Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem ha érzel magadban erőt és nem adod el szedd szét és csináld meg rajta amit kell.
Mondjuk nekem az az első hogy ha egy ismeretlen mechanikus dodlog a kezembe kerül, hogy hogyan működik ?
Megjavítottam a másik Glockot
Nem volt nehéz, leszedtem midkettő szán alatti műanyag takaró fedelét és összehasonlítottam. A kopottabbnál nem volt beakasztva egy kallantyú. Ezt visszatettem és most megy a túzváltás és adagolja a bogyókat is
de iszonyat pontatlan, balra le visz
Mondjuk a szán ami rajtuk van eléggé mocorog, így eleve nem is lehet pontos
Lézert szabad játékon használni? Mert akkor inkább azt teszek fel a pontosabb célzás érdekében 
Az akksit 7.5V-on nem tölti. Végül is ez 0.05V túlfesz cellánként ami fika. A 9V pedig 0.30V.
Lehet, hogy most nem veszek rendes töltőt egyenlőre. Van 4 akksim, egy kiszemelt akksit kínzok csak a próbákhoz, ha szerzek LiPo akksit ahhoz már veszek majd rendes töltőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem volt nehéz, leszedtem midkettő szán alatti műanyag takaró fedelét és összehasonlítottam. A kopottabbnál nem volt beakasztva egy kallantyú. Ezt visszatettem és most megy a túzváltás és adagolja a bogyókat is
Mondjuk a szán ami rajtuk van eléggé mocorog, így eleve nem is lehet pontos
Lézert szabad játékon használni? Mert akkor inkább azt teszek fel a pontosabb célzás érdekében