- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
válasz
Peti567
üzenetére
Hát lehet hogy egyszer sem találnak körmön
De lehet hogy igen
döntsd el hogy melyiket veszed szerintem, amúgy meg nem kényelmetlen lőni ujjasba, én már 1 éve abban játszok igaz nyáron kicsit meleg de kilehet bírni.
Jók azok amiket linkeltél árat nem tudok mondani hogy mennyibe kerülhet, inkább softairon nézz ott általában olcsóbb minden mint vaterán.
Igen elméletileg bármilyen szereléksínre fellehet szerelni red-dotot ha van szereléksín és ha persze mind a kettő 20 mm-es!
Szerintem kezdésnek egy simát vegyél semmi nagyítással, vagy vehetsz 2X-es nagyításút vagy ACOG-ot de az drága lesz és az már 4X-es nagyítású épületben lehet hogy nagy lesz bár ezt nem tudom pontosan....
Igen az állítható fényerő a piros pont (nem célkereszt az holosightba van vagy távcsőben
)
Senki se úgy kezdte hogy tud mindent
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Mini PC
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehet hogy igen
döntsd el hogy melyiket veszed szerintem, amúgy meg nem kényelmetlen lőni ujjasba, én már 1 éve abban játszok igaz nyáron kicsit meleg de kilehet bírni.
)