Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ha ezekben van ötletetek ami tuti nyerő, ne habozzatok leirni a kis fortélyokat.
a fent emlitett témakötrökben mire érdemes figyelni. -
g@bo
nagyúr
válasz Cray Tyler #14 üzenetére
ha van kontaktod akkor a minuszos duma is bejön...
-
g@bo
nagyúr
feladtam egy ilyen hirdetés, csak ahogy szoktam, némi iróniával:
munkát keresek. SZÁMITÁSTECHNIKAI területen.
(szerviz technikus, eladó etc. ) minimálbéres bejelentés, napi 12 óra munka, éhbér nem akadály! ! lelkiismeretes rabszolga vagyok.
és jönnek a komolynak tűnő ajánlatok... ki érti ezt. most komolyan vették, vagy szivatnak szerintetek? -
g@bo
nagyúr
Tisztelt Érdeklődő!
Köszönettel vettem érdeklődését a munka után. A mellékletben
küldöm a részletes tájékoztatót. Szorgalommal és kitartással kitűnő
kereseti lehetőség. Ha van még kérdése, írjon!
Várom válaszát!
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy otthonában szeretne dolgozni! Kérem figyelmesen olvassa el az alábbi munkaajánlatomat!
Lehet Ön diák vagy nyugdíjas, esetleg helyhez kötött, nincs munkahelye, vagy egyszerűen sok szabadidővel rendelkezik, amit szeretne hasznosan eltölteni.
Sokan vagyunk úgy, hogy félünk a holnaptól, vagy nem tudjuk, hogyan oldjuk meg anyagi problémáinkat. Ezért célom az, hogy kis anyagi ráfordítással olyan munkaajánlatot nyújtsak Önnek, amelyek szakirányú végzetséget nem igénylő, otthonában végezhető munkával európai szintű kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára.
Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar, hanem kizárólag szaktudást nem igénylő otthon végezhető tevékenységet.
Én nem milliókat ajánlok Önnek, hanem munkát, amellyel megoldhatja anyagi gondjait, mely néha pár ezer forinton is múlhat.
Az otthon végezhető munka lényege, hogy nincs helyhez kötve, végezhető egyedül, családi vagy baráti összefogással, és ami talán a legfontosabb, hogy saját maga ossza be az idejét.
Itt nincs főnök, vagy esetleg olyan kolléga, akivel nem lehet együtt dolgozni.
Ha Ön diák, akkor a tanulás mellett is tudja végezni, és talán kikapcsolódást is jelenthet a munka, emellett megkeresheti a tandíját is; ha nyugdíjas nyugdíjkiegészítőnek is jó és ez nem korlátozza a pihenésben. Mindenkinek más az időbeosztása, az otthoni problémái, teendői.
Az otthon végezhető munka mindenkinek ideális, mert hozzá lehet igazítani az életformánkhoz.
Úgy tisztességes, hogy előre felhívom a figyelmét: „nincsen rózsa tövis nélkül”, vagyis mint mindennek, ezeknek a munkának is van némi befektetés része.
Viszont ezzel kapcsolatban két jó hírem is van:
A befektetés -nagyon minimális, és
-szó szerint pár napon belül „visszajön”.
Ez az összeg néhány száz forintról, plusz a postázási költségről szól.
Ha átverném, ennyit bukna el, de „milyen meglepő”, nem ez fog történni. Olyannyira nem átverés ez, hogy bevallom; azután, hogy Önátvette a munkacsomagot, érdekelt vagyok abban is, hogy Ön elvégezze a kapott feladatot. Én az Ön által elvégzett munka után bevételt szerzek, de NEM AZ ÖN PÉNZÉBŐL lefaragva, hanem egy teljesen más csatornán keresztül. Miért verném tehát át?
Nem jó az nekem.
Kérem bízzék bennem!
Megkérem tehát, hogy gondolja át ajánlatomat. Ha semmit nem próbál ki még esélyt sem ad magának, hogy esetlegesen tényleg tudna otthon dolgozni, és pénzt keresni.
Most pedig konkrétan a munkáról:
Egy olyan munkát ajánlok, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint INTERNETELÉRÉSRE van szüksége.
A munkáról:
A munka, másolásból áll, és ezek postán keresztüli eljuttatásából, a megadott címekre igény szerint. Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi, onnan származik ez az információ közvetítő bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, és most kezd terjedni
Magyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-20 ezer forintot, a kreativitástól és az időráfordítástól függően. A munkát másodállásként szokták végezni, mert nem annyira időigényes, elég napi néhány óra munka, a plusz jövedelemhez.
A munka kizárólag e-mail és postai levelezés útján történik, ez fontos!!!!
A levelem végén találhatja a megrendelőlapot, amit az e-mail címemre kell visszajuttatni, ha a felkínált munka elnyeri a tetszését. A munkakezdéshez szükséges anyagokat a lentebb leírtösszegért utánvéttel postázom el.
Az árak tartalmazzák a másolandó anyagot és a postaköltséget.
Íme a munka, amit ajánlok:
- Tájékoztatók és riportok másolása,
- Fizetés: teljesítménytől függőennapi 5 ezer Ft is lehet,
- Rendszerbe lépési díj: 600 Ft + postaköltség (anyagköltség).Kb:1300Ft
A fizetés a munkára szánt időtől függ. Azaz, ha hetente postázza az anyagot, akkor hetente jut pénzhez, ha havonta, akkor havonta. A postázandó anyagot mindig utánvéttel kell feladni, tehát a postázástól számított kb. 4 napon belül fogja megkapni a pénzt Ha a leírtakon túl bármi kérdése, kételye van, mindenre szívesen válaszolok!
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
MEGRENDELŐLAP
Kérem, töltse ki és küldje vissza e-mail címemre, ha a felkínált ajánlat elnyerte tetszését!
NEVEM:
CÍMEM:
E-MAIL CÍMEM:
Hol olvasta a hirdetést?
Dátum:
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
A megrendelésekhez szükséges adatait természetesen senkinek, semmilyen célból nem adom ki!
Köszönöm szépen az érdeklődését! -
g@bo
nagyúr
most jártam a B Banknál, tróger ügyintérőt kerestek ( 150 bruttót kértem ) emellé nemigazán adnak semmit.
aszongya az arc majd kb 1 hét múlva értesítenek, 3 nap múlva ott volt a levél egy olyan sablondumával, majd leültem. persze gondolom már rég megvolt a belső ember. -
g@bo
nagyúr
gyerekek, az
OTP Callcenter -ről tudtok valamit, az bizti hogy 3 műszak, de érdekelne más infó is. -
g@bo
nagyúr
válasz magamnak.
callcenter.
betanulási idő 6 hét, a végén szóbeli viszga a bank termékeinek ismeretéből, erre az időszakra bruttó 80.000 a zsozsó.
utána 115000 bruttó ( már gép mellett, élesben ), amire jöhet a kiértékelés alapján ( fogadott hivások, etc. ) 7500 - 10xxx bruttó.
3 műszakos munkarend, csak délelőtt 1 hét reggel 6-7-8 órai kezdettel 8 óra, óránként 10 perc szünet 1*25 perc ebédidő. délutános hét ( nemtom pontosan ) 14 órától. és az éjszakai hét, minen másnap 19-07-ig. a beosztásokra műszakpótlék jár ( törvény szerinti ) havi 4 hétvégéből 2 munka ( 2 szombat, vasárnap )
nos, mit szoltok hozzá? -
g@bo
nagyúr
hát én a csányi műveket egy kalap ..ar cégnek tartom, de kell a mani, hasonló munkakörben egy telefonszolgátató cég bruttó 140 alapot ad a próbaidőre, a többi feltétel majdnem megegyezik, tehát az emlitett cég ajánlata elég sivár.
12 órázás állitólag havonta 2*, este héttől reggel hétig van. túlórát nem fizetnek, valahogy kihozzák a 168-at ( vagy amennyi a törvényes )
óránként 10 perc szünet jár, és 25 perc ebédidő, igy effektiva 6-6.5 óra a monitorozás. -
g@bo
nagyúr
Elvárások:
Középfokú végzettség
Vállalkozói igazolvány,
Saját személygépjármû,
Internetes kapcsolat
határozott fellépés,
dinamikus munkavégzés,
Precíz, pontos munkavégzés
Juttatások:
minimálbér -
g@bo
nagyúr
Az első interjún célszerű a bérigényt tisztázni, pontosan emiatt, elkerülni a felesleges köröket. Egy nagynevű cégnél ez a bruttó 80k szánalmas, ismerősöm raktárosként keres nettó 100e forintot, tessék viszonyítani...
Ha munkaerőkölcsönzési előélettel az ilyen ''ocsmány'' ajánlatnak bedöltél, a tárgyalás alkalmával nem álltál fel ahogy a 80k elhangzott, Önmagad munkaerőpiaci értékelését tetted meg.
Az értékesítői/ügynöki meló a legundurítobb szakma napjainkvan, és nagyon keresett!! balek kell, aki az idegeit jutalékért őrli....
Dehát az ilyen eseteken tanul az ember. Legközelebb nagyobb önbizalom, és keményebb fellépés javallot, aki nyuszi, átverik. -
g@bo
nagyúr
igen, grafológusnak kell.... ami teljesen illegális, mert a tudtodon kívűl nem vizslathatja grafológus az irományod ( grafológus is mondta )
tőlem is kértek, de nem adtam ( nem is vett fel a kecseg.. de nem is baj ) ahol a tulaj hobbyja volt a graf, és ezen élvezkedett.
meg kell iratni egy csajjal, gyöngy betűvel... hadd nyalogassák a papírt. -
g@bo
nagyúr
válasz juliabrilke #353 üzenetére
természetesen ma is aktuális a hozzáállásuk..
-
g@bo
nagyúr
küld el, majd élesben letesztelik. amúgy érdemes az önéletrajzon folyamatosan - a tapasztalatok alapján - finomitani.
én most nyomom az álláskeresést újra, egyszerűen röhej, ahogy a cégek - képviselőik.. - hazudnak, azok az öntelt interjúztatók... fizetés béka üllepe alatt, de az arcuk hatalmas.
fel kell venni a tempót, eléggé eldurvult a munkaerőpiac. -
g@bo
nagyúr
válasz concret_hp #373 üzenetére
van ugy, hogy soha nem reagal. ez a standard. sot mi tobb, a jovoheten mindenkepp visszahivjuk duma utan sem varhato tulajdonkeppen semmi.
napokban hivtak allas miatt...
''egy kerdesem lenne, mennyi az elvart munkaber igenye? : netto 90...
az sok. koszonom, viszonthallasra. ''
bazz. itt tart ez az oszag? -
g@bo
nagyúr
ha azert huzza a szajat, mert 2-3 ev mulva tanulnal, ne nagyon sajnald. lehet 2-3 ev mulva mar nem is leszel ott. ennek a tenynek jobb helyeken lehet pozitiv kihatasda is, hogy te fejlodni akarsz... van olyan ceg, ahol nem akarnak fejlodest, jo nekik a begyepesedett raktaros / voltam ilyen helyen... / fejlodes nekik + kiadast jelent, aki tanult, tobb jovedelmet akar.. pl.
3 labu szek eladasa vicc, egy szituaciobol akar kovetkeztetest levonni. amugy az ertekesito allas, nem mind ugyan / adj el, adj el, adj el, barmit, eroszakosan.../ a leggorenyebb manapsag... nincs mani, jutalekos, olyan ugynokoskodes szagu. en messze kerulom.
szamitastechnika.... en is abban vagyok, cegem megszuntette a kiskereit, eleg masziv a melyrepules, nincs manija az embereknek. olcso xar eladhato, vagy a draga ujdonsag. kemeny iparag, egyre szemetebb fizetessel, egy tultelitett allas/piacon.
nekem a szamtech ipar mar egyet jelent a xar meloval, 70-80k fizu /uj embereknek/, ingyen hetvegi melo, nincs tulora mani, nincs semmi, beremeles 0, minimalberes bejelentes, pofazas. van aki jol keres, de az nem az utcarol felvett rabszolga. -
g@bo
nagyúr
én alacsonyabb béren vagyok bejelentve, a különbözet pedig toll a s..ggbe.
amúgy röhej, mikor egy 80k melóért 5 rosta van.... nekem volt 2, aztán beszólt a csávó, tulajdonképpen az olcsóbb munkaerőt vesszük fel, a többit majd megtanulja...
kérdem tőle, akkor mit vergődött a szakmai tudásra?
kussolt. nagy fesztivál ez. -
g@bo
nagyúr
mint a szél.
már nem szabad leragadni egy helyen, mert totál kizsigerelnek, tisztelet a kivételnek.
nálunk az utóbbi időben elég nagy a fluktuáció, mikor jön egy új arc, hülyére röhögöm magam, mivel széditik...
fiatal lendületes csapat, feljődési lehetőség, versenyképes jövedelem.... szegénykék, kell pár hónap mire rájönnek, mekkora csalit nyaltak be. addig is, olcsó rabszolga...
manapság a munkaadó nagyobbat hazudik az állásról, mint a jelentkező az önéletrajzában. -
g@bo
nagyúr
ha jön mail, az már jó. legalább megtisztelnek vele.
persze a többség nem ismeri be, de az esetek nagytöbbségében a munkabér a döntő tényező. szégyenlik, hogy gusztustalan spúrok, ha meg döglődik a cég, nincs mani.... elhallgatják.
a jó munkaerőnek nincs becsülete, az olcsónak van.
--------------------------------------------------
Aktuális állásajánlataink:
1. Szerviz ügyfélszolgálati munkatárs
A munkakör magában foglalja a telefonos ügyféltájékoztatást, RMA ügyintézést, alkatrészek tesztelése, javítása, stb.
Elvárások:
- Számítástechnikai termékek naprakész, magas szintű ismerete
- Min. középfokú végzettség
- Terhelhetőség
- Stressztűrő képesség
- Megfelelő konfliktus kezelés
- Pontosság, precizitás
- Kulturált megjelenés
Előnyt jelentenek:
- Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat
- Angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
-[BVersenyképes jövedelem
-Fiatal, dinamikus csapat
-Kellemes munkakörnyezet
Egyéb információ:
Fényképes, magyar nyelvű önéletrajzot kérünk fizetés megjelölésével.
Csak azokat értesítjük, akiket az önéletrajz alapján interjúra is behívunk.
Az önéletrajzokat fényképpel és fizetési igény megjelölésével a következő címre várjuk: xyz.
2 hónapja hirdet, azóta nem volt olyan hüje, aki 70-ért robotol 10 órát, ingyentúlórával. persze versenyképes....
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
őszintén, mit akarsz egy olyan melóhelyen, ami a kezdeteknél átver? mondjuk az egy ember aki nem hív vissza, egy megbízott tahó...
én már úgy intézem, ledumálok minden létező interjút, és arra megyek el ami szimpi, többinek vissza se szólok. gondolom ők se többet, de mégis jólesik. ha esetleg felhív, mert olyankor idegeli a tirpákot, hogy átverted, akkor megmondom, sorry, találtam jobbat, és különben is, ismerősi körömben elég rossz híreket hallottam a cégről, kihagynám... -
g@bo
nagyúr
kezdődik a droidvadász időszak, cégek előszeretettel vesznek fel a karácsonyi hajrára embereket, akiktől jan 01-el könnyes szemmel megválnak.
tessenek odafigyelni. minimálbér -> 70k fizu rulez, próbaidő után majd több lesz duma, de az pont jan. 01, a 3. hónap vége, lapát.... hétvégi meló, ingyentúlóra szintén jáccik, karácsonyi + mani az nem. a hiányt a kereskedelemben /is/ a pl. 70k-ból vonják... próbaidőre is jár munkaszerződés, tessék kérni. -
g@bo
nagyúr
múltkoriban olvastam, az értékesítői állásra kevés az ember... pedig az állásinterjún mást se hallasz, milyen f@sza, és ha ügyi vagy, akár 150-200 ropit is megkereshetsz.
ha ilyen marha jó, akkor miért van tele a hirdetési rovat értékesítőt keresünk szöveggel?
mert nem jó munka, az egyik legkotvákabb.
jellemzően a piti alapbér + jutalékra gyúrnak / van ahol alapbér sincs... /, én hallottam olyat, hogy használhatom a saját kocsim is a cégért. kérdeztem: 60+jutalékért? , te hüjje vagy.... á a benzint álljuk. ...aha. pá.
kitartás uram, nagyon legyél résen.... arc lapos, figyel, és koccol, ha akad lehetőség. -
g@bo
nagyúr
ne ird bele, és senki nem is kérdezi. ami miatt gyöngyödzik a hónaljuk, az úgyis a bérigény lesz, a többi már hatodrangú.
amúgy, tessék már kikozmetikázni az önéletrajzot, van egy egészséges szint, ameddig lehet kamuzni, amibe még nem buksz bele.
céges is hazudnak, bér, juttatások, fejlődés.... fele sem igaz.
amúgy én elkezdtem a személyesebb adatokat kiszedni -röviditeni -az önéletrajzból... pontos lakhely, imél, születési év, anyja neve... kicsit necc. a volt cégek nevét is célszerű - esetleg - átkölteni. xzy kft helyett jó lehet az egy miskolci székhelyű kereskedelmi cég is, sok az adathalász, és a jóindulatú ember már... ha valamit akarnak, majd elmondja interjún, ha nem, akkor ne turkáljanak az ember dolgaiban.. -
g@bo
nagyúr
manapság elfogadott az önéletrajzot PDF formátumban elküldeni.
használjátok, biztonságosabb, mint egy túrkálható doc... ( word2pdf) -
g@bo
nagyúr
Ebből tanul az ember. Legközebb löjj alá. De az a baj, sz@r pénz mellett az ember hamar elveszti a motivációját, besavanyodik, annak sincs értelme.
Nekem most.... építőipari cég, nem kicsi, csúnyán milliárdok. Telefonban csak ennyit kérdezett a nő: jónapot, xyz, cdf rt.... mennyi a bérigénye? kb xxx... az mennyi bruttó? nemtudom... de mégis? xxx. ok, továbbítom az illetékesnek, viszhalll... Azóta se láttam.
legközelebb már kicsit én is vadulok, megkérdem élből mennyit szánnak az állásra, de mégis? szégyenli megmondani? 100k alatt már éhbér a pénz ember, nem csak te keresel jó munkaerőt, én se szeretnék tróger munkaadónál melózni, aki a minimálbért se képes megtermelni.
gusztustan már ez az ország...
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
nem mondanak kevesebbet /többség/ mert egy látszatot akar tartani, nem azért nem vesz fel, mert szutyok spúr, hanem mert nem feleltél meg... rögtön más a kép.
érdemes sok helyre elmenni, ne add fel, tanul az ember tárgyalási technikát, és előbb utóbb az arcokban olvasni... kell a rutin.
minimálbér rulla.
-
g@bo
nagyúr
A fenébe, megint kaptam egy elutasító választ. Hátszél mellett, mégcsak be sem hivtak... Csajt vettek fel. főz kávét, és térgyepül...
Asszem elkezdem a cégreszabott önéletrajzok gyártását, most tolom a fősulit, lassan vége... a "trógerebb" cégeknél nagyon nem jön be, ha az önéletrajzban szerepel. Több fizetést akar...
Külön pendrájvot kap az ügy. állás oldal HTM elmentve, cégnek küldött önéletrajz cégnévvel, dátumozva, szintúgy. / emlékezzünk a "kamura..." /
Bukta lehetősége? ha nem fejvadász, kisebb cég, akkor szerintem szerény, gyanítom, a beérkező többszáz CV alapból a kukában landol. persze, válasz nélkül.
-
g@bo
nagyúr
-meséljen magáról
minek, össze akar velem költözni?
-meséljen a hobbijáról
munkatárs, vagy teniszpartnert keresnek?
-meséljen a tanulmányaíról
tanulok, ezt is azt is.
-meséljen az elöző munkahelyeíről
bizalmas, semmi köze hozzá.
-csapatban vagy egyénileg szeret dolgozni,miért?
egyedül szeretek árkot ásni, mert az felemelő munka, és egyedül hatékonyabb.
-milyen nagy kihívás volt az eddigi munkahelyeken?
a lehetetlen kéréseket teljesíteni, és megélni a minimálbérből.
-hogyan képzeli a jövöjét?
hogy felvesznek, 300 bruttó minimum, + kajalé, kocsi, teló, nők.
-mondjon 5 jó tulajdonságot,5 rosszat magáról
a zállással kapcsolatosan nincs rossz tulajdonságom, jó tulajdonságom, hogy szerény vagyok, és itt pont emiatt be is fejeztem.
-
g@bo
nagyúr
Ezekre a kérdésekre fel lehet készülni, és lehet frappáns választ adni, aztán szopogassad...
Nekem önjelölt HR manager volt a felvételiztető, és rendkívül primitív kérdéseket tett fel, rá is kérdeztem, milyen összefüggésben van a kérdéssora a szervizes /80k/ munkakörrel. Felment a pumpa, nyomtam még pár kérdést én is, jobban esett így eljönni. Nem hívtak, nem bánom. Ott tartok, ha nem tetszik a meló -ott derül ki- , inkább beszólok, lefikázom a fizetést, és amit épp találok.... nem nehéz...., és elhúzom a csíkot. Sok helyen a szemét fizetési ajánlat és az ócska meló ellenére fölényeskedő hangnem társul. Unalmas.
Mondjuk egyelőre nem ugrálhatok, 1 év még a diploma..
-
g@bo
nagyúr
nincs, de megforrasztok bármit. 580 bruttó is kotvák bér. bár engem a bruttó nem érdekel, az izgat, ami az én markomba csilingel, szal parasztosan 500 nettó kezembe, de az is xar, 1 hambi / óra áron robotolni... haver elment éjszakára telephelyet őrizni /konténerszunya.../ 10k. 19-7 ig.. nem volt kemény fizikai munka.... de éppen nem is igényel különösebb képzettséget, ha ez valakit nem zavar... nekem kiveri a biztositékot a biztonsági őr szakma.
hétvégén akkor sem megyek el melózni 5k-ért, ha éppen éhendögleni készülök.
-
g@bo
nagyúr
5 évig cnc dreháltam, német, amerikai, .... bérmunkák voltak, olyan tűrésekkel, hogy ihajj. 1-1 fogaskerék belövése igazi művészet volt, ami megutáltatta velem a szakmát, a kissé öreg géppark, a folytonos hűtőolajfröccs az arcba, poló alá ugró göndör izzó forgács, rozsda, kosz... ami a legfontosabb, kis szériák miatt teljesithetetlen normák, és vicces fizetés.
mikor eljöttem, +2 ropival többet kaptam egy irodában... akkor fogadtam meg, sohatöbbet olajos cucc. haver aki azóta is ottmaradt, havi 250-300k pénzért tolja, amúgy képzett melós, asszem hiányzik pár foga, úgy issza a vodkát, mint mi a vizet. szal tipikus tróger....
németeknél láttam olyan CNC drehást, aki beprogramozta, beálíitotta a gépet, ami igencsak pöpec vót... ragyogó műhelyben tolta, gyakorlatilag tiszta volt a csávó, és a start gomb nyomogatása kimerítette a napját...dolgoztam hagyományos gépen is, kezdőként... öntvényt nagyoltam, na, akkor tömény szénport prüszköltem.. szal elég vegyes melókat lehet kifogni.
-
g@bo
nagyúr
Te is ezt tennéd. Gondold el, egy melósnál havi 10k minusz évi 120k, ebből elmegy nyaralni a gyökere a Balatonra. Több melósnál már kijön családostúl egy mexikói körút... Most azt nem számolom, mennyi a járulék, mert feltételezem valahol minimálbér felett centivel jelent be, a többi zsebből.Namost több szitu van, van olyan vállalkozás ami tényleg nem muzsikál fényesen, spórolni kell, v induló cég... és van a másik, ahol van lé, de miért adná a melósnak? Döntse el az ember, mikor jelentkezik, melyik eset áll fent. Mert ugye ki akar egy vergődő cégnél melózni? ha pediglen jól megy, miért gond a 100k+ feletti bér? 400 eur, bakker.
-
g@bo
nagyúr
telemarketing,értékpapír kereskedő,biztosítási és egyéb ügynöki melóval.
ez az a xar, ahol megakarnak etetni a 0 alapbér, meg a marhajó jutalék dumával.
csakhogy, pl az én időm is pénz. szal még a telefont se emelném meg nekik ingyen...Tisztelt Álláskereső!
Budapesti álláslehetőség.
Ön szerencsés, hogy a Profession oldalán keresi az álláslehetőséget, így elsőként olvashatja az egyedül álló kínálatunkat.
Pozíciók: - Pénzügyi tanácsadó (Mobilbankár)
- Hitel specialista
- Vagyon specialista
Több lépcsős kiválasztás, (alkalmassági megfelelés).
A kiválasztás feltételei:
- felsőfokú végzettség
- jó megjelenés, kommunikációs készség (tárgyalási szint)
- kreativitás, kezdeményező készség
- következetesen, önállóan dolgozni tudó
Munkafeladatok:
- befektetések (befektetési alapok)
- jelzáloghitelezés (lakásvásárlás, felújítás, szabadfelhasználás, építés, bővítés)
- hitelkártya, bevásárló kártya
-potenciális ügyfelek megkeresése, tanácsadás
- ügyfelek igényei, lehetőségi felmérése, személyre szabott ajánlat kidolgozása, kapcsolattartás
Mit nyújtunk:
- ingyenes, folyamatos szakmai képzés
- karrier lehetőség / pályázat alapján
- magas kereseti lehetőség
- a most felvételt nyerőknek, 200 000Ft/hó céljutalék, plusz üzleti jutalék.
- minőségi munka után, plusz jövedelem
- kiváló műszaki háttér biztosítása
Felvétel korlátozott, 3-4fő. 25 év felettiek pályázatát tudjuk elfogadni.
A cég kultúrájából adódóan, olyan lehetőséget kínál Önnek, ahol megbecsülve érezheti magát.
Kiváló kollektíva, csapatszellem.
rohantok?
-
g@bo
nagyúr
Behív, mert ráér. De miért nem küldöd el a francba helyben?
Tegnap azonnali hatállyal felmondot egy kollega... ő kb a 10-edik. Szokásos sztori, próbaidó 70-80k utána több... eljött a próba vége, borítékban még mindig 80. Kérdi: miért? Ennyi, nincs kedv emelni, jött a válasz. Srác mondott 2 szaftosat, összekapta a cókmokját, hétfőn jövök a papirjaimért felkiáltással el is húzott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Robotporszívók
- Hardcore café
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LGA 1700 Félkonfig/ minden garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Yoga PRO 7 14IMH9 - 15. generációs i7/RTX 4050
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XTX 24G GDDR6 (11322-02-20G) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest