Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Olvastam ma softairen, hogy ha könnyen kiesik a helyéről a csapágy az elég nagy gáz. Úgy rémlik, hogy mikor összeraktam a gb-t, az egyik csapágy ilyen volt, és nem is ragasztottam a helyére, szóval most kezdjek el parázni?
-
Lacuss20
senior tag
Én 1911 Coltot szerettem volna rendelni és azt írta a kínai ne aggódjak ráírja, hogy ajándék illetve, hogy 40 dollár alatti érték így nem fogják meg. Nem tudom mi az igaz belőle mert végül nem rendeltem meg.
-
Zotya984
senior tag
-
bocsika
aktív tag
Igazából most is be lett ígérve a szigorítás a vámnál de semmi nem látszik belőle. Nagyon kíváncsi lennék hogy milyen ismérvek alapján döntik el hogy a 50$ os csomagot megvámolják és a 150$-ost meg átengedik pedig ugyanonnan jött. A WGC-től pl egyszer 130$ ért, Hobbykingtől 75$ ért rendeltünk és semmi.
Ha láttál már Kínából jött levelet/csomagot csak olyan felirat van rajta hogy ne vámolják el. Pl. ajándék, dokumentum stb.
Amúgy jelentkezzen már hogy kinek milyen airsoftos cuccát vámolták el. (érték és forrás megjelöléssel)
Hátha kiismerjük a vámot.
Gismo: Belinkelnéd azt a ledet mert nem találom mire gondolsz a lomexban.
ha ilyen akkor ebből még bőven lehet lecsiszolni. Mi a fém rész előtt 1 mm-el álltunk meg.

-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igyekszem lebeszélni róla, én sem hallottam jót ezekről, de ti biztos többet találkozhattatok hasonlóval.

Az a baj, hogy a srác kisegítené egy haverját azzal, hogy megveszi tőle a pisztolyt, aztán nem akarom a haverja ellen "uszítani", meg hát most kezdi az egész airsoftot, aztán minden nagyon "tetszős". -
stefanitsr
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
A többségünk nem ad pénzt umarex termékért, a többi piacon levő USP replika pediglen többé-kevésbé problémás, billentyű és biztosító törések jellemzőek. Ezen utóbbiak általában green gázosok. Kérdés, hogy az "umarex" milyen gyártó milyen co2 termékét címkézi át, annak fényében már több infó kerülhetne elő kisebb gúglizásra.
Félő, hogy az ismerősödnek kell letesztelnie eme remeket.
-
yako
tag
-
Zotya984
senior tag
Az már biztos hogy 2-vel osztható ledet rakok be. 7.4-es lipo végett és az miatt mert láttam piros meg kék BB-is "virítani". Lesz egy sima led meg UV led. Aztán döntse el BB mire akar villogni
.
Aztán ha ha 4 led lesz akkor 2 UV és . . .Kínában is van lapos fejű led.

-
bocsika
aktív tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Mi AKba tettük és négyet belesuvasztottunk. Oldalanként 2-2-t ugyanígy mint a videóban. A ledeknek a feje le lett csiszolva hogy ne lógjon ki nagyon és a BB se akadjon föl benne. Ha 90Ft/db magyaroszágon akkor jobban megéri a 10 et megrendelni Kínából ha 4 et beépítesz.
A maradékból karácsonyfadíszt csinálhatsz. 
-
csoola
tag
Egyik cimborám venne egy Umarex H&K USP-t, CO2 verziót. Véleményt kérnék a fegyverről, én magáról az Umarexről annyira jót nem hallottam, köszi előre is.

-
Zotya984
senior tag
A "gift" az milyen trükköt tud WGC-n.?
-
Badsheep
csendes tag
Hi!
Köszi, majd nézegetek még... A WGC-n nem találtam egyébként olyat ami kellene.

Az Evike-n tényleg KSC / KWA G18C/26C Series-t ír de kinézetre ilyen van a G23-ban is.
Majd meglátjuk ,egyenlőre nem látok sehol...
Mérges leszek fölszívom magam és reszelek acélból egyet! 
-üdv-
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem csak jó tapasztalatom van vele.
Kétszer vásároltam, mindkétszer azt kaptam amit rendeltem, időben megjött, és minőségi cucokat küldtek.
Ráadásul, miután első alkalommal kértem, a második rendelésnél automatikusan ráírták a csomagolásra, hogy Gift.
Van "csomagkövetés" is, pedig csak alap postázást kértem. -
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Olvastam.
Ismétlem, nem az alkatrészt ajánlottam, hanem a boltot. -
yako
tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Nem volt vészes - ha nem az arányokat nézzük!
Egy 8$-os alkatrészre csomagolási - buborékos boríték - és szállítási költségként 4$-t számoltak fel.De azt hiszem, ha végigmész a rendelési folyamaton, látni fogod.
Nyílván a futár a legdrágabb, de leggyorsabb, majd a légi, illetve hagyományos posta. -
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, tudom én is, írtam is.
Ellenben ha megnézed az evike-s linket, ott is KSC / KWA G18C/26C Series-hez írják.
Nem vitatkozni akarok, csak egy lehetőséget jeleztem, ha van kedve utánanéz.
-
yako
tag
válasz
Badsheep
üzenetére
Szevasz!
Nem tudom, hogy pontosan ezt az alkatrészt keresed e, de ezt a boltot tudom ajánlani, igaz nem itthon, de még csak nem is az EU-n belül van.
Viszont megbízható, és nekem 10 munkanap alatt megjött a rendelésem karácsony előtt.
Jelezném mégegyszer, hogy a linkelt alkatrész korántsem biztos, hogy az amit keresel.
Csak gyorsan átfutottam a kínálatot, de Te hátha megtalálod amit keresel.Hajrá!
-
Badsheep
csendes tag
Hali!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek hol érdemes beszerezni ezt az alkatrészt?
KSC Glock 23 Mil Spec Standard Cop 471 us típusú pisztolyba kellene , a kép alapján jónak látszik...
Itthon valahol ill. unión belül vagy hol érdemes keresni?Köszönöm szépen előre is!
-üdv-
-
stefanitsr
senior tag
Az volt vele amit fentebb írtam, a box csavarokat meglazítva visszaugrott szépen a dugó előre.
Átkentem, csekkoltam a hézagolást, megfordítottam a rugót, (a sűrűbb tekerős része került előre).
A dugó két belépőfogán, és a cutoff leveren látszik kopás, pedig őt már egy ideje nyúzom, de szerzek hozzá egy tartalék dugót és cutoff levert a biztonság kedvéért.
-
plutogabor
újonc
Sziasztok! Van 1 eladó AK 47 Spetsnaz-om.Szinte vadi új,két kis észrevehetetlen karcolás van rajta.Egyszer volt kipróbálás céljából használva (az udvaron),azóta a dobozában pihen.Minden tartozéka megvan,kártyája,blokkja+1 doboz golyó is van hozzá. Ha valakit érdekel,küldjön üzenetet a predalien29@freemail.hu cimre és megbeszéljük a részleteket.

-
bocsika
aktív tag
válasz
Zotya984
üzenetére
[link]
1$ 10db szállítással. (olyan 1,5 hét mire megjön). Mi négyet suvasztottunk bele a hopupba.
Persze a megfelelő csiszolgatás után.
Vagy 3000+ mcd-s uv vagy 10000+ mcd-s sima kell. BB-je válogatja mire reagál jobban. :S
3,5V körül mennek úgyhogy egy ellenállással vissza kell fognod az áramot. Kalkulátor hozzá.
Egyéb kérdés? -
Zotya984
senior tag
sziasztok.
HUTU-hoz kellene nekem LED.
Ebay-es linket tudnátok nekem ajánlani?
vagy hogy hány "mcd" kell hogy hogy "viríjjon" a bogyó??? -
ClayMore
aktív tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
BW rücksack
hogy milyen a minőség azt nem tom. -
macilaci78
nagyúr
+1, ilyet használok vagy 5 éve.
Messzemenően elégedett vagyok vele, legnagyobb mért súlya 40kg és semmi gondom nem volt a cipelésével.

Egyedül csak a vállpántot a felső zseb hajtókájához húzó szíj műanyag szarja tört el mindkét oldalt, ezt 2-2 masszívabb kulcskarikára cseréltem, átfűzve semmi probléma sincs vele. Oldalzsebeivel 120 literes és bírja a súlyt.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
jó táskák ezek. nem nyom, nem vág sehol akkor sem ha fullon van. oldalába bb/aksi másikba víz. a kicsomizható snipa/DMR részben a fegyver nem nyomja a hátad sehol.
softairen vettem egy OD-t asszem 6-7k-ért. esetleg érdemes megerősíteni extra varrással azt a részt ahol a vállpánt a derék magasságában csatlakozik a táskára
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ilyet néztem ki, csak gondoltam ha van valakinek eladó, akkor olcsóbban hozzá tudok juni.
-
BaKeSZ87
őstag
Van egy ilyen táskám. E helyett kéne egy kb. kétszer nagyobb, amivel már több napos játékra is ki tudnék jutni, mert ez nekem egy napos játékra is kicsi.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
en hagytam a gyari konfigot, csak egy gyengebb rugot raktam bele
-
stefanitsr
senior tag
Amióta cseréltem benne rugóvezetőt csapágyasra kitenyésztett egy hajlamot a hátul szoruló dugattyúra, mert felugrik a csapágyra a rugó vége és beszorul a dugó meg a csapágy közé.
Nagyon hosszú ideig nem produkált már ilyet, mert nem csinálta minden rugóval, de most fagypont környékén lehet máshogy alakulnak a tűrések, meg az is lehet hogy tört valami. Nem nyitottam még ki.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az meno, az enyemnek meg lekopogom semmi baja
-
stefanitsr
senior tag
Enyémbe bele kell nézzek, mert minden várakozást orron pöckölve a DTW kihúzta a maga ~2000 lövését a hétvégén, a type97b boxából meg billentyűhúzásra csak darálás jön ~500 lövés után.

(A csatornán van róla videó)
Illetve a type97b-ről nincs, de azon is volt egy tachyon kamera, annak a felvételét is átnézem, megvágom.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
sikerult beszereznem very akciosan egy type97est, csucs a cucc

-
sss
őstag
Na végre ideért az elem is a lámpámba, alig várom, hogy kipróbálhassam éjjel a kertben. (Csak ugye a lámpát még valahogy minimálisan esztétikusan fel is kéne majd applikálni az aksu-ra, csak most erre nem igazán tudok költeni.)
szerk.: Ja, és minden bekapcsoláskor más módban világít, van vmi megoldás ennek kiiktatására a driver cserén kívül? -
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nos, megjött, semmi gondom a L-es mérettel!

Igaz, az oldalát szinte teljesen össze kell húznom, de a hossza teljesen rendben van.
Köldöknél megáll. A tárzsebeket szépen fel tudtam fűzni, úgy hogy le sem érnek a mellény aljáig.
A nyak-, torokvédő is renben van, nem zavaró. Pontosabban kicsit szokni kell...
Guggolásnál sem zavaró, így a "komolytalan" alkatom ellenére használható a felszerelés! -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kösz, akkor megvárom a "bontási eredményt" és maradok az M24-Bar10 vonalon...
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Engem is kezd érdekelni a belsejének a vizsgálata.

Bár 500 fps-ig nem biztos, hogy felhúznám.A Well-ekről tudsz valamit mondani? Rémlik, hogy egyszer rég már beszéltünk róla, de azóta már sok víz lefolyt a Dunán...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köszönöm!
-
stefanitsr
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Az a&k gyenge pontja a dugattyúja (ami elvileg APS2-es dugattyúval cserélhető), minden más maradhat alapon, mehet bele a vsr-hez való element 145 rugó és meg is vagy azzal a teljesítménnyel amit leírtál.
Jó lenne most már szétkapni és tényleg megnézni mi a parája.
A napokban sort kerítek rá.Amúgy az áráért szerintem jobb vétel mint a bar-10, de mint mindennek ennek is vannak gondjai.
DTW-vel kint voltam az első játékán, hát, azért utána normál aeggel játszani eléggé lehangoló érzés.

-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
alkatrész ellátottságban és upgradeben (480-500 FPS-ig) mennyire jelent problémát ez a pár eltérés az AK M24-nél?
-
sss
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szurkolok.

szerk.: ezek vmi játékszervezők?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szerszámod nincs hozzá, hogy szétszedd?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Első jó, de azért gondold meg, hogy aeget lecserélsz-e spring sniperre... Nem baj ha marad mellé aeg.
Mondanám, hogy nézd meg az s24-es a&k-t de van a hengerben valami kínja amit jó lenne megnézni de egyelőre nem tudom szétszedni a hengert. Az egész építése, felszereltsége jobb amúgy.
-
h1ght3chzor
őstag
Vki rendel mostanában gunfire-ről?
-
rainmen
aktív tag
-
sss
őstag
Kérdés: a könnyebb taktikai mellényeknek meddig kell érniük? Mert most kb. a köldökömnél van az alja, az öv rész az ennél lejjebb. Szóval állítsam hosszabbra, vagy így ok?
-
csoola
tag
Kezdő srácnak kellene egy kis segítség, milyen AK-t vegyen, Cyma 028 vagy 031 közül melyiket érdemesebb, és mik a különbségek (ha vannak) a külsőn kívül?
-
bocsika
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valami hihetetlenül el van bonyolítva és ahogy látom nem is egy tartós technika. :S
A GG é jobban áttekinthető de ez is sok. pl nem akarom a tracerrel tölteni a elemet, Ezek fotóvakut használnak és ezek még transzformálni is kellett neki az áramot felfele. Ja és visszajelző ledet meg ilyen nyalánkságok se kellenek.
Mondjuk a fotóvaku nem hülyeség. De most csak azért hogy a legelső BB is szépen ki legyen világítva nem építek 5* bonyolultabb szerkezetet. Sajnos van egy kis késleltetése a lednek.
Na ha valaki talál valamit szívesen fogadom. -
csaszi72
senior tag
Van olyan elvetemült aki megy BW5-re?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
+ gunfire-n 10% kedvezmény mindenre, 20.-áig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ergó ha Ebay-ről rendelek akkor 22 hanem 45euró a határ. Csak figyelni kell hogy magánszemély adja fel.

Mérges leszek fölszívom magam és reszelek acélból egyet! 
1 led kell vagy mennyi? 2 részes M4 kamra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztán majd mesélj!