Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Nekem is ilyen szűrőm van (Tetratec EX 1200), nálam 1 éve megy gond nélkül, előtte 2 évet lehúzott másnál. Nekem Siporax van benne, meg valami más fajta kerámiagyűrűk a legalján, meg a gyári szivacs ahol kell, illetve a tetején Purigen.
Én nagyon durva voltam, most 1 év után nyúltam csak hozzá először!
A vicc az, hogy még bírt volna többet is, teljesen normális volt a beltartalma, szóval szépen működött a biológiai szűrés, de a mechanikus is, azért volt benne dzsuva, de egyáltalán nem volt botrányos. Azért vártam vele ennyit, mert egész egyszerűen nem volt semmi gondom a vízzel. Áramlás szinte semmit sem csökkent. Meg rohadtul félek a szűrőhöz való hozzányúlástól
Amikor 1 éve beüzemeltem, rögtön úgy kezdtem, hogy a kerámiatengely frankón kettétörött... úgyhogy úgy voltam vele, amíg nem muszáj, nem piszkálom. -
Daywalker
addikt
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Jah, csak használtan Prime volt, újonnan nem akartam venni...sebaj a különbözetből veszek egy hydor külső vízmelegítőt. Egy már van, baromira bevált.
Bringasisti anno írta, hogy csak szivacs van neki, hiszek neki, hogy jó. Akkor sok szivacs meg egy pici matrix, kicsi kerámia (csak az íze kedvéért) jó lesz. Perlont meg majd kidobom, ha beállt rendesen...(az Eheimből is ki fogom hajítani szerintem).
-
Exian
addikt
válasz
Capricornus
üzenetére
Nekem vannak ilyenek, nyugisak nálam teljesen. Egymást macerázzák állandóan (fiúk a lányokat vagy épp fordítva
), de semmi más halat nem piszkálnak sosem. Én szeretem őket, tervezem is, hogy rakok majd többet az akvába (nagyobb csapatot), amint kevesebb mollym lesz. Jópofa halak.Fontos viszont nekik, hogy legyen nagy üres úszóterük, mert amikor "olyanjuk" van, képesek kilómétereket leúszni az akva egyik felétől a másikig. Szóval legyen az akváriumban olyan rész, ahol végig el tudnak hosszában úszni gond nélkül. Gyorsan úsznak ilyenkor ide-oda. De azt írod 240 literes az aksi, az enyém csak 220-as, 120cm szélességgel, akkor nálad ettől csak jobb lehet a helyzet gondolom.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Nem tudom, de a szumátriai rokonaik igen agresszívak, ha nincsenek 12 felett akkor csoportosan vadásznak a többi halra.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
A primeról én sem olvastam jókat, de a professional az jó.
A matrix állítólag jó, egy ideig akartam venni, de nem érzem szükségesnek. A perlon viszont nagyon visszafojt, ha beáll a szivacsod, akkor lehet már kevés lesz. Majd meglátod, és inkább TM30at(azthiszem a 40a legsűrűbb) tettem bele helyette.
Tényleg sok a lehúzás az akvarisztikába, bringasisti hszeit érdemes olvasni, néha ír durva dolgokat, de végül is működik.
Ott van még a tavi vízkezelő is, az is bevállt. Meg a hosszában félbevágott jbl tesztcsík. Néha ebayes cuccokról is volt szó. Lehet ésszel is csinálni, nem minden szart pl víztesztet összevásárolni, mint én tettem. -
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 240l-es akváriumba 4-5 vitorlás mellé lehet rakni egy csapat ötöves díszmárnát (Desmopuntius pentazona)?
Úgy láttam elég békés halak és talán nem csipkednék meg a vitorlásokat. Illetve ezek a márnák elég nagyra nőnek ahhoz, hogy a vitorlások se egyék meg őket. -
Daywalker
addikt
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Hydort akartam, de a Prime 30-cal elég sok a baj legalábbis a régiekkel biztosan...legalábbis sokat olvasgattam magyar és külföldi fórumot is. Eheim Classic lett volna, de végül ez lett
Sosem baj, ha nagyobb, tapasztalatom szerint a 2224 meg nem elég ekkora aksira ami, ami ugye 750 litert/órát tud.Amúgy harcsás/vitorlás aksi, meg karmosok vannak benne...szóval komoly növényzet nincs, ami talajba nő, csak ami fára-kőre, mert kitúrnák...(a másikban vannak guppik, cápamárna, neonok, szóval ez a harcsás a dühöngő akksi, a másik a nyugodtabb
).Na mindegy is, szivacsot mindenképp benne akarom hagyni, lehet akkor mindkét kosárban, csak az egyikben sűrűbbre kéne cserélni. Korábban itt is olvastam többektől, hogy csak azt használják és bevált, de azért akarok bele még vmit. Lehet, hogy akkor csak kerámia és matrix lesz, plusz szivacs és ennyi. Mivel elég nagy a flow, így a perlontól nem bánom, ha visszafogja egy picit. Az aktív szenet nem szándékozom beletenni.
Max tényleg purigen... -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Szerintem a tetra elég nagy dög 120literre, tehát nem is kell túlgondolni a szűrőanyagokat, nekem hydor van, bringasisti tanácsát megfogadva, szivacs van fenn,
ami fokozatosan egyre sűrűbb. Egyenlőre alul meg 3 kosárban siporax utánzat, gyanusan a hydor az olcsó kinai gyűrűt használja. Elvileg a víztörés miatt jó alulra ilyeneket tenni, legyen. Most 2szivacs 3 siporax van, de 3 szivacs lesz, mert bevállt, csak lusta voltam még kicserélni
Kihagytam a perlont is már, nem fojtja a szűrőt fölöslegesen.
A szivacsot átmosom forró vízbe a kerámiát meg csak átöblögetem, és tök jó a víz. Volt, hogy megdöglött egy hal, onnan vettük észre, hogy a koponyáját nem ették meg az ancik, de a víz nem is lett opálos sem, azért az jónak nevezhető.
Az aktív szénnek megint csak nincs értelme, bár nem írtad, hogy milyen halat akarsz.
Ezeknek a drágább szűrőanyagoknak inkább a kis, vagy alulméretezett szűrőkben van haszna, de annyiból amennyit ráköltesz, veszel nagyobbat.
Inkább költs purigenre, az tényleg jó. -
Daywalker
addikt
Üdv, újra itt egy hosszabb kihagyás után.
Azt tervezem, hogy a második akváriumomat nagyobbra cserélem, 60 helyett 120 literesre. A szűrőt be is szereztem hozzá, a régi Eheim pickup helyett egy Tetra EX1200 lesz. (Megcsaltam az Eheimet, pedig a másik akváriumban 2224 megy rendületlenül, de szerintem éppen csak elég - alga nincs, de a flow nem annyira szedi a mulmot, mint szeretném).Tehát meg is van már a tetra, sikerült használtan venni egy teljesen jót, olcsón, viszont töltet csak aktív szén és a ritkásabb fekete szivacs van, utóbbi két kosárban is. A kérdés, hogy mivel töltsem fel? Olcsó, de jó anyagokra gondoltam, mint a Matrix Trop, de mindegyikbe nem akarok azt tenni, mert eléggé lefogja majd. Plusz lenne benne szivacs, perlon, de ezen kívül még kerámiacső jutott eszembe, de az Eheim Mech, ami a másikban van, az is eléggé drága, van valami alternatíva erre?
Láttam időközben itt eléggé sokan kísérleteztek alternatív anyagokkal, kinek mi jött be? Lávakő esetleg?Köszi a tippeket!

-
aldebaran
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Nagy az Isten állatkertje...
De hogy valaki csak write only legyen!
-
turbulencia8
addikt
Oruljon, hogy nem ot jelentettek fol, allatkinzasert ket ev bortont is lehet kapni. Laci edesvizbe rakott egy tengeri halat, aztan csodalkozik, hogy osszeaszalodva megdoglott. Emlekeztesd par dologra: a neonhalas medencet ne cukrozza meg attol, hogy (jellemzoen) edesvizi halat tart benne, macskat ne szaritson mikroban stb... Es Laci lehetoleg ismetleje, vagy vegezze el az altalanos iskola nyolcadik osztalyat (ne csupa kettessel).
-
Lecs@
addikt
Lacit elküldték a rendőrségről is. Mondtam neki én kiszállok ebből a témából.

-
twi452
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Van ilyen sajnos..
Én most már csak leginkább az aquafaunába szoktam járni ha kell valami, nagyrészt azért mert munkahelyről ki tudok sétálni
és a srác aki ott van nem ilyen eladok minden típusú kereskedő.Nézegettem a taiwan bee-ket náluk és mondta, hogy lágy vizesek stb nem akarta, hogy nálam pusztuljon el másnapra mind. Mondtam neki, hogy nekem is van otthon már egy csapat aztán beszélgettünk, hogy itt a boltban milyen vízparamétereken tartja őket, mit használnak visszasózásra stb.
Hogy legyen még valami pozitívum is a topikban..
Kipróbáltam a dennerle shrimp king talajt.. félig kényszerűségből mert egy hétvége alatt át kellett költöztetnem a garnélákat..Durván egy napot és éjszakát tudott "bejáratódni" az akvárium az új talajjal + a rendesen beállt külső szűrővel aztán mentek át a taiwanok meg a cbs hybridek. Ebben nincs semmi növénytáp, nem ont magából semmit úgyhogy az elmúlt 2 hétben mindenki nagyon jól átvészelte ezt a kalandot, rengeteg pici cbs is volt meg se kottyant nekik ahogy a felnőtt taiwan-oknak sem.
Ezektől féltem igazán de azóta is aktívak és jól vannak
Úgyhogy aki bee garnikat akar tartani azoknak ez a talaj egy jó alternatíva a növénytápos amazonia helyett. Gyakorlatilag ugyanazt tudja csak növénytáp nélkül sajnos az arany ára is hasonló..de ilyen ez a hobbi

-
bringasisti
őstag
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Nem tegnap volt. Margit híd Pozsonyi út környékén volt egy halas. Tátom a szám az üzletbe mikor bejön egy hölgy. Néhány napja vett egy csomó halat, fele megpusztult, mit kell tennie? A tulaj adott neki fertőtlenítőt, indító bacit és mondta hogy vegyen még pár halat a döglődő akváriumba mert ha kevés a hal akkor a stressz miatt újra betegek lesznek. Mondta a csajszi hogy olyat szeretne vinni ami éppen forgat. Természetesen véletlenül pont volt néhány darab, a bolt megköttetett. Közben mindig felém kacsintott a tulaj hogy meg se szólaljak.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Nem tudom, régen a tisza utcaiba volt két csaj, azok nagyjából képbe voltak, ha nem, akkor meg azt mondták,hogy nem tudom. Ami szerintem sokkal jobb dolog, mintha elkezdenek faszságokat beszélni. De aztán az ár-választék kombináció miatt átszoktam az aquadepoba. A múltkor bementem, mert náluk van purigen normális áron, hát a két csaj helyett, két férfi volt. Hát ők nem voltak a helyzet magaslatán, de nem voltak bunkók meg ilyenek, csak látszott, hogy kezdők még, de nem hiszem, hogy ekkora hülyeséget mondtak volna.
Az édesvizi rész, meg nagyon szépen el van különítve a tengervizestől, konkrétan a fal két szemközti oldala.
Egy általános iskolai tudással is már gyanús kellett volna legyen, hogy nemo éppen korallok közt lubickol, ami nincs a Balatonba. -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Jó-jó, de azért még sem fürdetted meg a nemot a csapvízbe.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Mondanál egy példát arra, hogy mi a nagyobb faszság annál, hogy egy tengeri halat édesvízbe teszel, utána pedig az eladót akarod feljelenteni?
Nem sok dolgot tudok elképzelni, esetleg valami orális kalandot egy csukával, ami kikerült a youtube ra. -
bringasisti
őstag
Mond meg a gyereknek hogy regisztráljon, nem kell említeni mi volt a gond itt úgyis langyos a topik felteszi a kérdést és okosodik. Azt tudni kell hogy aki nagyban és régóta csinálja ezt a hobbit két csoportra osztható: van aki elismeri hogy ennél sokkal nagyobb faszságba már belefutott és van aki nem ismeri el. Harmadik vari nincs. Nincs szégyellni valója, csatlakozzon és kérdezzen
-
Lecs@
addikt
Laci haver megfogadta, ezentúl mindig megvizsgálja a halat amit kap. És megkérdezi mikor evett utoljára ! És a viselkedését ellenőrzi, meg hogy nincs e lefogyva. Úgyhogy oda fog figyelni ezentúl.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nekem vagy egy hetet all a vasfa miatt, és hipót is cserélni kell, csak ugy lesz olyan színű, amilyen kell, de lehet rosszul csinálom.
Viszont a zsákossal ellentétben ezt ki lehet fehéríteni. -
Exian
addikt
Purigent hogyan szoktátok regenerálni szűrőből való kivétel után?
-
bringasisti
őstag
Szerintem mond meg a srácnak hogy engedje el a történetet. Nem veszek olyan halat ami le van fogyva, a hasa fel van "száradva". Egy egészséges hal 2 azaz kettő hónap koplalást károsodás nélkül kibír. Nem etetek tubival mert az összes fertőzés onnan származik. Ha fasz voltam nem kürtölöm világa.
-
Lecs@
addikt
Azt mondja a Laci, hogy úszott rendesen a többi hallal. Tehát nem volt a víz a gondja. Viszont le volt fogyva. Se tubifexet, sem a száraz kaját nem fogadta el

Szóval kit kell most felelősségre vonni, ha kiéheztetve kapta meg a halacskát ?
-
Silentfrog
Topikgazda
Ezek szerint tényleg Bohóchal (amphiprion ocellaris) került az akváriumba.
Ez tengerben,óceánokban élő hal, édesvízbe elpusztul. A feljelentésen meg gondolkozzon el mert csak kinevetteti magát.
Ha én veszek egy kiskutyát és belerakom egy kerti tóba és belefullad az nem a kutya tenyésztő hibája hanem user error. -
Lecs@
addikt
válasz
atos19881101
üzenetére
Mi Write only ? Haver ezt linkelte. Mondta linkeljem be ide . Olvassátok : akváriumban tartható tengeri halak
Ha ez kamu, azt mondta Laci, feljelenti őket ! -
bringasisti
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
Az említett rendszer csak ott működik ahol 2 darab 10 literes medence már nagynak számít
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
szigorúan félbevágott tesztcsíkkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
noorbertt
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
Szia,
Tudnál egy kis tapasztalatot, képet mutatni a rendszeredről? Mindig is érdekelt ez a téma
-
turbulencia8
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ha majd epitesz egy akvaponias/hidrokulturas viragladat az akvariumhoz kotve, denitrifikacios cellal, akkor merni sem tudnad azzal a tesztcsikkal a nitratszintet.
-
Silentfrog
Topikgazda
Bekerült az egyik szűrőmbe egy liter nitrát szelektív gyanta. Picit magas volt a nitrátom a 600 literes sügéres medencébe 75-100 mg/ liter körül mozgott vízcsere előtt , vízcsere után 50 mg/ liter volt. Évek óta ennyi.
A 5 nap gyanta használat után , most vízcsere előtt állok ami péntekenként esedékes .
Gyorsan mértem egy szintet és most 10 mg/ liter körül van az érték a tesztcsík alig színeződött el.
Döbbenetes, eddig sosem volt ennyi a nitrátom, nem is beszélve arról, hogy olyan mind ha nem is lenne víz a medencébe még 2 méteres hosszúságban se látszik semmi sárga színe a víznek. -
mdk01
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Esélyes...

-
bringasisti
őstag
Ott a név terén valami nem kerek. Aki filléres halakat tart az nem vesz tengeri halat egy vagyonért
-
Lecs@
addikt
Ma reggel hívott a haver, hogy a reggel kapott bohóchala nem igazán haverkodik a többivel, és furán viselkedik. 2 ramija van, neonok és gurámik. Nem tudtam tanácsot adni neki. Több növény esetleg , hogy el tudjon bújni ?
-
twi452
senior tag
Nálam néha megjelenik barna alga az aljzat mellett az üvegen. Azt egy régi diákigazolvány kártyával szoktam óvatosan felhúzni. Talán mulmot is fel lehet vele valahogy zavarni az üveg mentén. Nálam mondjuk agyagos talaj van úgyhogy nem folyik annyira mint a sűrű sóder/kavics így egyszerűbb a művelet.
-
Exian
addikt
válasz
Salex1
üzenetére
Lehet. Fekete vastag ragasztócsík az üvegre kívülről és problem solved. Vagy tetszés szerint bármilyen takaróléc a kavicsréteg legtetejéig. Esztétikailag is dob jelentősen az egész aksi látványképén. A talajszint alatti rész nem tartozik a nagyközönség (látvány) elé, úgyhogy nyugodtan el lehet rejteni. Egyébként pedig ha más fajta talajt alkalmaznál ehelyett a mindenféle színű, de alapvetően világos kavics helyett, akkor eleve kisebb ilyen jellegű gondod lenne vele. Nekem fekete bazalt van, abban eleve nem látszik (annyira). De nincs ilyen vastag rétegem, így talajporszívózással kordában is tudom tartani, valamennyire. Persze ilyen előnövényzettel ez nehéz feladat nálad, nekem nincs ilyesmi.
Amúgy elég komoly kavicsréteged van, így képről lehet, hogy csalóka, de hány centi magas ez?
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
jaa, akkor jó
-
Dealer95
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
nem is mondtam ilyet

-
Capricornus
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Capricornus
üzenetére
be is b@szna, ha nem melegedne, a led is valami 85%os veszteséggel dolgozik, ami hővé alakul, csak azért nem tűnik fel, mert a normál izzó meg 95%al, így jóval kissebb kell belőle, de egy 50W os led kb ugyan olyan rohadt meleg, mint egy 50W os izzó
egy konyhaszekrényen, ahol fára van ragasztva, ott elmegy, de a led legnagyobb ellensége a melegedés
nem csak élettartamából, de erejéből is veszít, ráadásul igen jelentősen
a trafo az ne trafo legyen, hanem kapcs üzemű táp, fix 12V, és a trafón se spórolj, a meanwell kinai, de elég jó, ez alá ne nagyon menj, a trafó sem baj, ha tud hűlni
gyártástechbológia végett, elég nagy a szórás a ledekben, 10-20%is lehet, tehát ha te 100W ledet akarsz rakni, annak eleve 1,2x, de inkább 1,3x nagyobb trafó kell, ja meg ahogy öregszik, úgy is nől az áramfelvétele a diódának, meg a tápot sem illik 100%on hajtani -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Capricornus
üzenetére
Az 5050/60 -as szalagok is melegednek főleg ha órákat működnek. A 3014/ 204-es szalag meg hűtés nélkül 3 perc múlva megfoghatatlanul forró.
A ledeknek a rákfenéje a melegedés minél jobban hűtöd annál tovább bírja a strapát.Dealer95 Nagyon jól néz ki, halak nincsenek benne?
-
bringasisti
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Ezek a LED szalagok nem szeretik ha nincsenek hűtő felületre ragasztva, és csak minőségi nem trafó alapú meghajtást szavad választani ami a hálózati tüsiket képes kezelni
-
pjen
félisten
válasz
Capricornus
üzenetére
nem látni semmit.
-
pjen
félisten
válasz
Capricornus
üzenetére
Elég sok tápon van a kimenő kapcsok mellett egy "csavar"amivel 10-15V között lehet állítani a kimenő feszt,nem az van nagyon felcsavarva?
-
Salex1
őstag
válasz
Capricornus
üzenetére
Elvileg egy tápra akár 5cm-t is rá kellene tudni rakni, a feszültség nem változhat, az áramot pedig a rákötött terhelés (LEDszalag) határozza meg. Ha VTAC-ot vettél, vagy hasonlót és garanciális, vidd vissza.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Attól tartok, hogy a "lámpatest"-et is én fogom csinálni. :-)
Viszont lenne még pár kérdésem:
Jól gondolom, hogy ezek az ipari tápok, amiket adnak a ledekhez nem igazán a terhelés függvényében adják le a teljesítményüket? Ezt abból gondolom, hogy miután összekábeleztem a cuccot a táppal, meg a 230 felől ráeszkábáltam a villásdugót (ez is izgi volt, ki kellett gugliznom, hogy a 3 eres vezetékben mik a színkódok:-)), rádugtam egy méternyi kéket, hogy kipróbáljam és gyakorlatilag a fele kiégett és nagyon hamar tűzforró lett az egész. ez egy 12V/10A-es táp, az eladó ajánlotta ennyi ledhez.
Illetve összesen olyan 8 méternyi cucc lesz rákötve, kb. 5000 lumen. Ezt lehet párhuzamosan, vagy mindenképpen sorosan kellene összekötni őket? Ha sorosan, akkor jól sejtem, hogy mindkét végéről kell nekik táp?
-
válasz
Salex1
üzenetére
Nekem volt 3 öves díszcsíkom. Olyan 3 évesen le kellett őket adnom, mert már nem volt csiga a vízben és unalomból, kedvtelésből, elkezdték felnyársalni a halakat is. Guppikat, plattikat, xciphokat és minden mást amit éppen értek. A végén már majdnem csak ők maradtak, a dús növényzet termelt néhány túlélőt.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Capricornus
üzenetére
Ha nem te csinálod a lámpatestet akkor nem lesz gagyi!

-
Capricornus
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ha nagyon gagyi lesz, akkor lehet, hogy nem mutatok képeket. :-D
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Capricornus
üzenetére
Majd kérünk képeket hogy milyen lett.

-
Capricornus
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Hello!
Na, sikerült némi utazgatás után találni egy boltot, ahol árulták ezeket a ledeket. Vettem is belőlük meg adtak tápot és vezetéket is. Már csak valami lámpatestet kell találni és össze is tudom rakni a cuccot.
Köszi még egyszer a segítséget!
-
Salex1
őstag
Az öves díszcsík tényleg jól fogyasztja a csigákat? És vajon a garnélákat is megenné?
A ledes témába is hogy beleszóljak nekem is VTAC van. Nagyon elégedett vagyok vele, de én csak 6500-ast raktam, nem vízállót, mert nekem is üveg van alatta. Egy idő után pluszban rendeltem Kínából teljes hullámhosszú LED szalagot, ami úgy tűnik csak annyiból áll hogy három piros LED egy kék led. Amióta ez is benne van sokkal kevésbé algásodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vicc az, hogy még bírt volna többet is, teljesen normális volt a beltartalma, szóval szépen működött a biológiai szűrés, de a mechanikus is, azért volt benne dzsuva, de egyáltalán nem volt botrányos. Azért vártam vele ennyit, mert egész egyszerűen nem volt semmi gondom a vízzel. Áramlás szinte semmit sem csökkent. Meg rohadtul félek a szűrőhöz való hozzányúlástól
), de semmi más halat nem piszkálnak sosem. Én szeretem őket, tervezem is, hogy rakok majd többet az akvába (nagyobb csapatot), amint kevesebb mollym lesz. Jópofa halak.
Max tényleg purigen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi Write only ? Haver ezt linkelte. Mondta linkeljem be ide . Olvassátok :