- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
Én egy évet használtam, miután átnézettem, addig pedig csak használtam, úgy, ahogy kivettem a dobozból. Ha teheted, próbáld ki előtte, aztán döntsd el, hogy tetszik-e, én finnyás vagyok és szeretem, ha én vagyok az első gazdája a holmimnak (általában), de ha kellőképpen olcsóbb a cucc és tetszik, simán jó lehet az is.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
halisa
tag
Hát szerintem ez úgy hangzik mint a használt autó vásárlás. Alig használt, kevés Km-rel, garázsban tartott, nem dohányzó női tulaj v. nyugdíjas használta. Veszel egy új garos jó márkás fegyvert vagy használtan megbízható ( leínformálható) eladótól. Nekem egy AK-47-esemvan 2 éve használom 410Fps-t tud. Megbízható tulajtól vettem. Most LiPo-sítottam, még jobb lett. Persze ez egyéni véleményem!
-
Zotya984
senior tag
Ha pénzed van akkor újat!!! Szerintem pár játékot játszd végig béret AK-val és G36-tal. Így nagyobb rálátásod lesz. Amit tudok hogy a G36 tusa eléggé érdekes a számomra. Többször is beleakadtam és nem tudta a válamhoz emelni + a hátsó irányzék közvetlenül majdnemhogy a szemed előtt van. Ez a védőszemcsiben netán maszkan szinte lehetetlenné teszi a célzást.
AK-nál ezek közül egyik sem játszik be.
Lehetne írni pro és kontra de szerintem magasan AK nyerne.[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
zedok
őstag
Közben felmerült egy másik opció, JG G36C használtan Airsoftarénában, szervizelve, felkészítve játékra kicsit alacsonyabb áron..elgondolkodtató! Gondolom az újat meg alapvetően is át kéne nézetni szintén?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #21294 üzenetére
Kezdő fegyvernek tényleg teljesen rendben van.
Nem kell belenyúlni tapasztalatlanul, illetve a két tűzváltó kart fel kell rá ragasztani és teljesen jó lesz, akár évekig.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
csoola
tag
Semmi gond a G36-tal, legalábbis szerintem teljesen jó kezdő fegyver, én amit az előzőekben említett oldalról rendeltem, tökéletesen jó, egy évet használtam, most volt szervizen, kicsit gyenge ugyan (315 FPS), de a szerelő szerint is teljesen korrekt állapotú (megbízható, értelmes szerelőnél volt, sok-sok éve játszik és szerel is az egész csapatnak, akikkel játszom).
Én anno két tárral rendeltem, abból az egyik a gyári nem átlátszó volt, illetve kaptam még egy TM átlátszó tárat is (a TM szarabb nekem, mint a JG). Úgy tudom az új generációs fegyvereknek már áttetsző a tára, plusz barna dobozuk van és az előagyrögzítő stift már ilyen rugós, kevésbé elhagyható kivitelű. Nem tudom, hogy milyen eltérések lehetnek még, írd be google-be, hogy jg g36 teszt, fogsz találni több oldalt is.Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #21292 üzenetére
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
zedok
őstag
válasz stefanitsr #21286 üzenetére
Jo persze nem rossz az, de egyelore a G36 tetszik. Vagy ennyire pocsek a tapasztalat azzal a JG G36al amit mutattam?
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #21291 üzenetére
Hát röhögni fogsz, de volt olyan ismerős, aki tetszikfaktor alapján beleválogatott az airsoft világ világrekorder szarjaiba, azt mikor egyik bekulázott a másik után, aztán a másik az egyik után és így újra meg újra, a szezon végén kiárult mindent, és azóta nem játszik.
A teljesség igénye nélkül ami most eszembe jut a pár utolsó cuccai közül azok a múanyag tokos JG M16A4 (ami azóta már szétesett másnál is), KART EBR, G&G L85. Volt az elején egy Cyma M14-e, szerintem az azzal szerzett tapasztalatok után dőrén azt hitte, mindegyik olyan megbízható lesz mint az volt... Az ő EBR-jén láttam először a RIS oldalára felcsavarozott "vertical" gripet, meg m249 támogató szíjat, mert a gyakorlatban döbbent rá arra, amit előtte többen mondtunk neki. A fullspiáter ebr nem csak nehéz, hanem orrnehéz is.
Jah a tetszikfaktor után kiválasztott hulladékok vásárlása után meg a tuningoljunk egy jót (tényleg a szarból vár esete) a jellemző, persze "költséghatékonyan" a jellemző. M130-140-es rugó, pl M14 EBR-ben, múanyag rugóvezetővel, műanyag csapágyakkal, alap motorral, alap, vacak, 1500 mAh nimh akkuval... Hurrá (Ez már egy másik emberke, de ez is jellemző volt sajna)
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #21290 üzenetére
vagy frusztrált lesz és abba hagyja a sportot és már mehetnek is a boyi m4-ek a softairre
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
-
L4mie
veterán
válasz stefanitsr #21288 üzenetére
na igen előbb utóbb mindenkinek lesz AK ja
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
zedok
őstag
válasz stefanitsr #21286 üzenetére
Az ar nekem is szimpatikus termeszetesen. AK nem tetszik ha arra gondoltal.
-
stefanitsr
senior tag
JG-t hamisítani ? Ezek sem lesznek már sokkal hülyébbek... Ellenben az ár jónak mondható, meg kell venni.
Bár ennyi pénzért inkább cyma CM.028-at vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
-
zedok
őstag
Elnézést a dupláért.
Nos eléggé érdekes választ kaptam meglepő módon. Így nem is merem ide bemásolni. De elbizonytalanított mindenképpen a válaszuk sajnos. Méghozzá azért, mert elméletileg az "átlátszó" táras az egy hamisítvány(elméletileg - nem tudom, hogy csak reklám fogás-e).
Na de én mint kezdő (no meg nem is értek hozzá) ezt honnan tudhatom, hogy most igaz-e vagy sem? Vélemény?Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Zotya984
senior tag
Huh. Nos nekem eddig 2 G36 volt a kezemben. Küllemre nem emlékszem hogy mi tért el. Ha jól emlékszem valahol le volt írva hogy a teströgzítési pontok jobbak és a hopup/nozzle páros kicsit más. Pontosan tényleg nem tudom és lehet hogy most hülyeséget írtam.
-
Zotya984
senior tag
Az összes G36-ban V.3 gearbox van. Nem az határozza meg hanyadik GEN!
-
csoola
tag
Én anno innen vettem a G36K-mat, megbízható hely, viszont nekem tavaly második generációs fegyver jutott, nem a legújabb, nem tudom, hogy azóta már ez változott-e, gondolom igen.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
zedok
őstag
Es errol mi a velemeny? Ez ugyanaz mint amit rendelnek, 36.000 ft-ert baratsagos![link]
-
-
EneMy84
tag
Sziasztok vissza találós .
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Kissé OFF, de gondoltam hátha foglalkozik valaki hagyományos légpuskával is.
Haver szeretne rendelni egyet neten (lehetőleg EU-ból a vám és ÁFA miatt), de nem tudtam neki tanácsot adni, hogy honnan érdemes.
A típus amit kinézett magának: Diana RWS 350 Magnum Striker Combo, TO5, .177 Cal.
Ha bárki tud infót, ne fogja vissza magát. Jöhet akár privátban is, hogy ne offoljuk tele a topikot.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Zotya984
senior tag
Mennyi jutazsák (0,7négyzetméter/darab) kell egy elől hátul ghillie ruhához ???
-
Zotya984
senior tag
Ghillie proekthez jutazsák valakinek?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #21257 üzenetére
Régóta fáj a fogam egy ilyen AK-ra, most vettem egyet 22.8k-ért. Kap valami festést, belső csövet O gyűrűvel spacerezem, gearboxot rendbe rakom, és kész.
-
zedok
őstag
Hali!
Gunfire.plrol ha rendelek mennyi ido alatt erkezik meg kb a termek? Egy G36rol lenne szo. Illetve kell e vamot fizetni utana?
-
L4mie
veterán
válasz Zotya984 #21261 üzenetére
100 dodóért veszed a fegyót, 50 mondjuk a posta
akkor a postaköltséggel együtt fogják áfa+vám olni
Ára 27% Vám viszont nem minden esetben kell, régen 250 euró volt a határ, de ezt szerintem levitték valamennyire, de a Vám amúgy is elenyésző ÁFÁ hoz képest mert 3-4% körül van valahol.szval olyan 1.3 al kell szorozni a postaköltséggel megterhelt árat.
-
ClayMore
aktív tag
válasz Zotya984 #21258 üzenetére
összeg alapján igen.
DE a gyakorlatban meg ecc pecc alapon megy.
028volt az első fegyverem. kezdésnek tökéletes. ha nem raksz bele erősebb rugót akkor elég akkor elvinned majd ha vmi baj lesz vele. egy 60-80k fegyvert nyilván szervizeltetsz használat előtt, de egy 028 nem ez a kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
Tényleg. Hobbykinget csinálom most és az dolláros.
Vagy 3-400dollár postával. Szerintetek vámolják majd?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #21254 üzenetére
EUR lesz az a dollár, de még úgy is megéri.
Nem feltétlen kell "átnézetni", évekig tud működni probléma nélkül átnézés nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Classic Army Mp5 be kompatibilis tárat honnan tudok szerválni?
Egyáltalán mi kompatibilis vele, mert a CYMA nem az, e-hobbyasia-n meg nem találtam Classic Army terméket, bár lehet én bénázom.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Zotya984
senior tag
Ezek hasznos infók. Így tudom hogy kihez kell küldeni a cuccot, hogy ne legyen gond. Sokat gondolkodtam azon hogy megvenni egy M14-et és megcsinálni. Viszont az M4-el megszívtam. Nem vállalják nagyon sokan (WD és nagyobb nevek) én meg elvagyok a legózással de nem ezért vettem. Gondoltam rendelni egy újat de azt is át kell nézni és én nem fogok bele nyúlni az biztos. (új fegyver meg átnézés = nincs annyim) Marad hogy szervizestől veszek. Csokáv most nem hirdet és a G36 válltámasza nem jött be, viszont WD hirdet AK-t. 0,28 tracer. Ez jó lenne mert minden benne lehet ami kell de NEM VÁLASZOL. Szóval most már nem tudom mi legyen.
-
rainmen
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #21247 üzenetére
Pedig a Marui-rendszerű fegyverekhez nagy átlagban elég egy PH2-s csavarhúzó a GB-hez.
A testhez ezen kívül kell még egy 3*0,5-ös lapos csavarhúzó.Nekem is van otthon még egy 105 részes bitkészlet, de a 10-15-ös Torx fejen kívül mást még nem használtam airsoft fegyverhez. Jobban szeretem a nyeles szerszámot.
Hupsz, ez félreérthető.[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #21246 üzenetére
Ebben igazad van, viszont nem sok szerelő veszi a fáradtságot, hogy megfelelő szerszámmal lásson hozzá a munkához.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #21240 üzenetére
Az M14 Socomomat ő csinálta ( előző tulaja vele szereltette), nincs vele problema, és szépen szerelte, csavarok fején semmi nem látszik. Annó a CM.040d-met tőle vettem, átnézve.
A fegyvereimet megcsinálom magamnak, újabban két csapattárs is velem csináltatta a fegyverét. 1 sörért
Macilaci a Nowar-nál szerelt pár évig.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
Köszi mindenki.
-
Zotya984
senior tag
Na ez szép. Azt hittem WD ászul csinálja amit csinál, és kiderül hogy deghogy!!! Pedig csak az volt kérdés hogy miket csinál.
Ha már itt tartunk. Kik a jó szervizesek akik tényleg jól csinálják a fegyverszervizelést.???"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Thome
veterán
Na az ilyenek okán tanultam meg fegyvert szervizelni. Ha én nyúlok a sajátomba, akkor ott tudom hogy mi van. Egyébként eddig kb csak M4-et szereltem, ugyanis csak az halt be a környéken... M4 Expert vagyok, minden kínjukat tudom, Ak V3 meg csak nem lehet olyan bonyolult, abba is beletanulok ha netán sikerülne egyet szerezni magamnak.
De ezek az árak... Szépen félreraktam a pénzt ilyenre, gondoltam most veszek egyet, de csúszok 1 hónapot, mert 'csak' 50%-al emelkedtek az árak az alsó szegmensben.
-
L4mie
veterán
na meg amikor odaadják a "tanoncaiknak"
nekem konkrétan a csukáspeti hez került anno a vadonatúj CM048-am ami nagyon egyben volt, 430 at lőtt nyílegyenesen semmi akadás semmi semmi, akkor még engedett volt játékra vinni a MASZ szerint az ilyen erejű fegyvereket, legalábbis nem szóltak miatta, csak hogy épületben 1 es lövés
nos én elvittem lebutíttatni 360-380 ra, az sikerült is, ellenben onnantól lötyögött az egész fegyver olyan szinten, hogy a vertikális markolat fél centit mozgott horizontálisan... vele együtt az egész gearbox a henger, minden egészen a hopup kamráig, szarul lőtt, szarul adagolt, végül rendbe lett téve másik szervizes által, már pöpec, imádom, de így duplán fizettem, mint kiderült valszin a csukáspeti tanonca csinálta az én fegyverem butítását és mivel akkor az új volt és teljesen más összerakás így jól elb*szta.
és igen a mennyiség a minőség rovására nagyon is igaz.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
ClayMore
aktív tag
WD-egy JG G36 volt nálam egy darabig amit ő szervizelt mikor vettem és azzal voltak gondok.
Mivel sokat szerel a minőség rovására megy a mennyiség ( ezt más szervizes is mondta már róla ).
Árak: Ha jól számolom akkor forintromlás+ÁFA emelkedés is volt azóta.
-
Thome
veterán
WD tényleg jól szervizel, bár beszéltem már olyan emberrel (szerk: még régebben, játékon), akinek a fegyverét konkrétan elk.rta.
Egyébként mitől van az (1 évet hagytam ki), hogy 1 éve még 20 ezrekért mentek a Cyma ak-k (028-ra gondolok), meg hasonlók újonnan, használtan láttam bétát 15 ezerért is jót, Most meg 30 alatt alig látni a használtakat is?
Sőt, én 4 éve mikor kezdtem ezt az egészet, Cyma Ak74-et 21 ezerért vettem még újonnan..
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
kérdeztem Őt is de eddig nem válaszolt.
-
L4mie
veterán
válasz Zotya984 #21232 üzenetére
vezetékelni nem a LiPo miatt szoktak, hanem mert a kínaiak gyorsan merevedő szarminőségű kábeleket tesznek bele amik törnek, helyett jófajta rugalmasakat tesznek. (tudtommal)
én is úgy hallottam hogy a WD-s skulókkal nincs különösebb baj.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
üdv
Cyma 0,28 WD féle hirdetés. "Kívül belül rendbe rakva." Ez WD-nél mit jelent?
Akkor most a kritikus dolgok ki vannak javítva ? Hop-up gumi csere, hézagolás+kenés, tömítés csere, vezetékezés ami bírja a lipót is?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
stefanitsr: mail ment rugvez ügyben csak a régi levél tárgyal.
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #21226 üzenetére
ÁÁÁ ezek a marui m14-ek. Eléggé fáj érte a szívem.
Viszont JG g36 nem jött be. 5 perc után visszaadtam és mentem fegyver nélkül medikelni. Beleakadtam a tusának a végébe. Olyan mint egy "horog".[ Szerkesztve ]
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Furcsa hsz lesz szuksegem lenne egy tommy gunra, kombinalt szuletesnapi meglepetes/videokeszites celjabol. Nyilvan keresgelek az interneten, de egyelore nem talalok olyat, ami ne egy kisebb vagyonba kerulne.
Van itt esetleg olyan forumtars, akinek van ilyen airsoft fegyvere (lehetoleg dobtaras M1928, de ha M1A1, vagy szekrenytaras verzio, az se baj) es egy hetvegere megfelelo biztositek es dijazas elleneben kolcsonadna?
Privatot vagy emailt irjatok legyszi!Koszonom es mindenkinek kellemes husveti unnepeket!
-
-
Zotya984
senior tag
válasz BaKeSZ87 #21223 üzenetére
Múlthéten volt egy TM M14 a kezembe pá óráig. Istntelenül jó puska. Pontos mint hétfene. Olyan messziről sikerült találatot elérnem hogy ők nem találtak el. (elmondás szerint 70m körüli emberalakban szór 28as bioval)
-
Zotya984
senior tag
V2 műanyag rugóvezető törése. Közvetlen ott ahol a menet van a végében. Nyakában tört.
Kérdés mi a f@sztól? Eddig nm volt gondom ezzel a fegyverrel.
-
ClayMore
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #21218 üzenetére
olcsó!!!
ha már T-1 a téma->ami az elejére fel van tekerve az mennyire erős plexi? érdemes cserélni egy fémrácsos killflash-re?
-
Zotya984
senior tag
Álcagúnyához (csak hátul van álca elől semmi) mennyi tasak festék kell ("kolombusz")?? Nagyon ellent mondásos a dolog. Valaki 5-7 valaki 20csomagot ír.
Továbbá 1 tasak festék 2L vízbe bele és ebbe az összes 2 literbe kell belerakni a festendő jutát vagy mehet még hozzá víz? (erről sem találtam semmit)"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
BaKeSZ87
őstag
6.500-nál kicsit kevesebbért kínaiMicro T1 replika. Kérdés, hogy a képe milyen.
-
ÁDI
aktív tag
válasz stefanitsr #21216 üzenetére
Majd meghozza neki a nyuszi (a melleit)!
De lehet,hogy csak lefagytak neki!SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #21215 üzenetére
Alatta komment:
AnnihilatorCZ 18 hours ago
What does airsoft have in common with hookers?
lynxprower 16 hours ago
They're both pretty expensive i guess.
· 6 in reply to AnnihilatorCZ (Show the comment)
AnnihilatorCZROTFL, van benne valami.
Amúgy biztos, hogy ez nő ? Illene lennie némi mellnek rajta akkor.
[ Szerkesztve ]
-
halisa
tag
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #21212 üzenetére
igen én is egy FG zubbony-nadrágot nézegetek most h hogyért adják.
fegyveren egy ilyen mintát nagyon el tudnék képzelni!
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #21210 üzenetére
Nem láttam élőben sajna, eléggé újszerű mintázat.
Spekuláció:
A fenti kép azért nem épp egy jellemzően zöld magyaros nyári tájban készült, így félő, hogy a multicamhoz hasonlóal a teljes szépségében és zöldségében pompázó nyári növényzetben rejtőzéshez nem lesz az igazi.
-
ClayMore
aktív tag
Napot!
Látott már vki élőben A-TACs (advanced-tactical system) mintát?
ahogy nézem nagyon jól rejt!
ez pl városi a-tac
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz stefanitsr #21208 üzenetére
G17-et én is láttam már széttépve...
A G26Ad hiába nagy/normál méretű, maga a mozgó szán egy kis pisztolyé, kevesebb súly, stb...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #21206 üzenetére
Más TM-eknél ennyi lövés után már lehet is rendelni az utángyártott alu szánt...
-
csoola
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Thome
veterán
válasz csoola #21202 üzenetére
Nem tudom hogy van-e különbség, de nekem KJW G32c-m volt, ami szintén jól szuperált, az előző gazdájánál volt valami hibája amit kijavítottak, hozzám már javítva került (nem volt benne alkatrész cserélve, valahogy megjavították a hibás cuccot rajta), durván 1000 lövés után eladtam, de ezalatt az idő alatt 1x sem volt semmilyen baja.
-
csoola
tag
válasz stefanitsr #21203 üzenetére
Köszi, akkor ezek alapján nyugodtan merem ajánlani a srácnak ezt is!
-
stefanitsr
senior tag
válasz csoola #21202 üzenetére
Marui kompatibilis, lehet hozzá direktbe rendelni alkatrészt a KJW-től. Van egy videóm egy példányról, és az egyik legtöbb használati nyomot mutatott pisztoly amit valaha a kezembe vehettem. A Valve knocker tört benne, aminek cseréje után (1500 forintos alkatrész volt) tökéletesen működött tovább...
Nyilván gázosként erős minuszokban nem fog brillírozni, illetve vigyázni kell erre is (nem ledobni, bár azt a villany glock sem bírja), de engem meglepett, hogy láthatóan keményen és sokat használták és gyakorlatilag problémamentes lett a javítás után.
-
csoola
tag
Airsoftcentrumnál is kapható műanyag KJW Glock 23 GBB-ről mi a véleményetek? Mennyire tartós és használható? Egy kezdő srácnak tetszik (nyilván mivel olcsó), nekem annyira nem szimpatikus, inkább a villanystukker mellett voksolnék ezzel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest