektast válasza bigdady (#2547) üzenetére


Vektast
aktív tag

Az ám, megihletett citromfiú balladája. XDD :DDD

A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.

(#2549) rasotamas


rasotamas
veterán

Most lehet hogy én félreértettem valamit, de azt hittem bevezették, hogy csak akkor használhatod fel a 4 ezres kiegészítők kupont, ha minimum 12 ezerért vásárolsz kiegészítőt.
Ezzel szemben sikerült továbbra is beraknom egy nagyobb értékű mástermék mellé 190 forintos utp kábelhez aktiválnom ezt a kupont, igaz másikat már nem, csak ezt az egyet.
Vagy majd fizetésnél fogná meg csak a rendszer?

https://tinyurl.com/rasoapro

(#2550) Zsizske


Zsizske
kezdő

SZiasztok
Tegnap rendeltem egy 650wos seasonic tápot lekuponozva 27kérrt, kártyával ki is fizettem. Viszont utána gondolkoztam, h lehet csak a 750es kellene ha tuningolni is szeretnék. Így felhívtam ma 8.30kor az alzát mondva h vagy módosítom vagy törlöm a megrendelésem. Erre mondták h már nem tudják, mert a futárnál van már a csomag és holnapi nap meg is kapom.
Mit tudok csinálni? Nem veszem át a csomagot és akkor visszaküldik nekik és visszautalnak?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.