Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13593) stefanitsr válasza alph4 (#13592) üzenetére


stefanitsr
senior tag

A téma ennél összetettebb.

A kínai AK közül a cymák bele a legjobb, dobozból kivéve rommá lehet vele alázni az egyébként nem rossz képességű usereket is, mert erős, pontos és nem utolsósorban az aegek közül a lehető legegyszerűbb belső felépítésű (főleg az acél).

Ha teljesen acélt akarsz akkor jelenleg kettő ilyet látok az a boyi rk08s full steelt illetve az rk10s full steelt. Ritkán lehet őket találni de ezeknél a külső csövet leszámítva minden acél, válltámasz retesz, első irányzék, hátsó irányzék tömb, infrabak, stb. Ha ezek valamelyike tetszik akkor vedd ezeket, annak ellenére is, hogy a boyi ak-k bele általában munkásabb mint a cymáké. Pl esélyesen hopkamrát kell benne cserélned, egy rendes motortól szárnyakat kap stb, míg ezek a cymákban úgy jók ahogy vannak.

A simán acéltokos dolgoknál pl irányzék lehet spiáterből, stb, de a boyinál is csak a full steelek vannak a csövet leszámítva teljesen acélból, a nem teljesen acél verziók hasonló felépítésűek mint az acél cymák külsőleg, de a belük jobb, és általában "mindig kaphatóak".

Tehát: Cyma: jobb, erősebb, pontosabb, üzembiztosabb belső, Boyi: Van a "full steel" verzió, amelynek a teljes külleme acél, de a belvilág sajátosságai miatt olyan valakinek ajánlott inkább, akinek van adottsága, ideje, türelme és érdeklődése foglalkozni a belével.

Simán, dobozból kiszedve elmenni, játszani a cyma jobb, és őszintén szólva az acél cyma ak-nál csak drágább és "nekem jobban tetszik" aeg van a piacon bármely kategóriát ide sorolva, jobb nem nagyon.

RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.