- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
N.Ferry
üzenetére
120 literre ebből kb a zöld neon, Oto(szívóharcsa) meg a razbóra maradhat. Esetleg egy 5ös csapat valami kisebb páncélosból (Habrosus, Nanus)
Ha valami nagyobbat/látványosabbat szeretnél, akkor talán egy pár törpe gurámi még elfér, vagy Ramirezi (bár ez utóbbinak kicsit melegebb víz kell). Ezeknél nagyobbat semmiképpen. De csak ha a razbórák is kis testűek, Hengeli pl.
-
N.Ferry
senior tag
Utánakutattam a halacskáknak.
Ezt "állítottam" össze:
Guppi (szivárványos) 12-16 db
Xifó min. 6-10 db
Molly (black pl) 8db
Törpe szívóharcsa 10db
Razbóra (dánió) 12db
Gurámi (törpe pl) 1 pár
Neon (zöld pl) 12dbEgy így szerintetek okés lenne vagy túl sok?
Szeretnék még 1-2 nagyobb fajtát is, mit ajánlanátok ezek mellé?

-
Directors
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Szuper. Köszönöm!

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Directors
üzenetére
Az akváriumi díszek általában műkőből vannak,(kivéve a természetes kövek, sziklák) nyugodtan használhatod őket, nem okoznak semmi problémát.
A red moor fát egy szimpla leöblítés után teheted a medencébe, igaz idő kell neki hogy a víz alatt maradjon így eleinte célszerű valami nehezéket rákötni pár napig. A vízbe helyezés után pár nappal nyálkásodhat ami rövid időn belül meg fog szűnni. Ha mindenképp sterilizálni akarod akkor forró vízzel önts nyakon. Hosszan főzni , vízben forralni felesleges. -
natë
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Alga

-
natë
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Növényeket nem öli meg?
-
natë
nagyúr
Zöld pontalgát mi okoz? 7-es a pH, nitrát, nitrit szint normál, de a JBL gyorsteszt szerint minden normál. Világítás 9 óra (Capri 60 gyári világítás)
-
N.Ferry
senior tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszönöm szépen!
Teljesen megnyugodtam!

Ma nézegettem a kisállatboltban a halakat.
Mondanom se kell hogy rengeteg fajta volt, és elég sokat szívesen is látnék az akvában.
De abban tudnátok tanácsot adni hogy kezdésnek mely fajokat érdemes.
Arra gondoltam hogy indulásnak legyenek olcsóbb, de szép halak, aztán ahogy belejövök jöhetnek a drágábbak.

-
twi452
senior tag
A vízre csináltunk régen egy hungarocell kockát amin keresztül megy a gázcserélődés télen is plusz 1 méter körül van a legmélyebb része aztán ott elvannak mint a befőtt egész télen 🙂
Lassan lehet összerakni a szűrőt ott is ha jönnek a finom melegebb idők végre 😄 -
Alg
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hidegvízi halak, amíg nem fagy be fenékig a tó illetve van a lent maradt vízben valamennyi oxigén rendben vannak - néha még jégbe fagyás után is

-
twi452
senior tag
válasz
N.Ferry
üzenetére
Nálam nyolcadik éve megy folyamatosan gond nélkül.
Igaz akkor még 2224 prof 1 volt a neve 😄
Akkoriban 1 adag Eheim kerámiagyűrű és 1 adag substrat pro golyócskák jártak hozzá. Szűrt már 120 literes kezdő halas, sóderes, fodros vizikelyhes akváriumot is aztán meg 40 literes növényesebbet is egy poppy glass stílusú üveggel, hogy ne kelljen visszafojtani.
Az én tapasztalataim alapján halk és megbízható, amik már kicsit elhasználódtak azok a kosaraknál lévő 2 centis kis tömítő gumik amik a lefelé menő vízcsatornát kötik össze a kosaraknál.Ja most pedig egy 200+ literest járat a pincében amiben aranyhal növendékek vannak a tóból kimentve a téli időszakra ami mondjuk most már tudom felesleges volt mert a héten láttam már mozgolódást a tóban maradt piciktől is..mondjuk ezek azóta háromszor akkorára nőttek az etetés miatt 😄
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszönöm!
A szűrőhöz visszatérve, olvastam hogy páran kevesellték akár a 100 literhez is.

Tudom hogy ez függ a növények és a halak mennyiségétől is, de van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata abban hogy mennyire "bolond biztos" ez a típus?

-
N.Ferry
senior tag
Kicsit tisztult a köd.

Ez néztem ki a kb. 120 literhez :
Világításnak, külső szűrőnek ( jobban ajánlották a külsőt, mint a belsőt), és fűtésnek.
Ez így szerintetek okés, vagy változtatnátok valamin?

-
Alg
veterán
Kis theoryscape következik, ötletek ha bárkinek vannak jöhetnek

Jár az agyam kicsit a munka közbeni holtidőkben az akváriumon (60l Dennerle kocka), mert a mostanival nem vagyok elégedett:
- a szekrény nem jó: színben nem megy a szobába, nem fér bele semmi és kissé instabilnak tűnik (Sera biotop cube-hoz való állvány).
- Nem nagyon van scape, igazából költözéskor annyi volt a lényeg hogy gyorsan összedobjak valamit, szóval csak talaj-növények-halak-garnélák és ennyi.Szóval a terv:
1. Szekrény: Dehner-től ez fehérben. Stabil konstrukciónak tűnik és árban is vállalható.
2. Világítás: most 2x24W CFL Dennerle lámpa megy - ezekben az égő már cserés lenne, azt viszont nem kapni, vagy csak elég drágán. Terv: 80 centis Chihiros A vagy A+ (A801, A801+), függesztve. Hogy miért ekkora, az lentebb kiderül.
3. berendezés: szóval az ötlet az hogy egy kis zöld sarkot csinálnék ide, középen lenne a nagy kocka, a két szélén meg valami nano vagy Wabi tál vagy fényigényesebb szobanövény. Nano témában nagyon megfogott a Molnár Máté-féle bonsai megoldás (bonsai van az akvárium tetején amolyan hidropóniás rendszerben), valami ilyesmit mindenképpen szeretnék. A nagy lámpa így a teljes szett világítását biztosítaná. Hátrány ugyebár hogy így nehéz belőni úgy hogy mindkét akváriumnak megfelelő fény jusson... viszont sokkal esztétikusabb lenne mint a külön lámpák. Plusz ha esetleg beújítanék egy nagyobb 80as akváriumot ahhoz is jó lenne.
Nem mostanában fog megvalósulni, de mindenképpen szeretnék egy ilyen kis nyugisarkot.
-
N.Ferry
senior tag
Azért nehéz ez mert hosszú távra tervezném.
De mivel semmiféle tapasztalatom nincs nehéz magamtól egy komoly és jó akvát összerakni.
Tudom van internet, használom is sok dolognak utána lehet járni, de számomra még nem olyan egyszerű.
Meg nyilván nem akarom elrontani se az egészet, ha már belefektetek.
-
pjen
félisten
válasz
N.Ferry
üzenetére
Ha szettet veszel,azzal is boldogulhatsz.Teszel bele vizet,valamilyen talajt(apró kavics).Fűtés szűrő,pár igénytelen növény.Így hagyod két hétig.Aztán apró halból pl neon minden 5 literre 1.Nagyobbakból minden 10 literre 1.Etetni mindíg csak annyit amit rögtön megesznek.Működni fog.Azért kérdezz a halasnál mit mivel.Például szumi és vitorlás nem előnyös együtt.
-
oszy
veterán
válasz
N.Ferry
üzenetére
Szerintem inkább ne szettet vegyél. Apránként vedd meg külön-külön a dolgokat. Hosszútávon az lesz a jobb!
A szettekkel mókolni kell, ahogy a kolléga is csinálta.
Ami az ő esetében pl. jó, mert szeret ezekkel foglalatoskodni. Viszont ha összeválogatod, akkor olyan lesz minden, amilyet szeretnél. -
N.Ferry
senior tag
Szia!
Köszönöm a részletes leírást/ segítséget!
Igazából teljesen kezdő vagyok, ezért gondoltam indulásnak egy szettet.
Semmi extrát nem akarok, alap növényeket, alap halakkal.
A gyári világítást a Rionál simán ki is lehet cserélni erősebbre?A gyári szűrő szivacsokat mindenképpen érdemes az általad ajánlottra kicserélni?

-
oszy
veterán
Ha buborékok jönnek a bazalt talajról, az jót vagy rosszat jelent?
-
válasz
N.Ferry
üzenetére
N.Ferry:
Saját tapasztalat a Juwel Rio 125 Led fehérről, mi decemberben cseréltük egy 54literest erre a típusra. A döntést mai napig nem bánjuk, mert a fehér tető és keret volt a fő szempont és jó méretű, minőségű termék, nincs lehetőségünk külső szűrőre és nyitott akváriumra helyhiány miatt
Előny: egyben van minden, a szép fehér tető és minőségi műanyagok mindenhol, német precizítással, BioFlow M szűrő viszonylag nagy méretű belső szűrő, beépített fűtővel, kettős rendszerrel elég jó hatásfokú (ha nincs helyed/lehetőséged külső szűrőre - ez jó választás), a gyári LED-ek színe jó és szép
Hátrány: a szűrő "csak 600l/h szivattyúval nem túl sok (még épp elégséges, mondhatni a minimum a 125 literhez) - de idővel cserélhető 1000 ill 1500l/h típusra - de drága, a LED színei jók, de kevés: 3600lumen - a 45 cm magas üveghez pláne kevés, én ezt most tervezem saját tervezésű LED csíkokkal kiegészíteni, a talaj közelére jelenleg nem jut fény, a zárt a tető így hamar melegszik - nyári melegben én DIY ventillátort tervezek hozzá, külső szűrő még mindig jobb, mint a belső , a szűrő fix, be van szilikonnal ragsztva, de 3-4 mm hézag van az üveg és a szűrő között, így ez takaríthatatlan, de még nincs tapasztalat vele (4 hetes) , a gyári szűrő szivacsok drágák, én kerámiával és egyéb szűrőbetétekkel javítottam fel, szerencsére 3l fér bele, 1 Liter kerámia + 1 gyári szivacs van az aljában, a felső része kémiai szűrő (Purigen + aktív szén + 1 gyári szivacs + perlon vatta) .
Én akkor tudom ezt a típust ajánlani, ha nem szeretnél túl sok DIY megoldást, mindent egyben készen kapsz, de cserébe kompromisszumokat kötsz és nem a profi szintet célzod meg.
(Én élvezem a barkácsolást és a saját fejlesztéseket és ötletelést, ezért én nem bántam meg, mert nagyon jó alap mindenre és szép, komplett akva) -
Alg
veterán
válasz
Jamby18
üzenetére
Létezik belőlük gondolom rövidebb verzió is.
Csöveknél a teljsítmény hosszhoz kötött. Legbiztosabb ha beviszed a régi csövet egy lámpaboltba hogy ezt szeretnéd kicserélni. Ha megmondod hogy akváriumba kell lehet hogy még abban is tudnak segíteni.
Illetve vannak neoncsöves foglalatba illeszkedő retrofit ledes csövek is, ezt meg nagyobb akvarista boltokban tudod megkérdezni.
-
Jamby18
senior tag
Csak ezek túl nagyok nekem. Csak 45 cm fogad.
Venni kell egy sima Silvana cool white csövet?
Vagy vegyek a Seràba? Ott van 45 cm 3-4eft-ért csak ugye melyiket....plant color, daylight brilliant, tropic sun?
45cm neonokba csak 15w a max? -
oszy
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ne tölts bele vizet. A nyomóágat szíved meg. Amikor már nem jön levegő, akkor dugd be. Legalábbis én így csináltam.
-
Eugene Roe
őstag
Eheim Professional 2075 indításához tudna valaki egy bevállt eljárást mondani?
Kicsit kínszenvedős a dolog.Először megszívtam azzal, hogy túltöltöttem a töltettárolót vízzel.
Most 2/3-ig töltöm, higy a felső tálcába ne kerüljön víz a csappantyúra, majd megszívom, hogy a rotor is víz alá kerüljön.
Ekkor bedugom a konnektorba, és pumpálok egyet úgy, hogy lenyomva tartom a pumpát, amíg el nem kezd jönni a víz, és utána elengedem. Van ennél jobb megoldás?
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
bringasisti
üzenetére
Nem, elvittem a régit!

-
bringasisti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Emlékszem a történetre, a fickó fejből tudta a méreteket
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
bringasisti
üzenetére
Én 9 ezerért vettem egy olyan Tetra 1200-at amiből mindenütt folyat a víz. Szétszedtem és hidraulika tömítésekkel foglalkozó boltban vettem 2 készlet tömítés ( 2X 6 darabot) Kicseréltem a 6 darabot és évek óta bírja , tökéletesen működik. Amikor szétszedem akkor megkenem vazelinnal a tömítéseket.
Lehet hogy jobb tömítéseket vettem mint a gyári? Nem lehetetlen
-
bringasisti
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Egyébként az EHEIM Biopower 200-al tökéletesen üzemel az akvárium" az egy másik kategória
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszönöm, szét fogom kapni.
oszy: egyelőre nincs időm rá, talán majd holnap
Egyébként az EHEIM Biopower 200-al tökéletesen üzemel az akvárium

-
bringasisti
őstag
Nem akarok negatív lenni de számomra érthetetlen hogy ezt a márkát hogy lehet itt ajánlani mikor mindenki szopik vele több kevesebb sikerrel?
-
oszy
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
B@sszus... Nem irigyellek!
Van fejlemény? -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha tuti onnan jön akkor két helyen lehet rossz a tömítés. Az egyik a feltöltő pumpán lévő tömítésnél amihez akkor férsz hozzá ha szétszeded a fejet. Valaki dokumentálta én is úgy tudtam szétszedni. A másik a csőadapter végén lévő tömítés a pirossal jelölt részeken.
Mindkét esetben ha hibás a tömítés akkor a fejben gyűlik össze a víz.
Videót találtam. a szétszedésről. [link]
-
Directors
senior tag
Üdv!
Ez a szekrény 200 literes aksihoz elég lehet. 100*40es.
[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
dudududadada
üzenetére
Ugyan ez volt nálam is (100 liter, 22 fokos szoba), én ilyet vettem és bevált: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nem. Viszont most ahogy szétszedtem, kizártnak tartom hogy az O-gyűrűnél jön így a víz. Teljesen rá volt cuppanva és száraz volt.
Olyan mintha a bekarikázott részen, vagy még afölött telne fel a víz és ha megbillentem szó szerint ömlik belőle...
A pumpa gombja hogy jön le?
-
dudududadada
újonc
Tudnátok ajánlani egy megbízható fűtőt 100 literes akváriumba? Jelenleg 22.5 fokos a víz, télen is maximum 5 fokot kellene melegíteni rajta, elvileg egy 75 wattos elég lenne a Sera tanácsadó könyv szerint.
-
pjen
félisten
válasz
bringasisti
üzenetére
Lehet félre értem,4 db 54 wattos csővel világított.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van a tetején egy pumpa gomb. Abban a tömítést is kicserélted?
-
Motion_Blur
félisten
Tetra EX 800 Plus szopás fotytatódik:
Legutóbb szétszedtem a gépet darabokra, mindent kitakarítottam. Vettem új gyári O-gyűrűt, új töltet aktív szenet és perlon vattát + új PVC csöveket. Ez így 7.500 Ft volt...
O-gyűrűt kicseréltem, ekkor már éreztem hogy előzővel se volt még semmi probléma mert ugyanolyan puha volt még az is mint az új... ezért rutinosan egy vödörbe pakoltam a tartályt.
6-7 óra telt csak el, mire ez a látvány fogadott: [link]
Most komolyan... mi a faszom ez?

-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
63 literes akvárium felett gyàri vilàgítàs van, 43,5 cm-es neonnal. Elkezdett vibràlni, feketedni el belülről. Milyen fénycsövet érdemes helyette belerakni amitől esetleg szebb színek is lennének. Le van sajnos màr kopva, de kb 15w lehet a cső.
Előre is köszönöm
Amit még észre vettem, hogy jobb, bal oldalt elől a növények nem igazán nőnek, oda màr kevés fény jut, aquaplant tablettàt kaptak. -
N.Ferry
senior tag
Köszi!
A külső szűrő mindenképpen jobb?
Azt nem értem hogy gyárilag 300 litert írnak, aztán meg azt írják hogy 100 liter alatti kavához ajánlták. Akkor most melyik az igaz?A világítás és a vízmelegítő okés?
E három dolog mellé kell még valami?
Az 5mms üveg elég akkor vagy 8at ajánlotok?
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
Ezt mondták az fb csoportban is, bár tovább nem jutottunk a segítséggel.
Ha esetleg lenne kis időd, vagy bárkinek segítene nekem mondjuk erről az oldalról összerakni egy teljes felszerelést?
Akváriumot tudok jó árban készíttetni, tehát csak a felszerelések kellenének.
Köszönöm szépen előre is!
-
jegenye77
addikt
válasz
szabolcs77
üzenetére
-
Thom7
csendes tag
válasz
szabolcs77
üzenetére
Én pl tök sok hirdetest látok FB-n, a garnis csoportokban.
Ha nagy akváriumban szeretnél többféle színűt tartani anélkül hogy összeszaporodjanak akkor valami hálós megoldás jó lehet.
Én inkább 3 pici szivacsszűrőt rákötnék egy légpumpára (olcsobb mint egy külső) és 3 kis akvát egymásmellé rakva szépen berendeznék nekik
-
Alg
veterán
válasz
szabolcs77
üzenetére
Ha tenyészteni szeretnéd, én garnélásat biztos nagy kocka szivacs+powerhead(vagy légpumpa) kombóval szűrnék, imádnak a szivacson szedegetni, és a kicsik miatt sem kell aggódni hogy beszívja a külső szűrő.
+ némi mohás fa bele, vagy csak sima fa amin megtelepedhet a fonálalga amit megint imádnak, esetleg katappa levél/éger toboz.
-
szabolcs77
tag
válasz
bringasisti
üzenetére
nah ez az, pont ezért nem értem. FB-on valaki hirdet x db-ot totál hagyományos RC-ből és úgy kapkodják mint valami hiánycikk.
Van arra valami kiforrott megoldás, hogy ha én 3 különböző színű garnélát szeretnék tartani hogy nem 3 külön akváriumba teszem, hanem egy nagyobba és valahogy (háló stb) elszeparálom egymástól a színeket? csak praktikusság és kinézet miatt gondoltam, hogy 1 nagyobb külső szűrő mint 3 kisebb belső stb.
-
bringasisti
őstag
válasz
szabolcs77
üzenetére
Szaporodnak maguktól nem kell tenyészteni őket.
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy garnélák tenyésztésével miért ennyire kevesen foglalkoznak? Van valami jogi akadálya vagy eu rendelet ami tiltja (pl.Idegenhonos inváziós fajok 1143/2014/EU tiltja, stb)?
-
Thom7
csendes tag
válasz
bringasisti
üzenetére
vagy ha co2-vel komolyan növényezel.
(#30523) Directors
Kb az összes crypto, valisneriák, tócsagaz -
Directors
senior tag
Még olyan kérdésem lenne hogy milyen víz tesztet érdemes venni ?
Igénytelenebb növényekre még mindég várok ötleteket.

-
Thom7
csendes tag
válasz
N.Ferry
üzenetére
Ezekben a szettekben a szűrés szokott gyenge lenni és ha komolyabban szeretnél nüvényezni akkor a világitás is kevés, de a gyári fénye szerintem simán elég egyszerübb, kissebb igényű növényekhez.
(#30513) Moz
Annyi hal simán jó benne, essetleg még egy két cory( ők is szeretik egymás társaságát
)
Nekem is voltak anno hengelik
és ők még csak nem is nanohalak 
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy szép akváriumot, élő növényekkel és halakkal.
Kinéztem ezt a szett-et.
Fb-s csoportban megkérdezve azt mondták hogy az egybe szettek nem jók, de arra nem tért ki senki hogy mit kellene nagyobbra, másra kicserélni?Tudnátok nekem ebben segíteni?

-
natë
nagyúr
Jelenleg a brutto 60 literes capri akvámban 12 db razbóra (hengel), 3 panda cory, 6 törpe szívó harcsa van + 8 garnéla. Sok? Gondoltam inkább megkérdem, de a halak nano akvába valók.
-
Directors
senior tag
Erre gondolsz ? [link]
Thom7 Az akvárium még nincs meg, de amit kinéztem az 100*40*50.
Mit takar az hogy kézi csiszolt, vagy gépi csiszolt akvárium ?Milyen növényeket tudnátok ajánlani ami eléggé úgy mond igénytelen és sok boltban megtalálható ?
3-4 fajtát ha tudnátok ajánlani azt megköszönném.
-
Thom7
csendes tag
válasz
dudududadada
üzenetére
Pont azért nem nőttek meg akkorára amekkorára szoktak, mert pici volt a helyük.
100asba én max egyet raknék, azért mégiscsak 12-15centisre nőhetnek.
Vannak halak amik birják, sőt, a 20 és annál hidegebbet szeretik, de a fent említettek inkább 26 fokon élnek. -
dudududadada
újonc
Korábban 54 literesben volt 2 ancim, nem akartak megnőni több év alatt sem.
Ha ennyire nem bírják a hideget, akkor megoldom a fűtést. Ami érdekes, hogy annak idején nem fűtöttük az akváriumot és ott elvoltak ezek a fajták, az igaz, hogy már nem emlékszem, hány fokos volt a víz, mert jó 12 éve volt.
-
Thom7
csendes tag
válasz
dudududadada
üzenetére
A tervezett 100literesedbe mehet annyi neon.
De ha páncélos harcsát, guppit és szifot (vagy plattit) is szeretnél tartani akkor min 25-26 fokot adj nekik... 20-22őt nem fogják bírni.
Alga evő alatt mit értesz? ha ancit vagy plecót akkor azt szvsz inkább ne. Hamar kinövik a 100litert. -
Janou
őstag
Srácok
Van az akváriumom egy tető amibe ugye bele van építve az előtét, a gyújtók és a 2 db T8-as fénycső a standard T8-as vízálló foglalattal. Át lehet valahogy építeni T5-re?
Más: Egyik gurámim a víz felszínén vízszintben fekszik kb. Az úszója kicsit tépettnek néz ki. Betegség lenne vagy a másik megtépte? Mást nem látok rajra csak hogy folyamatosan a víz felszínénél úszkál. És csak ő.
-
Thom7
csendes tag
válasz
Directors
üzenetére
Scalare-k felzabálhatják a neonjaidat és más hasonló méretűeket is.
Egy barátom csak azért vesz hetente kb 30-40 neont hogy a vadas vitorlásai jól legyenek ;P
Mik a méretei a 200as akvariumodnak?
Vitorlasoknak azert egy 120x40x50es nem árt. Nagyra nőnek. Kell nekik a magasság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hibernálják magukat?
Ha nem kifejezetten hideg helyiségbe lesz az akvárium akkor kisebb wattos fűtés is elég lehet. Pl 100 wattos ugyanebből a márkából.

Van fejlemény?