Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27761) #56573440 válasza kiki22 (#27759) üzenetére


#56573440
törölt tag

A tuningpotenciál az mindig olyan, mint a kocsiknál. Ahogy a végét közelíted, úgy lesz egyre drágább. A kérdés mindig az kell legyen, hogy egyáltalán van e értelme számodra, tudod e azt használni. Ha nem, vagy nem tudod hogy egyáltalán az neked kell e, ebbe fektetni alapvetően baromság szerintem.

Sniperként egy játékon nem attól lesz több a frag, vagy jobb a szórakozás, hogy még +5 métert lősz, és 599 fps-el kronóznak be. Sokkal fontosabb hogy hogyan pozicionálod magad a pályán, hogy kommunikálsz, mennyire vagy türelmes, mennyire olvasod a többiek mozgását, etc.

Bele lehet végtelen pénzt borítani egy bármilyen fegyverbe, vagy a némileg szélesebb tuning potenciál ígérete miatt vásárolni alap fegyvert, csak utána hamar jössz rá, hogy a később akár sokszázezres belű replikából kiköpött bb-t pont ugyanúgy dobálja a szél, és pont ugyanúgy nem tudsz átlőni a dzsindzsán vele. Nomeg hogy pont ugyanúgy kilőnek ha nem jó helyen vagy.

Kezdésnek én biztos a linkelt fegyvert venném, ha van szerelési kedv, hely, etc akkor meggooglizva ezer leírást lehet találni mit érdemes és mennyire matatni, és ennek megfelelően egy használható szintet húzni belőle. Aztán használni, használni és főleg használni. Ha látod, hogy ez a class bejön, és a skill is megvan, de már a fegyver korlátoz, akkor meg eladni vagy feltenni a falra, és építeni egy csillifitti csodacsúzlit, vagy bedobni a korsárba egy ssg 24-et, vagy épít neked a beszerző olyat amilyen szeretnél.

Kontextusba helyezve ha tudsz, akkor akár ilyesmivel is arathatsz :D

Persze tőlem azt veszel amit akarsz, csak tanács ;) Ha folyamatosan járni fogod az outdoor játékokat az évben végig mert ennyire rázombultál -nagyon helyesen- akkor úgysem a fegyver kezdő ára, meg az esetleges értelmes szintű tuning lesz a drága, hanem a jobb optika, a ruhatár, a ghillie, meg úgy a többi sallang amire úgyis költeni fogsz, az utazásról pl nem is beszélve. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.