Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3731) liksoft válasza adalbert1 (#3730) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Mindenképp az Y kábeleket szeretem. Egy olyan drive amit linkeltél, el szokott menni egy USB portról is.

Több értékkel célszerű számolni. A felpörgéskor legtöbbször nagyobb a teljesítményfelvétel. Ez szokott lenni, amit megadnak a legtöbb drive tetején. Az újabb típusokat próbálják az 500mA közelébe hozni. Az USB csatikat gondolkodó tervezők inkább 500mA fölé próbálják beállítani. Ha ez jól "párosodik", nincs gond. Fordítva csúnya adatvesztéseket látok. (De hiába szoktam "ugatni". - Mindegy, nekem bevétel. :D )

Van USB port, mely letilt, ha nagyobb a terhelés. Van drive, mely alacsony fesz esetén felpörög, leáll, felpörög, leáll, felpörög..... :D Van amelyik tökéletesen dolgozik, ha olvas, vagy pici adatot ír, viszont nagy mennyiségű írás során téveszt. Vagyis ír, de soha nem olvasható vissza. :D

Nem véletlen, hogy tisztességes rendszer esetén 5-30% (teljesítmények függvényében - nagyfogyasztók esetén kevesebb (igaz, ez nem a PC kategóriában, hanem a jóval nagyobb teljesítményeknél)) tartalékot illik tervezni, és beleépíteni a rendszerekbe. Inkább a 15-30% híve vagyok. Ilyenkor ritka a kellemetlen meglepetés. (Analóg technológiánál a +50% sem ritka. - Miért? :U )

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.