Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
válasz Vampire Bat #30966 üzenetére
Nem belevau, de ha tennél valamit a medence tetejére, ami megakadályozza az ugrálást? Mondjuk valamilyen keretre szúnyoghálót feszíteni?
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Vampire Bat
aktív tag
Beszerzőkörutamrol kissé csalódottan hazatérve 8 izzófényű pontylazaccal lettem gazdagabb(vagy árával lettem szegényebb ) . Vagy a fentebb emlitett halak abszolút nem voltak, vagy csak 3-4 db, ebből legalább volt elég. Bár nem biztos, hogy ezek sem ugrálósak. Ha kiugrik valamelyik, akkor valamit kitalálok.
[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
őstag
Érdekesek ezek az ajánlott dolgok akvarisztikában. Biztos nagyon tudományos módon alkották meg őket, hogy segítsen valamit a bizonytalan kezdőknek. De nem kell azt gondolni, hogy ha eltér valaki a matematikai modelltől, vagy az aktuális divattól, akkor annak valami borzalmas következménye lesz.
-
Thom7
csendes tag
válasz Vampire Bat #30986 üzenetére
Az osszes fajtanak van ajanlott akvariummerete.
Van aminek 30-40l van aminek 4-600 -
Vampire Bat
aktív tag
Nem, mert megvan azért az alap akváriumméret, ami kell bizonyos fajtáknak.
Haxiboy: Nekem nincs levegőztetőm, csak fodrozom[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Thom7
csendes tag
nem centi / literrel telepítünk...
ez alapján egy 30centis pleco siman elférne egy 30literes kockában? -
pjen
félisten
válasz Vampire Bat #30981 üzenetére
Ez nem sok,bár sublerrel még sose vettem halat.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Vampire Bat #30981 üzenetére
Mégiscsak 134😅
-
Vampire Bat
aktív tag
-
pjen
félisten
válasz Vampire Bat #30979 üzenetére
Ezt,hogy számoltad ki?Egy 5 centis vitorlás vagy kék gurámi,öt darab 5 centis zebra dánióval sincs egálban.Megfelelő gépesítéssel,szűrő,levegőztető.Lényegesen túl lehet lépni az ajánlott menmyiséget,de az akkor már inkább egy haltartó.Éjjel meghal a levegőztető,reggelre esetleg a hátán úszik egy csoó hal.
[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Eugene Roe #30978 üzenetére
Köszi mind2töknek. Majd ha minden igaz ma veszek valamit. 134 centiméternyi hal nettó 98 literre sok lenne, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
Espei razbóra is jó lehet, kicsit drágábbak, 300ft / db, de szépek, kicsik és érdekesek. Minimum 12-t vennék. 17-em volt, az gyakran vált szét 12+5-re. Most 29 van, egy gyakran válik szét ~12-12-5-re
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
gabx76
őstag
válasz Vampire Bat #30976 üzenetére
Esetleg Amanda Lazac?! Nagy tömegben jól mutatnak, nyugisak, senkit sem bántanak, nem ugrálnak.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz #49738752 #30975 üzenetére
Köszi, annyira nem jönnek be, meg sztem nem is tudnám beszerezni. Szerintem az lesz, hogy elmegyek az akvarisztikába(mondjuk itt már van 5), aztán ha van kolibrohal, akkor veszek azt, vagy ékfoltos razbórát, vagy lehet csak veszek megint 2-3 hím vörös karcsút, hátha nem ugranak ki.
-
haxiboy
veterán
válasz Vampire Bat #30973 üzenetére
Így lehet hogy Pjen válaszára hagyatkoznék.
Nekem voltak ferdén úszó lazacaim, érdekes kis halak, szoktak bohóckodni is. Fateromnak ajándékoztam őket restartkor már jó 1,5 éve úsznak vidáman. 6-8db már jól érzi magát
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz haxiboy #30971 üzenetére
Ezekkel nemhiszem gond lenne. Aquel fan 2 plus és Tetra ex 800 plus (matrixszal, siporaxszal) szűri, vízhőfok 24. Gh 10 kh 5. Ezenkívül van 8 panda páncélos, garnélák 4 platti és 3 black molli
-
haxiboy
veterán
válasz Vampire Bat #30969 üzenetére
Szia! Én első körben ellenőrizném hogy megfelelő-e az oxigénszint az akváriumban, illetve hogy a hőfokok megfelelőek-e. Nekem még soha nem ugrott ki hal. Egyébként lehet venni kifejezetten olcsón hálót, talán 2-300ft körül ami nem fogja jelentősen a fényt, viszont a halak már nem férnek át rajt.
Nálam néha ami ugrik azok a vitorlások, ha látnak valami érdekeset, pl bogarat a vízfelszín fölött, de a merevítések miatt, illetve a lámpák miatt nem tudnak magasra ugrani, de én is gondolkodtam a hálón biztos ami biztos alapon. Valami dekorháló néven futnak.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz bringasisti #30968 üzenetére
Szoköak tenni távtartót+egyik sarkát is levágják,ott etetnek.
-
Vampire Bat
aktív tag
Üveglapot nem szeretnék, hogy ne tompitsa a fényt ha vízköves lesz. Neont már tartottam, valami érdekesebb kellene. Gondolotam baltahasú lazacra, de az elvileg ugrál, szuminak, indiai üvegharcsának, vörösfejű pontylazacnak elvileg 120 liter kellene, nemtom, hogy ez számottevő különbség e. Kolibrihal?
-
pjen
félisten
válasz Vampire Bat #30966 üzenetére
Neon.Ha teszel egy üveg lapot a tetejére nem fognak a mostaniak se.
-
Vampire Bat
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani valamilyen rajhalat 100 literes akváriumba, ami nem ugrál ki. Most vörös karcsú díszmárnák vannak, de a hímek folyton kiugrálnak.
-
Alg
veterán
Kitakarítottam a csöveket, levágtam a végéből mindkét oldalt ami a csatlakozóra volt húzva.
Áramlási gondok megszűntek, a szűrő elcsendesedett és nem köpköd levegőt.
Viszont sikeresen eltörtem a skimmeres üveg befolyót úton az új Kínából, mert 20ezret nem fizetek a GA-sért (a kínai is jó minőségű, egész vastag üveg, és kb. harmada árban).
Amíg nem érkezik meg egyszerűen ráhúztam egy sűrű szivacs hasábot a meztelen gumicsőre. Ezzel persze megtörik az akva szélén a cső szóval megint fojtva megy a szűrő de már kibírom.
A helyi bolttal még lesz egy köröm mert a 2024-ig érvényes nyomáspróbás CO2 palack helyett cserébe egy 2015-ben lejártat adtak
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
haxiboy
veterán
válasz #49738752 #30963 üzenetére
Ha más nem akkor van kb 20 féle növényem, tőosztással/levágott hajtással eddig mindegyiket sikerült szaporítani. Az érdekesebb fajták még frissen vannak telepítve. De az ablakban megpróbálom beüzemelni az egyik kisebb akvát. Csak kérdés hogy a submers növényeim mennyire bírnák az emersre nevelést.
Igazából a célja az lenne a növények ilyen célból növesztésének hogy cserealapot tudjak szolgáltatni más növényekre, illetve a helyi kis akvarisztikai üzletekben is szokott lenni ilyesmi ha más nem néha 1-1 adagot eladva halkajára / növény tápra jó lenne 😀 majd kiderül. 😀
-
haxiboy
veterán
válasz #49738752 #30949 üzenetére
Köszi akkor nem próbálkozok a steril növényekkel, itthon nincs meg hozzá a technika.
Van itthon elég sok magom, viszont valóban kínaiak. De több féle is van, gondoltam megpróbálnám, állítólag még crypto is van az egyik üvegcsében.
-
jegenye77
addikt
Ecset algát nem könnyű kiírtani sajnos.
Mikor azt hiszed eltűnt, akkor pár nap vagy hét után újra jelentkezik.
Több hetes carbozás után azt hittem megszabadultam tőle de kis idő után újra látom a leveleken, hogy szépen ott növögetSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Szerintem elég.
Majd a növénytápot se vidd túlzásba! Az is tud okozni alga problémát.
Ezt majd úgy is tapasztalod, hogy mennyi növényed van, mennyi táp kell nekik és annak megfelelően lődd be.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Janou
őstag
válasz #49738752 #30951 üzenetére
Igen, ezt már múltkor mondták, hogy a legegyszerűbb fénycső is megfelelő. Szerintem azért érzékelem a fényt kevesebbnek mert az egyik csövem rózsaszín növényes cső, aztán ez ilyen képrázat. Vagy túl sok változást akartam látni.
Szóval akkor majd jövőre lecserélem őket. -
jegenye77
addikt
-
Janou
őstag
Srácok!
Kicseréltem a fénycsöveket az Odyssea lámpára és hát én nem érzem azt hogy nagyobb lenne a megvilágítás... Sőt... Más is tapasztalt ilyet? Konkrétan mintha sötétebb lenne.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Nagyon elégedett vagyok a zselés növényekkel, így szeretnék én is saját célra ilyen jelleggel magról megpróbálni néhány növényt. Nem szeretném hogy a halaim kitúrják vagy a csigák megrágcsálják a friss hajtásokat amíg nem kerülnek be az akváriumba. Nem tudjátok esetleg hogy ez a zselé pontosan miből is áll?
Ha tippelnem kell zselatin és cukor kombinációja, illetve lehetnek még egyéb adalékok például gyökerezést segítő hormonok, de ebben nem vagyok biztos.
Van itthon egy 10 és egy 25L-es akvárium, ezt feltölteném a zselével és ebbe ültetném a csírákat.
-
GEPESZ66
veterán
Fiam készít a vízi növényeinek egy "üveg dobozt"
Három oldalát megcsinálta hungarocellből (mintásra), lekenyte csemperagasztóval, majd gyantázta.
Természetesen az egyes műveletek között megvárta a száradási időt.
A gyanta is tökéletesen kikeményedett, de ha vizet tölt bele, akkor a gyanta vizzel érintkező részén szürkés réteg képződik, ami ledörzsölhető.
Foglalkoztatok-e ilyen gyantázással?
Természetes-e ez a szürke réteg, mitől lehet? -
Silentfrog
Topikgazda
Én pont most vettem egy Fluval külső szűrőt. Baromira vízköves állapotú volt jól kieceteztem a fejet 20%-os esettel majd egy vödörbe nyomta a nyomó és szívó ágát és szintén jó ecetes langyos vízzel járattam pár órát. Hogy mi jött ki belőle az szinte hihetetlen . Pedig ez egy egyszerű felépítésű szűrő. Sokkal jobb is lett a szűrő vízmozgatása.
-
Alg
veterán
válasz haxiboy #30939 üzenetére
Legutóbbi tisztításkor ez mind megvolt, ráadásul eddig egy évig ment ugyanebben a setupban gond nélkül. Egy hete takarítottam a fejet és a rotort. Perlon nélkül jár most mert legutóbb nem volt itthon új, a régi meg eldobós állapotban volt már.
A csövekhez nem nyúltam még egyedül.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
haxiboy
veterán
Ellenőrizd a tömítéseket, illetve hogy nincs-e túl sok perlon. Érdemes szűrőanyag nélkül járatni valami tiszta hordóban hogy lásd nem-e a szűrőanyag fog rajt annyit, nálam most hogy bekerült nagyot fog a purigen, ma megyek és veszek még 1 ilyen zsákot és ketté szedem. Na meg rakok be egy kis szenet, még mindig ködös a vizem kicsit.
-
Alg
veterán
Holnap nekiállok hátha életet tudok lehelni az Eheim 2036-ba... most alig csörgedezik a víz és folyton levegőt köpköd.
Remélem csak a cső van valahol eltömődve, ezért lefogja a flow-t és a pumpa extra szívóereje miatt szív levegőt.
Ha nem, csere lesz, akkor viszont valami komolyabbra ami elviszi majd a 80 hosszú akváriumot is (Oase Biomaster 250 van kinézve)."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
haxiboy
veterán
válasz Directors #30936 üzenetére
Köszönöm
Csigák maximum potyautasok, nem betolakodók. Kellenek a természetes egyensúly fenntartásához, rengeteg szmötyit eltakarítanak, persze van hogy néha megrágják a növényeket, illetve ha nem tartod kordában a szaporulatot tudnak nagyobb problémát okozni, de ők is beletartoznak a biologiai körforgásba.
Vitorláshalaim például előszeretettel fogyasztják őket, akár a nagyobbakat is kiforgatják a házukból, amikor látom hogy kezd több csiga lenni mint szeretném, akkor elkezdem őket szétnyomkodni az oldalfalon, még a neon tetrák is verekednek érte
-
Directors
senior tag
válasz haxiboy #30932 üzenetére
Nekem tetszik az akváriumod. Mutatós.
Enyém is már egész jó bőrben van. Jövőhét pénteken jönnek az első olyan lakók akiket én engedek be akarattal. 2 pici csiga betolakodóm már volt. Letelik a 4 hét végre.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
szeretnék otthonra egy akvárium a gyerekeknek, de teljesen elvesztem már, hogy mit is kellene pontosan néznem. 60x30x30 lenne a kiszemelt méret. A gyári szettek, amiket lehet kapni, nem igazán tetszenek, ezekkel a műanyag tetőkkel és alátétekkel. Olyan 50, max 60k lenne a keret amibe bele kéne férnie a szűrőnek, lámpának, és magának az akváriumnak. Összesen 100k körül szánnék rá, a maradék lenne a talaj, kövek + növények.
GA YT csatornájára ma felkerült egy videó ahol egy Dennerle Scaper's Tank 55L akváriumot rendeznek be. Nem vagyok kibékülve a szűrővel, elég lehet ez? Dennerle csatornáját is végignéztem, ugyan ez a tank majdnem mindig külső szűrővel szerepel.
Ott csak úgy jönnék ki a keretből, ha megveszem külön az akváriumot, egy Eheim külső szűrőt és valami noname led lámpát. De talán ezt könnyebb cserélni mint a szűrőt.
Illetve ha valaki esetleg látta, a gyári lámpából Ők azért használtak kettőt, mert volt co2 rendszer is? Nélküle elég lehet az 1000lumen? Tudom, hogy ez eléggé bekorlátozza majd a növényválasztást, de co2 rendszer már nem fog beleférni most.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
haxiboy
veterán
Frontról nézve valóban nagyon tiszta, oldalról viszont még kissé zavaros.A héten lesz vízcsere valamikor ha lesz rá időm. Talán még ma visszaugrok vízért, de ideje lenne már egy RO készüléknek a házban, de előbb a helyét kéne megcsinálni.
Lehet hogy kéne még aktív szenet is berakni a szűrőbe néhány napig de nem szeretnék tápanyaghiányt előidézni, bár szerintem erősen túltápozok mivel a teljes akvárium űrtartalmára számolt adagot tolom be minden nap. Bár a tápanyagtöbblet még mindig jobb mint a hiány, a heti 50% vízcserével meg eltávolítom a felesleget, lakásban a virágok szeretikKell még azért néhány hónap hogy jól nézz ki a pázsit, illetve az új növények, de alakulgat. A layouton is folyamatosan alakítgatok, egyszer majd kialakul,na meg kár hogy karcos az üvegem De egész jó érzés ránézni.
Lakásvásárlás után meg teljes újratervezés lesz high-tech cuccokból, de az még odébb van Szeretnék egy GA szintű akváriumot üzemeltetni
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Én már inkább a lument nézem még a t5-öknél/t8-aknál is.
T8-aim többet fogyasztottak, kevesebb fénnyel így magasabb W/l jött ki viszont alacsonyabb lm/l.
Ha LED-et vesz az ember a fogyasztás meg tényleg nem mérvadó.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-
haxiboy
veterán
válasz szabolcs77 #30922 üzenetére
http://www.akvariummagazin.hu/index.php/26-technika/esvizi/611-vizkemenyseg-beallitasa-az-akvariumban
Ez volt az a cikk, nagyon részletesen leírja, de nem árt hozzá egy kis matematikai/kémiai tudás.
Viszont mindenképpen a nettó vízre számold, nekem elsőre sikerült kicsit túltolni.0KH 150L vízhez olyan ~8-10g szódabikarbónát adtam, de nyilván nem volt más ami növelné a KH-t így ez ideiglenes megoldás volt nálam. Hamarosan körbejárom a boltokat az oldalon említett anyagokért és összerakom a saját porom ami 2:1 arányban növel.
-
szabolcs77
tag
válasz haxiboy #30920 üzenetére
köszönöm a KH/GH válaszaitokat!
haxiboy: kérlek akkor majd küld a keverési arányokat, hogy mennyi szódabikarbóna kell
Kérdésem még az lenne, hogy a mellékelt képeken a lyukacsos levelek milyen hiánytünetet jeleznek? Lehet köze az alacsony KH szinthez?
Amíg nem volt RO víz nem volt ilyen hiánytünet.
-
haxiboy
veterán
válasz szabolcs77 #30917 üzenetére
KH-t én visszaemeltem 4-4,5 körülre 8-as GH mellett azóta sokkal stabilabban nőnek a növények, nincs az amit eddig tapasztaltam hogy hol megindulnak hol stagnálnak. Mindezt kb 1 hét alatt sikerült elérni.
Nálam az a cél hogy megtartsam a stabil 2:1 GHH arányt.
Otthon belinkelem neked azt az oldalt ami szerint én vissza szoktam sózni a vizet, bár legutóbb elfogyott otthon a szódabikarbóna így csapvízzel kevertem vissza, de GH és KH növelés is megvan SOKKAL olcsóbban mint a külön erre készült készítmények.
Szódabikarbónával egyébként tök jól lehet KH-t növelni a GH jelentős emelése nélkül, ha CO2 is van, akkor mindenképp előny ha van kh mert nincs akkora PH ingadozás.
Off: Vitorláshalaim új szórakozása hogy megkergetik a neonokat, nem jövök rá hogy el akarják kapni őket vagy csak játszanak. Sérülés még nem volt, kaját is kapnak. Ha készítek egy videót esetleg meg tudjátok tippelni hogy kell-e félnem ha még nagyobbak lesznek a vitorlások?
-
natë
nagyúr
Valahonnan megjelentek nálam a Hydrák. Foglalkozzak velük, vagy vagy felesleges? Nincs ivadék halam, sem újszülött garnélám.
-
Alg
veterán
válasz szabolcs77 #30917 üzenetére
GH+ nem emeli a KH-t.
Alacsony KH-val könnyebben megborul a PH, viszont jobb a növények tápanyagfelvétele.
Csapvizet azért használnak mert eygszerűbb, RO víz is kevesebb kell így.
TDS-t erősen emelik a tápok is, meg kb. minden amit a vízbe teszel (pont hétvégén néztem, 1/3-nyi cserevízbe adtam a teljes akva tápadagját Tropicából, bő 300-at emelt a cserevíz TDS-én.)"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
szabolcs77
tag
GH/KH témakörben kicsit bizonytalan vagyok már. RO vizet használok tisztán, amit utána [Green Aqua GH Plus] visszakeményítek TDS mérő szerint 150-200-ra.
Kérdésem:
- KH is emelkedik ha csak GH+ van hozzáadva, vagy az összetartozik és az arány jó lesz elég az egyiket mérni? Ha külön kell még KH növelőt adni, akkor mi az ajánlott termék?
- kell külön kh és gh mérni? (ajánlott-e)
- olvastam olyat, hogy 2/3 RO-víz és 1/3 csapvíz keverési arányban kerül vissza annyi ásványi anyag, hogy az arányok jók legyenek, de egy tiszta vizet miért kellene visszakoszolni csak emiatt?
- GA tápokat használok, normális, hogy 1 hét alatt az addigi TDSel mért 200as vízből 350-380as lesz? Kő nincs az akváriumban.Előre is köszönöm!
-
Directors
senior tag
válasz haxiboy #30911 üzenetére
Az nem jo. :/ Mit tudnál ajánlani helyette ami algát is eszik ? Kb ekkora méretben, vagy kisebb.
Alg: Én mindég csepp tesztel nézem a GH/KH-t.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Alg
veterán
Mai lecke: nem csak a TDS-t nézd víz visszasózásnál...
Hiába sóztam vissza ~100-120 TDS-re az RO vizet GH/KH sóval (mindkettő van benne) és hiába van az akvárium stabil 180-200TDS-en, a tegnapi cseppteszt a második csepp után sárgult be -> <2 KH, azt hiszem értem miért fogytak el a neocardiniák...
Viszont megrendeltem a cuccokat a következő projekthez: 25*25*25 garnis optiwhite, sok kővel meg mohával.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Az algaevő harcsa megtámadja vagy megtudja enni a kicsi garnélákat ?
-
haxiboy
veterán
válasz haxiboy #30880 üzenetére
Sziasztok! Sikerült javítani a helyzeten, immár szép zöld a drop checker.
Illetve került be új növény : Alternanthera reineckii mini, hamarosan magához tér.A jelenlegi állapot.
Szűrőbe is került be új anyag. 250ml Seachem Purigen, hátha megszűnteti a sárgászöldes vizem.
A két kép egy időben készült, a papír a referencia a fehér színhez, jól látszik milyen színű a víz.
Első kép a telefon auto módjában készült, a második a lámpához beállított fehéregyensúly + színhőmérséklet. A valóság valahol a kettő között.Olvasgattam és esélyes hogy a GA Micro színezi a vizet. elég erőteljes színe van, majd kiderül
Ha a purigen nem segít, marad az UV lámpázás.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
bringasisti
őstag
-
gyulazsolti
senior tag
válasz bringasisti #30906 üzenetére
Nekem szűrőre kell.
-
bringasisti
őstag
válasz gyulazsolti #30904 üzenetére
Azt vedd figyelembe hogy a szűrő és a fűtő másmilyen gumi méret. Esetleg telefonon vagy email beszéld meg mire van szükséged
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz gyulazsolti #30904 üzenetére
[link]
Nem Kínában kell keresni[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Belinkelem ide is a problémámat. A másik topikban nem jött rá válasz, hátha itt hamarabb kapok választ. [link]
-
Alg
veterán
-
bringasisti
őstag
Ha a préda hal nagyobb mint a ragadozó mikor egy térbe kerülnek akkor ahogy nő a ragadozó a préda folyamatosan érzékelni fogja hogy tud kitérni a veszélyhelyzet elől, és mire teljesen felnő a ragadozó már nem jelent veszélyt rá. Persze nem a fél centis préda és a 10 centis ragadozó esetén
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest