Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Elmesélem rövidke történetem egy gyártósori munkakörbe jelentkezésről.
Önéletrajzom elküldtem, telefonon behívtak sok más emberrel együtt. Tesztet írtunk (egyszerű szöveges matek példák, logikai feladatok, néhány önjellemző kérdés). Elég jó gimibe jártam, úgyhogy egyáltalán nem okoztak nehézséget, úgyhogy biztos jól sikerült. Utána következett két gyakorlati feladat, mindkettő hibátlan lett és meg is említette a nő, hogy átlaghoz képest gyorsan tudtam megcsinálni. Aki itt béna volt, azt küldték haza. Voltak páran... Akik jók voltak, azokat behívták elbeszélgetésre. Interjúztató nő felismert, mert tavaly nyáron dolgoztam náluk diákmunkásként. Teljesen jó fej volt és mivel már voltam náluk, az interjút is lerövidítettük. Azzal köszöntünk el, hogy már csak a teszten múlik minden. Merem állítani, hogy a legjobb tesztek között volt az enyém. Azt ígérte, hogy ha minden rendben, akkor aznap (tegnap), vagy ma hívnak, nemleges válasz esetén egy héten belül írásban értesítenek. Eddig nem hívtak, gondolom már nem is fognak.
Létezik, hogy túl jót írtam és azért nem vesznek fel? Amúgy vicces, hogy három napja került fel egy álláshirdetési portálra ugyanebbe a munkakörbe állás, áprilisi jelentkezési határidővel. Tehát nem csak annyi ember kellett nekik, amennyit most felvettek (hétfőn már kezdenek is), hanem több. Tényleg ennyire sz@r voltam? Van értelme újból jelentkezni?
Meg azért az sem semmi, hogy engem nem vesznek fel, de a srácot, aki már egy hónapja is jelentkezett, majd a gyakorlati feladatoknál kibukott, megint behívták, de ismét elvérzett. Kapsz extra lehetőséget, de ha elsőre jó vagy, akkor már fel sem vesznek, vagy mi?
Bocsi a hosszú posztért, de eléggé hihetetlennek tűnik nekem ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest