Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Amennyire tudom a nowar forgalmazta leginkább ezeket a CA Sportline-okat, az utolsó ár ami az odalon van, 30.500 Ft. Namost a fegyverhez a gyári tartozékokon kívül nem ad semmit a gyerek, és még törött is a fegyver...
Tudom, hogy az árfolyamváltozás miatt feljebb mentek a fegyverárak is, de ez azon nem változtat, hogy amit kérnek értük, az sok, nem kell senkinek. Csapattárs M14-ese 20.000-ért nem kell senkinek. Első ember aki jelentkezett rá, 18-ért akarta elvinni ha benne van a posta.
Az én TM M14-esem nem kell senkinek. Mint már írtam, bárhonnan rendeled, 100.000 alatt nem úszod meg. Felraktam 65.000-ért, még egy pm-et sem kaptam senkitől a fegyverrel kapcsolatban.
A kínai fegyverek árai és a japán fegyverek árai közötti határ elmosódott mára. Bizonyos kínai gyártók fegyverei viszont úgy lettek drágábbak, hogy minőségi javulás nem történt. Pl. Boyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az én TM M14-esem nem kell senkinek. Mint már írtam, bárhonnan rendeled, 100.000 alatt nem úszod meg. Felraktam 65.000-ért, még egy pm-et sem kaptam senkitől a fegyverrel kapcsolatban.
A kínai fegyverek árai és a japán fegyverek árai közötti határ elmosódott mára. Bizonyos kínai gyártók fegyverei viszont úgy lettek drágábbak, hogy minőségi javulás nem történt. Pl. Boyi.