Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5371) föccer válasza Sonny C. (#5370) üzenetére


föccer
nagyúr

Hát, sry, hogy ezt mondom, de én inkább bíznék egy hozzáértő, adatmentő szakember véleményében, mint egy "most nem ismeri fel a pc a dobozt" szerelőnek.... :-/

Az adatmentő cégek között vannak olyanok, akik ingyenesen bevizsgálják a meghajtókat, hogy azoknak milyen az állapotuk és megbecsülik a várható mentési költségeket és az esetleges sikeres mentés valószínűségét. Ha tényleg fontosak azok az adatok, akkor adjátok be egy ilyen céghez.

Ami a te meghajtódat illeti nem biztos, hogy mechanikai hibás lenne. Akkor valószínűleg egyáltalán nem tudnád használni a meghajtót.

Minden esetre én semmiképen nem cserélném le a két megható elektronikáját. Annak a valószínűsége, hogy működik és el tudjátok végezni az adatmentést gyakorlatilag elhanyagolható, szemben azzal, hogy a későbbi adatmentés lehetőségét kockáztassátok, esetleg teljesen lehetetlenné teszitek.

Persze ezt nektek kell mérlegelni. Kísérleteztek otthon "ingyéé", vagy elviszitek szakemberhez, akivel meg tudjátok beszélni az esetleges lehetőségeket.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.