Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix56
tag
Igen, pontosan ez bosszant engemet is, hogy egy raktáros végzettség nélkül többet keres mint én végzettséggel. Ennyi erővel már korábban is elkezdhettem volna dolgozni raktárban, mert diákként lehúztam pár hónapot... De ott egy fél év után megőrül az ember, nem sok munkásra volt jellemző hogy ott maradt volna 1-2 évnél tovább. Ezért nem megyek raktározni.
Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey
-
t256
őstag
válasz phoenix56 #548 üzenetére
Érdekes kérdés ez a fizetési igény. Sok melót buktam ezzel mostanság Én is.
Egyébként nagyon szemét dolog. A munkáltató rászán az új kollégára, mondjuk nettó 100000 Ft-t havonta. Ha azt mondod 110-et kérsz már biztos, hogy elbuktad a melót.
Ha 90-et mondasz jó helyzetben vagy, de ha jön más aki 80-at mond, akkor egyértelmű, hogy Ő kapja meg az állást.
Ilyenkor figyelni kell az interjúztató reakcióit. Ha húzza a száját, akkor már biztos buktad, ha hozzáteszi azt is, hogy majd értesítjük...na az már semmi jót nem jelent.Azért érdekes, hogy ilyen rosszul keres egy szervizes. Ezért tanult az ember mit tudom Én hány évet ?
Itt Pesten egy raktáros keres 85-100e Ft körül, ahhoz pedig semmilyen végzettség nem kell max egy könnyűgépkezelői vizsga az pedig csak egy 3 hónapos képzés.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
phoenix56
tag
válasz kraftxld #546 üzenetére
Ezt most tapasztalatból mondod? Mert volt imserősöm aki örült ha megkapta tapasztalt emberként a 70-75 nettót, kezdőként meg 65-öt. De ez egy kisebb cégnél volt. Itt nem tudom mi lenne a reális. Sokat nem akarok mondani, mert akkor meg nem vesznek fel
[ Szerkesztve ]
-
phoenix56
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a topikot és sok érdekességet találtam.
Az idén fejeztem a sulit, ahol számítástechnikai technikusként végeztem. Tehát pályakezdő vagyok. Egy helyi számítógépboltban a múlthéten beadtam delelőtt az önéletrajzomat, ahol álláslehetőség volt hirdetve eladói és szervizes munkakörbe. Még aznap délután szóltak telefonon, hogy holnap akkor délelőtt jelenjek meg. El is mentem, feltettek néhány kérdést a számítógép világából + egy árlista alapján össze kellett állítanom egy olcsó irodai gépet, ami gyorsan megvolt. Az utolsó kérdésük volt, hogy mennyi pénzt szeretnék? Na erre azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, mert nem vagyok tisztába az árakkal. Na de mégis? Azt válaszoltam, hogy annyit amennyit a többi kollégák is kapnak a szervízben. Az utolsó mondatuk az volt, hogy akkor 2 héten belül értesítenek, hogy felvesznek vagy nem. Eddig eltelt egy hét és még nem szóltak. Szerintetek mégis mi lenne a reális ár egy szervízes munkakörben? Egyébként Szegeden vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Voltam ma a Bme állásbörzén. Hát, mit ne mondjak, aki informatikus, s programozni akar Java-ban, az előtt szinte korlátlanok a lehetőségek. Mást viszont nem sokmindent lehet csinálni, legalábbis most nem sok más lehetőséget láttam, viszont java minden mennyiségben.
I am having fun staying poor.
-
t256
őstag
És van olyan számtech nagyker (igazából használt komplett gépeket árulnak), ahol 80 ropi elérhetetlen.
Ugyanis amikor elérkezett az interjún a fizetési igényes kérdés, akkor Én 80-at mondtam nettóban erre azt mondja az ember, hogy az nagyon sok.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
törölt tag
jo, hogy megtalaltam ezt a topicot, nemsoka kereshetek allast magamnak
-
g@bo
nagyúr
nettó....
jaja, Kalandor. kb. de még ennél is alapabb kérdésekett tett fel, aztán nézet mint borjú az új kapura, unottan ( ez nagyon ki volt írva a képére... ) és hamar le is rázott.
Mivel volt ott 2 ismerősöm, az emilben elutasítottakon kívül, nyugodtan állíthatom, nem miattam volt olyan "kedves" a hölgy. Jó, hogy az ilyen tuskóknak meg van melója...
-
g@bo
nagyúr
egy kis tapasztalat.
minap jártam egy nagykerbe /számtech/ ahol egy ismerősöm egy hónapja volt, necces volt ennyi idő elteltével megpróbálni, de végül is behívtak.
megvolt a találka, egy önjelölt HR manager, középkorú citromnyaló csaj, feltett pár átlagos/aluli kérdést, és kb 10 perc se kellett, elbúcsúzott.... ajtóban döbbentem rá, meg se kérdezte, mikor tudnék kezdeni... ajaj, gondoltam.
95k pengőt kértem /tutira akartam menni meg cimbinek is ennyit mondtak../ amit a csaj lefikázott, de próbaidő után 100... mondta. 100k ra manapság én meg azt mondom, éppen elegendő... pesten. szal nem voltam túl lelkes az összeg hallatán.
ahogy kell, idővel meg is jött az emil sorry, de nem önt választottuk. amit nagyon dijazok, hogy jött válasz !! és amit kevésbé, hogy egyszerre több ember emilje szerepelt benne...
gyorsan írtam a többi elutasítottnak, és faggattam őket.
az egyik válaszolt is, közölte, ő 150 et kért..... a válasz: próbaidőre 120 utána 150.
nocsak, nálam meg sokallotta a 100-at? vagy a 120-at is, csak bevágta a menőt?
mindenesetre ő is kiesett.
most bizonytalan lettem, milyen lehet a bérszinvonal ott, de a bepróbálkozás, és a tényállások után elgondolkoztam... hogy is kellene ezek után.
holnap megyek egy multi jellegű céghez, asszerm, más taktikát választok.
-
veterán
Tiszta káosz ez az álláspiac ...
- Árad -
-
1010
őstag
öröm és bottá
válatotak egyik helyről
remélem sikerül kisajtolni a megfeleő fizetést
-
1010
őstag
szerintetkemennyi múlik a fényképen
tablóképet adjak vagy egy sima képet rólam ami azért normális
mert valahol kell kép valhol nem[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz lakisoft #501 üzenetére
Ha részmunkaidő, akkor ezeket az összegeket részarányosan el kell osztani. Bruttó 300-at most az egyik nagynevű telekommunikációs berendezéseket fejlesztő cég ad friss diplomás infósoknak és villanymérnököknek teljes munkaidőre, úgyhogy érdemes ehhez mérni a bérigényeket. (///)
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- PlayStation Portal 23 hónap garanciával, dobozával eladó! Euronics vásárlás. Garancia 2026.11.25-ig!
- Intel Core I7-9700K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE E-sim okosóra 43mm, ezüst szürke Új állapotban eladó
- LEGO 71798 / Nya and Arin's Baby Dragon Battle
- Pioneer SC-LX86 9.2-es ClassD felsőkategóriás THX-es házimozi erősítő.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest