Új hozzászólás Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Peti567 #7951 üzenetére

Néztem, néztem de már hozzá is szólok mert óriási itt a kavar azokkal a cuccokkla szemben amiketse az új tagok se a régi motorosok nem ismernek.

-Sowi által belinkelt fegyver felső előagyára rögzíthető szerelék a legjobb megoldás AK-ra.

-Peti által belinkelt mindkét szerelék Tokio Marui kompatibilis!

-Peti által linkelt red dotokban egyetlen közös van. Mind 60%-kal drágább átcimkézett kínai termékek amik ha jók is, sokkal olcsóbban beszerezhetőek a Softair fórumról.

Az 1x40 (nekem 1x30-as van de ezek mind ugyanazok) 4500-7000 Ft körül van a Softairen és az egyik legjobb kínai dot fajta amivel valaha találkoztam. Olcsó bele az elem, keveset fogyaszt, széles tartományban állítható fényerő. Napba nézve is látszik a fénye. Én kb 4000-ért csak ajánlani tudom (És nem azért mert az enyém most lett eladó!), mert bár nem olyan divatos a formája, ugyanazt tudja mint a drága kínaik és a még drágább márkásak.

A peti által belinkelt kínai (Swiss arms) Aimpoint-om is volt (ami boltban 17000-nél kezdődik). Semmivel sem tudott többet mint a fent említett olcsó kínai sőt...Alig volt fénye! El is adtam és vettem helyette UGYANANNYIÉRT egy G&P Aimpoint M2red dotot és ÉG ÉS FÖLD!

Djuree red dotját nem ismerem, de biztos nem szar ha ő pedig azt ajánlja bátran.

Azért vagyunk hogy segítsünk egymáson :K

@Peti567!
    Privátban zaklathatsz, nem te vagy az első AK-s akinek segítettem kitalálni hogy mégis mit akar és mennyiért.

Új hozzászólás Aktív témák