Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsizske
kezdő
SZiasztok
Tegnap rendeltem egy 650wos seasonic tápot lekuponozva 27kérrt, kártyával ki is fizettem. Viszont utána gondolkoztam, h lehet csak a 750es kellene ha tuningolni is szeretnék. Így felhívtam ma 8.30kor az alzát mondva h vagy módosítom vagy törlöm a megrendelésem. Erre mondták h már nem tudják, mert a futárnál van már a csomag és holnapi nap meg is kapom.
Mit tudok csinálni? Nem veszem át a csomagot és akkor visszaküldik nekik és visszautalnak? -
Most lehet hogy én félreértettem valamit, de azt hittem bevezették, hogy csak akkor használhatod fel a 4 ezres kiegészítők kupont, ha minimum 12 ezerért vásárolsz kiegészítőt.
Ezzel szemben sikerült továbbra is beraknom egy nagyobb értékű mástermék mellé 190 forintos utp kábelhez aktiválnom ezt a kupont, igaz másikat már nem, csak ezt az egyet.
Vagy majd fizetésnél fogná meg csak a rendszer? -
Vektast
aktív tag
Citrom, citrom mond meg nékem ki a legnagyobb nepper a vidéken? Citromfiú az ok, nepperkedik keményen, az adóhivtatalt kerülgeti srégen! Alza topik lakói miatta hörögnek, ha meglátják a csávót a citromnak lőttek!
Arany J, 1875
-
tobias88888
őstag
válasz
-=Jam=- #2534 üzenetére
Bocsi, de már a 2500. kommentnél járunk. Téma összefoglalója frissitve lehetne ez alapján.
Ingyenes 14 napos visszaküldéssel volt már valakinek dolga? Ma jött ugye csomagom a Postától, minden rendben ment, kaptam előre emailt és fel is hivtak.
Ehhez képest az ingyenes visszaküldésnél másodjára játsszák meg, hogy nem hivnak, ami az GLS szerint normális:
"A GLS futárszolgálatnál a csomagfelvételt megsürgettük. Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."A cimen persze megint nem voltak, de legalább most már azt sem jelezték a weboldalukon, hogy fel próbálják venni a csomagot:
2019.12.02. 11:39 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 16:44 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 9:10 Felvételi megbízás a futárnál.
Ez valami külön szolgáltatás lenne, full minimál csomag, azért adja ingyen az alza? -
törölt tag
válasz
Vektast #2519 üzenetére
Nekem nem volt ilyen egyetlen alkalommal sem. Mindig azt az összeget kellett csak kifizetnem, amit az Alza is megírt e-mailben, illetve amit a Posta is írt e-mailben. Mindig ez az összeg szerepelt a csomagon lévő csomagcímkén is.
Az Alzás számlákon szerepelt ugyan a szállítás díja (1390 Ft), viszont alatta ott volt lemínuszolva is mindig, így a végösszeget 0 Ft szállítási díj terhelte. -
omfgk
veterán
válasz
maj-viktor #2535 üzenetére
Tornádó kapcsán amúgy nem felfele mozog a levegő?
Elvitte az árakat, fel a francba.
-
maj-viktor
őstag
ALZA
"A Ártornádó több ezer terméket ragadott magával minden kategóriából. Csak vasárnapig!"
Ja minden +10% lett alsóhangon!
Mondom én jól betehetett nekik ez a kuponozás... vasárnap este a Róbert Károly krt.-on jöttem el este felé... fullra láttam a helyet kocsiból, meg mellete a kocsisor, ami jött ki a mélygarázsból... -
-=Jam=-
őstag
válasz
tobias88888 #2532 üzenetére
write only user rulez
Csak 3 napja megy erről az infó több topicban is.Igen, javították már nem lehet kombinálni a kuponokat.
-
válasz
tobias88888 #2532 üzenetére
Igen.
-
tobias88888
őstag
válasz
huliganboy #2518 üzenetére
1.5 hét
Most kérdezi ismerős, hogy hogy lehet kuponozni de most nekem nem engedi kombinálni a kuponokat. Lehet hogy fixálták?
Se az AUDIOVIDEO3 nem megy a hama fülesre, se az ONLINEFIZETES 25k felett, ha már bent van a KIEGESZITOK4
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
maj-viktor #2529 üzenetére
De azért a 2 webshop forgalmát sztem nem lehet összehasonlítani. Emag is minden tételt külön küld, fő a környezetvédelem.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Lackooo84 #2526 üzenetére
Philipseknél úgy volt 3x nagyobb külön - külön dobozba jött vasaló, kézi gőzölő, pl. (egyszerre rendeltem, szal simán befért volna 1dobozba is - de fizessenek csak dupla szállítást, mert per csomag, nekem ingyen szállítás volt, de ők tudják - az ökológia lábnyomról nem is beszélve)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Baltazár123 #2506 üzenetére
Amúgy ezt én is néztem, hogy tele volt az oldal is ezzel a bannerrel, meg a tvben is ingyenes szállítással reklámozták a BF-et. Csak a kuponok miatt nem akartam velük kekeckedni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
maj-viktor #2515 üzenetére
Azért mindent egyesével bedobozolni az istenes lenne.
-
maj-viktor
őstag
válasz
nyikszi #2523 üzenetére
Ez így leírásból Postán maradó + Házhoz szállító céges árak... ergó ami Házhoz megy (ment volna), de postán leadták... akár sikertelen kézbesítés (igazi vagy kamu), de ugyebár "megpróbálták háznál kézbesíteni"! Bár hogy miért számítják fel... ha alapból ingyenes (tök8 hogy ház vagy postán maradó) - gondolom a kuponos buli miatt gciznek
Nekem is most van egy, amit házhoz kértem mégse hozta senki, semmi értesítő, csak trackbe látom, hogy leadták postán letétbe és átvehető! De még "sikertelen kézbesítést" sem írtak be kamuból vagy valami... (kamera van kapunál, szal visszanézhető pl., stb.) Gondolom persze a magasabb árat fizettem (pár száz forint különbség) és még mehetek is a postára sorbaállni... kössz! Mindegy nem halok bele, szerencsére kis csomag, stb.! Sajnos ilyen ez... postán naponta cserélődnek az emberek már szinte... így nehéz "megbízható embert találni"... itt is kihalnak már a nagyöreg postások, akik évekig jártak ide, már naponta új arcok hozzák a levél-csomagokat! (és ez még Pest is ráadásul)
Ma +10% szinte minden ALZA-n... és már 1-2hete volt +10 állítólagos árfolyamkülönbözet miatt... nagyon betehetett nekik ez a kuponos buli, ha ilyen emeléseket eszközölnek már!
-
Vektast
aktív tag
válasz
nyikszi #2523 üzenetére
Én is figyeltem és ingyenesbe kértem, ezért nem értem a dolgot. Több csomagom is jött ugyanoda a postpontra, valamelyikre kellett fizetni plusz valamelyikre meg nem. Tök random, pedig mindegyiken volt ingyen szállítás kupon és mindegyik 25k pluszos volt ez fix mert látom az alzás számlán. Fura. Na mindegy amúgy is vége van már a mókának.
-
nyikszi
őstag
-
Vektast
aktív tag
Természetesen igen! Ezért nem értem a dolgot. Nálatok volt ilyen? Én utolag döbbentem rá mert nem figyeltem a számlákat amoket kaptam a postán csak most került egy a kezem ügyébe és vakartam a fejem hogy ez most hogy van, aztán látszik, hogy + 890 Ft posta költség.
-
Vektast
aktív tag
Ti is észrevetteket olyat, hogy bár rajta van az Alzás csomagon az ingyen posta kupon de mikor átveszitek a postán akkor mégis ki kell fizetni 890Ft posta díjat? Én már a 3. csomagot veszem így át, bőven megvan a 25k plusz de mégis van rajta közel egy ezres postaköltség mindegyiken, bár ezek szétkuponozott csomagok voltak amikor még engedte, de akkor is....
-
huliganboy
addikt
válasz
tobias88888 #2504 üzenetére
Szia!
Mennyit vártál?
Köszi
-
Rison77
senior tag
válasz
maj-viktor #2515 üzenetére
Igen, konkrétan ez a szituáció ajándéknak szánnám, és nem igen tudom átvenni. De ezek szerint akkor lutri, hogy milyen csomagolásban adják fel, marad a csomagpontos átvétel.
Köszönöm a tapasztalatokat. -
Zsizske
kezdő
SZiasztok
Tegnap rendeltem egy 650wos seasonic tápot lekuponozva 27kérrt, kártyával ki is fizettem. Viszont utána gondolkoztam, h lehet csak a 750es kellene ha tuningolni is szeretnék. Így felhívtam ma 8.30kor az alzát mondva h vagy módosítom vagy törlöm a megrendelésem. Erre mondták h már nem tudják, mert a futárnál van már a csomag és holnapi nap meg is kapom.
Mit tudok csinálni? Nem veszem át a csomagot és akkor visszaküldik nekik és visszautalnak? -
-
törölt tag
válasz
Rison77 #2505 üzenetére
Tragikus. A 100ezer Ft-os PS4 Pro-t csak körbetekerték fóliával. Alaplapot is küldtek már így, de olyan is volt, hogy beletették egy TV dobozába. Asszony ment be a csomagért a postára, mondtam neki, hogy csak egy alaplap lesz, kis csomag, nem lesz vele gondja. Erre egy méteres TV dobozával jött ki.
Processzort is rendeltem, volt, hogy csak fóliával tekerték körbe a processzor dobozát, volt, hogy egy buborékos borítékban küldték, és volt, hogy egy nagyobb dobozba rakták bele, benne légpárnás tasakokkal. -
0xmilan
addikt
-
fatal`
titán
válasz
Rison77 #2505 üzenetére
Én kormányt rendeltem, benne volt egy plusz dobozban. Sőt, a váltót a boltban vettem át, arra is volt húzva még egy doboz. Legora is (bár abból több darab volt, egy dobozva voltak rakva).
Viszont kaptam már tőlük légbuborékos csomagolást is, szóval sztem változó. Porszívóra sztem csak húznak még egy dobozt. -
Baltazár123
őstag
Azt hiszem alzáról beszélnek itten:
"A hirdetéseknél például előfordult, hogy a weboldalon lévő banner ingyenes házhoz szállítással kecsegtetett, azonban kattintás után kiderült a próbavásárlást végző szakemberek számára, hogy a térítésmentes lehetőséget csak 25 ezer forintos vásárlás fölött biztosítják. Ez megtévesztő reklámnak minősül, a kereskedő fogyasztóvédelmi hatósági eljárásra számíthat."
Mer rájuk is vonatkozik az, hogy elindítják a visszaszámlálást, már csak x óra van hátra, hogy most vedd és egyébként is 100 ember érdeklődik a termék irántRánéztem egy számítógépházra, amit vettem. Elég specisikus, de jött az üzenet, hogy 98 ember keresi ezt a terméket most. Jót röhögtem, de a fogasztóvédők úgy látszik nem vették ilyen viccre a dolgokat.
Akciós termék akció lejárata után ugyanannyiba kerül, na ez is vonatkozik rájuk. Sok terméknél ez történt.
rison77: elég jól csomagolnak, ilyen hatalmas légbuborékos műanyaggal töltik ki a dobozt (gyerekek imádják szétpukkantani), nem tudom a rendes nevét, de elég jól védi a cuccot. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Az alzának általában milyen a csomagolási módszere? Egy porszívót szeretnék vásárolni, ezt szerintetek becsomagolják egy nagyobb kartondobozba, vagy csak átfóliázzák az eredeti csomagolását?
-
tobias88888
őstag
De a szétkuponozott rendelésem legalább megjött. Kicsit várni kell, de gondolom le vannak terhelve.
-
tobias88888
őstag
1.5 hete Pénteken jeleztem egy termékről hogy 14 napos elállást szeretnék, mert hibás a szállitás. Még mindig nem vitte el a terméket az ingyen futár. Állitólag Pénteken nem sikerült felvenniük és telefonon sem értek el. Most ilyen üzenetet kaptam az alzától:
"Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."
Ez most valami vicc? Összejátszanának a GLS-el? 2019 van -
tisn
addikt
erdekes, hogy a sport4500 nem mukodott (elutasitotta, hogy mar hasznalt kuponkod), de a kuponfizetbol kimasol xasdadtuy kod viszont hozta ugyanazt a kedvezmenyt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest