- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A driver letöltéshez javasolt oldal: http://support.acer-euro.com/drivers/ftp/ftp.html itt a notebook mappára kell kattintani. ...nem megijedni, ha saját notebook-od mappájában nincs XP driver, keress hasonló kiépítésű Aspire/Extensa/TravelMate-t, ott lehet, hogy van.
Szerk.: A Vista memória éhsége elég relatív. Ha teheti szívesen terpeszkedik a fizikai memóriában, ez ne zavarjon. Ha más programnak szüksége lesz rá, majd felszabadítja. Ha mégis kevésnek érzed, akkor érdemes bővíteni - kellemesebb lesz.
-
válasz
Sz.Miki #10086 üzenetére
A napokban nagy_Acer_találkozó volt nálam. Két TravelMate és egy Extensa. Egyik TM(régi) kb. 2 éves 15'-os, egy vadiúj 15'4-es Extensa és a saját bő fél éves 14'-os TM4520-asom egymás mellett sorakoztak. Elég vegyes kiépítésűek. AMD-s is Intel-es, integrált vga-s és diszkrét is volt közöttük. Mindegyiknek jól ismerem az előéletét.
...én továbbra is csak TravelMate-t vennék, ha már Acer. Kisebbet, szerintem a 14'1-es nagyon masszív, a nagyobbak nem győztek meg. Az Intel CPU-osok - érzésre (nem csak a fenti három gép alapján) - nem annyira melegednek, bár általában a merevlemez környéke elég meleg mindegyikben. Ha nem zavar a nagyobb hő és a kicsit zajos(abb) hűtés, akkor ebben a tekintetben nem rossszabb az Acer a többi - hasonló árú - gyártmánytól. Láttam elég Asus-t, FSC-t, HP/Compaq-ot, ... hogy csak a felém leginkább előfordulókat említsem.
Acer-ben én most C2D-os 14'1-es TravelMate-t vennék ATi diszkrét VGA-val. ...csak ilyen nincs, sajnos csak az Aspire sorozatban található meg. Az nekem nem tetszik.
Az új Puma platformot még nem próbáltam, de az is elég ígéretesnek látszik, az új Turion és a chipset is jónak tűnik, reméljük lesz valami dedikált VGA-s is - jó lenne egy Hybrid Crossfire-t üzemeltetni az alaplapi HD3200-essel.
Ha az Acer mellett maradsz vegyél még garancia kiterjesztést, jól jöhet. -
Vaze
őstag
Hello all
Ki honan tölti le Ace Aspire laptopjához az xp és drivereket?
Valaki segitsen
Megörülök ezel a Vistával,1Giga Ramból alapbol megeszik 700 Mb ot készvagyok... -
chop
őstag
Multkor mar irtam a problemamat, miszerint a gep neha kikapcsol, amikor jatszom rajta. Nos, ez mostmar odaig fajult, hogy eleg neki, ha pl. Transport Tycoonnal nyomom, eltelik felora es kilovi magat, es raadasul olyan forro, mint a dog. Most egy bazinagy allo ventilatorral hutom, de ez nem allapot. Van valakinek ilyen problemaja? Visszakuldjem gariba? Koszi.
-
PodMAN
senior tag
Én is várnék véleményezést a Pumás TravelMate vagy Aspire 5530 szériáról. Elég új még ha jól látom.
-
h_rowley
tag
Hello mindenki!
Nos lassan itt az egyetemi éveim kezdete és szeretnék venni egy laptop-ot.Kinéztem egy Acer gépet, ezért is írnék ide pár szót.Tehát az alany:
[link]
Ő lenne az, egy vadi új AMD Puma platformra épülő hordozható számítógép.
Szeretném véleményeteket olvasni róla előre is köszönöm. -
EdemMann
csendes tag
válasz
djszido #10083 üzenetére
az valszeg házhűtő venti... ált. 12V vagy 5V ról mennek... (rá van írva amúgy)
USB 5V-ot ad le.. szal lehet egy házi kütyü, deee ahogy érzed.. A notihűtő ezt a 10 K-t megérte szerintem. alacsony fordulaton halk és 5-10 fok minusz sokat jelent ámNa meg megnöveli a gép élettartamát is ;)
ha komolyabban érdekel:
Zalman ZM-NC1000 vagy NC2000 (nekem 1000 van de 2000 jobb lett volna, csak az az 5rongy húzott vissza. meg hogy miskolcon nem lehetett kapni.[azért lett volna jobb mert nagyobb az NC1000-ről kicsit (1-2 centit lelóg a gép oldalrade az nemvészes] )
mellesleg... 15.4"os gépem van..
Nos.
a teteje egy másfél mm vastag alulap, ami kivan lyukasztgatva mint állat.(hogy jöjjön a levegő) a levegőt alulról szívja 2 db 5-6cmes venti.
USB-ről működik.
Szoftvere nincs. Manuálisan állítod a fordulatot egy potméter segítségével.
Van 2 db USB aljzat rajta, így nem foglalsz el a hűtővel végülis egyet sem.
Elektronikája egyszerű, de minek is bonyolítaniJa igen!
SEMMIKÉPPEN SE!!!! vegyetek belőle feketétkoszolódik mint a barom és nemkellemesen
Holnap lesz az enyém homokfújva elvileg.
-
Sz.Miki
őstag
Hello!
Acer mostanában hogyan jeleskedik laptopok terén? Legtöbb helyen lehúzzák az Acer notikat, meg lebeszélnek róla, nem tudom miért? Nézegetem ezt a típust [link]
Elég jónak tűnik! Csak nem tudom mennyire megbízható hosszú távra!Milyen az AAcer magyarországi képviselete? Garanciális ügyintézés stb..
-
Mészyke
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen vásárlását: Acer Extensa ex5620-5a1g16
Találkozott már valaki vele? Vélemények?
Úgy tervezem, hogy memóriát egyből kiegészítjük + 1 gigával... -
djszido
tag
válasz
Blue@X #10079 üzenetére
Reggel megnéztem, nem poros a belseje. A venti pörög, sőt... 80 fok felett nagyon is hangosan. Csak az a problémám, hogy az ősszel nem csinálta ezt. A tél óta meg folyamatosan. Új oprendszerek vannak rajta, meg minden drivert is lecseréltem és mégis.
A notebook hűtőt inkább kihagynám 10ezerért. Már így is mind a 4 sarka alá van polcolva a jobb szellőzés miatt. De van itthon elfekvőben egy 12 centis ventim. Ha azt aláteszem, az segíthet?? Milyen tápegységre tudom kötni??
-
Nabuccoo
csendes tag
Hali!
Megint csak egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábban már írtam/kérdeztem. Az Aspire 6920G lapitopimmal vagyis a rajta lévő vistával volt gondom. Azt mondtátok, hogy érdemes lenne 64 bites visztát feltenni rá a 32 bites helyett és nem az Xp-t fölerőltetni. Nos ezt ki is próbálom majd csak az a baj, hogy a notihoz nem kaptam semmi telepítő cd-t! Minden autómatán települt föl a gép első indításakor (Vista, driverek, Aceres progik...) Nos a drivereket leszedtem acer oldaláról azzal nincs gond, de az Acer Empowering Technology-t meg a többi acer cuccot, mint pl.: az Acer Bio-Protectiont, az Acer GridVistát, az Acer Video Conference Managert stb. nem találtam, hogy hol lehetne letölteni a laptophoz... Valaki tud nekem segíteni? (Nem úgy hogy "a google a barátot", mert most nem tudtam épkézláb dolgot kihámozni belőle... lehet csak nekem nem ment...). Szóval ha van valami ötlet, hogy honnan tudom ezeket is megszerezni az mondja el nekem plz!
Vagy, ha esetleg a winyón el van tárolva valahol a progik telepítője, vagy valami módon le lehet őket back upolni az is jó lenne nekem...
Köszönöm előre is!
-
Skynet258
veterán
Üdv mindenkinek!
Gondoltam megosztom a tapasztalatot, hátha jól jön még valakinek a jövőben:
Vettem pár hónappal ezelőtt egy Acer Aspire 5315-ös laptopot, gyári felszereltsége elég kaki volt (Celeron 540, 512Mb ram). A venti elég gyakran beindult, ha melegebb idő volt, akkor egyfolytában pörgött... és nem éppen halkan (persze ez helyfüggő, irodai zajban nem tűnik fel, de ha csend van, akkor elég zavaró...). A proci átlagosan 50-55 fokos volt.A napokban az egyik PH-s kollégától beszereztem egy T5450-es procit, kb 5 perc alatt beapplikáltam, beleszúrtam két giga 667-es ramot... hát mit ne mondjak, ég és föld!
Egyrészt teljesítményügyileg változott a helyzet nem is keveset, de ami igazán örvendetes volt számomra, hogy a proci netezés közben 45 fokos marad, a ventillátor pedig ezen tevékenység közben be se kapcsol! Végre csend van(ez ugyebár betudható annak, hogy a celeron nem képes változtatni az órajelét és a feszt, a T5450-es viszont igen).
Szóval aki esetleg hasonló manőveren töri a fejét, az bátran vágjon bele, mert valóban megéri azt a pár ezrest ez az akció
-
kybic
tag
pl.
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5715/vista/Drivers/
itt van egy csomó ami XP-hez is írva van, de ha nem is mind, akkor visszamégy az ftp-n, keresel a tiedhez hasonló felépítésű összetevővel szerelt gépet és ott megtalálod. Érdemes a TM-ek drivereinél is körülnézni. Üdv.
-
Anglia+Skócia+...=Egyesült Királyság, így gondoltam, persze...
-
Anglia nem a hardverek olcsóságáról híres. Annyi fontban, mint keletebbre euróban vagy nyugatabbra dollárban - és ez nem csak a Apple/Mac árképzésre igaz. ...legalább is ez volt a tapasztalatom közel 2 éve Skóciában.
-
EdemMann
csendes tag
Zalman ZM-NC1000
ezt tudom ajánlani a melegedés ellen végülis...
5-10 fok minusz kbBios frissítéshez meg csináltam egy boot cd-t... automatikusan feltette végülis
(kis automatizálás után)
-
djszido
tag
Sziasztok! Rég nem néztem már a fórumot, de most már annyira idegesít egy probléma, hogy gondoltam írok az ügyben.
Aspire 5520-asom van, és nem volt vele a télig semmi gond. Aztán valami megszállta, és azóta állandóan melegszik. Játszani lehetetlen rajta, mert még maximális teljesítményre állítva is elkezd szaggatni minden játék, amint felmelegedett. Megnéztem, ez olyan 85 fokos processzornál jelentkezik. Nem értem hogy lehetne lejjebb vinni a hőmérsékletet. Feltettem most az XP-t, de itt sem jobb a helyzet.
Lehet hogy kitárgyaltátok már a témát, de nézzétek el nekem hogy nem olvasok végig 10e hozzászólást. Tudna valaki tanácsolni valamit?? Köszönöm! -
blueMerle
veterán
AS5520G notinal oké az ha elol az akksi-jelzofény mindig vilagit? Fel van toltve az akku, de mindig vilagit, folyamatosan megha ki is van kapcsolva gep akkoris, kiveve akkor ha teleprol megy, olyankor nem vilagit.
-
zso79
őstag
válasz
EdemMann #10060 üzenetére
Nekem ez van benne:
--------------------------------------------------------------------------------
HOW TO Update BIOS
--------------------------------------------------------------------------------
1. Boot system into DOS or Windows.
2. Run CLB-XXX.BAT on DOS and CLB-XXX.exe on WIN -
zsoca929
aktív tag
Hi!
Acer 4102wlmi notiban cserélhető a vga??
Ati X700van benne... -
Vaze
őstag
Na Üdv mégegyszer...
Valaki tudna aban segiteni hogy Acer Aspire 5715Z hez hol találok win xp -éhez Driverokat?
Köszi elöreis... -
blueMerle
veterán
Beléptem a klubba a mai napon:
Acer AS5520G-7A1G16Mi / 15.4" WXGA CB / Athlon TK57 / NVidia GeForce 8400M-G 128MB / 1024MB DDR2 / 160GB 5400rpm S-ATA/ DVD SuperMulti / 802.11bg / 6 cells / 0.3DV CrystalEye / BT / Works / Vista Home
Vettem hozzá azonnal még 2 GB ramot, így most 3 van benne és nagyon jól megy. Viszont hangos. Mondjuk nem zavaró, csak egy kicsit.
Lassan 6 órája uzemel, most is errol írok és idáig minden okés.
-
AMD Power
titán
Vett már valaki Pumás Acer-t?
-
EdemMann
csendes tag
1. Update AGESA to 2.8.13
2. Update KBC FW to V2.3Add write protect solution:
a. Check program address to avoid BIOS or KBC program flash ROM with wrong address cause flash damaged.
b. Enable flash ROM write protect mechanism to avoid HW abnormal signal.íme a readme tartalma.
-
EdemMann
csendes tag
Hagy legyek hülye kicsit még...
Szóval öhm...
Hogy kell feltenni a BIOS-t? mármint frissíteni?
mert akármit csinálok nemakarja... VistaX64em van.. Mittegyek?
köszi előlre is. -
zsoca929
aktív tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne:
Intel 915PM chipsetes notiba amiben gyárilag 533mhz Dothan (Pentium M740)magos proci van,bele lehet tenni egy Core Solo T1350-et(Yonah,533fsb),vagy Core Duo szériát T2***???
Ez is 533-as ésddr2-es ramokat fogad.... ezért gondoltam,h meglehet oldani??!!!
Remélem tudtok segiteni! -
rankking
csendes tag
Nekem az a gondom, hogy az Acer 5315-ös gépemhez a gyártó oldalán a BIOS verzióknál az 1.4-eshez azt írják, hogy Vista alá (vagyis azokhoz ami fent van mindhez ez van írva). Nekem meg XP van fent, úgy gondolom attól még feltehetem, ugye? Elvégre ez BIOS, nagy köze nincs a rendszerhez úgyvélem ...
Egyébként a gépem néha lefagy pl van olyan játék ami alatt igen, erőforrást most ne nézzünk, mert nem amiatt, pl nem azért mert nagy a géigén, néha kis erőforrásúaknál is, de érdekes módon programja válogatja. Például a GTA San Andreas mindig jó, de a Wow meg egy területen kifagy emiatt, és még vannak gamek amikénél ez van. Pl van mikor programkilépésnél is ez volt. Ilyenkor pittyen egyet egy hang és vége. Megáll minden, és egy pillanatra bevillan egy kék képernyő, amit nem tudok elolvasni sem, mert a gép egyből újraindul. Először memóriára gyanakodtam, de 2gb van benne, és a felét sem eszi. Előre is köszi, és bocs a kimerítő kérdésekért. -
EdemMann
csendes tag
Akkor ha új BIOS-t teszek fel (1el régebbi van a legújabbnál amúgy) akkor juppí lesz a helyzet elvileg?
-
zsoca929
aktív tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne:
Intel 915PM chipsetes notiba amiben gyárilag 533mhz Dothan (Pentium M735)magos proci van,bele lehet tenni egy Core Solo T1350-et(Yonah,533fsb)???
Ez is 533-as ésddr2-es ramokat fogad.... ezért gondoltam,h meglehet oldani??!!!
Remélem tudtok segiteni! -
EdemMann
csendes tag
Háj!
Acer Travelmate 5520G 6A1G08 tulajdonosok!
Ma este pár dolgot észrevettem.
Nézzétek meg ti is h nálatok is probléma e... köszi!1.
hibernálásból finnyásan ébred... néha fagy is.2. ami komolyabb
Azt írja a Vista eszközkezelője (meg az Everest is), hogy ATA-s meghajtó van a gépben...
Ejnye mondom át**sztak vagy mi?!
szétkaptam a gépet nézem S-ATA-s a winyó....
Ezzel valamelyest megnyugodtam de akkor miért sima ATA-nak és miért nem S-ATA-nak látja ?!Amúgy egy piszkosul jó gép. Vista(x64) is gyönyörűen megy rajta (3 giga rammal)
platinum garit meg megvettem rá... mondjuk nem is baj, mert sokat utazok.. megy is majd be amint hazaértem angliábólelkúrtam a kártyaolvasómat véletlen... sebaj...
Ubuntut végre működőképesen is tudtam rátenni... előző verekkel mindíg kiakadt a VGA-m ra... DE most h van a Hardy Haron így juppí!Mellesleg.. valaki nem próbált MACosX-et rátenni? leopard-ot?
azt állítja szilárdan h nincs winyóm..Kösi előlre is az infókat!
Hali!
-
oris
aktív tag
Megjelent a legújabb "Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows Vista * 32" , Ver.# 15.8.3.1504
-
ugri21
tag
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata a 8920assal?
Előre is köszi
-
ribarszki
őstag
Ez a topic meghalt... már 1 hete
-
gatto_
senior tag
Hát ez valószínűleg azért van, mert elvileg egyszerre csak egy eszköznek lehetne ugyanaz a MAC címe ezért ha a másikkal rámész az előzőt ledobja... Bár azt nem értem, hogy hogy tudsz/akarsz egy kábelről két géppel netezni.
Ehhez amit te szeretnél mindenképpen kell egy router amivel megosztod a netet. Ott akkor a routerbe írod be ezt a MAC címet amit most a laptopba írtál és minden jó lesz. -
gatto_
senior tag
Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ és a baloldali zöldeskékes sávon a "hálózati kapcsolatok kezelése". Ekkor nyílik egy ablak melyben látod a wifi ill. a sima lan kapcsolatodat. Gondolom te a sima kábelest szeretnéd, tehát akkor azt válaszd ki. Ha rányomsz nyit egy új ablakot és annak a felső részén van a hálókártya. Nyomd a "beállítás" gombot. Újabb ablak nyílik, melyen válaszd a speciális fület, menj le a network address-hez tedd át a pöttyöt a nincs jelenről az értékre és az ablakba írd be a MAC címet amit elvileg kiírtál már. ennyi...
-
Vaze
őstag
Vistanal hogy,hol talalom a halokartya beallitasait?
Bocs de Vistam meg sosem volt es hiaba keresem nemtalalom.... -
hp 20
csendes tag
start/futtatás
beírod cmd
utánna IPCONFIG/ALL -
gatto_
senior tag
start menü - kellékek - parancssor - és itt beírod a csibecsőr után hogy: ipconfig/all
Ekkor kilistázza oda a dolgokat. Innen kinézed, majd beírod a laptopon a hálókártya tulajdonságainál a speciális fülön a megfelelő rovatba. Most pontosan nem emlékszem hogy mi a neve az xp-ben, nekem most vistám van, és itt asszem a "network address" alá kell beírni. -
gatto_
senior tag
Mind vistán mind XP-n be lehet állítani a hálókártya beállításainál hogy klónozza a MAC címet. Csak ezért felesleges routert venni. Persze tudni kell hogy mi volt az a MAC cím amit beregisztált a szolgáltató a kábelmodembe. Ha eddig asztali géped volt akkor feltehetően annak a hálókártya MAC címe kell neked.
-
BluEyes
őstag
válasz
Aaron Silver #10026 üzenetére
UAA drivert keresd meg, rakd fel, ott van a driver egyik (mshdqfl vagy mi szokott lenni) alkönyvtárában. 888111 a különös ismertetőjele.
-
Aaron Silver
csendes tag
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy az Acer Aspire 5715Z-n az xp-re nem tudom feltelepíteni a hangnak a driverét.High Definition Audio Device vagy valami hasonló (fejből írom mert nem az enyém a laptop és nincs nálam)... Megy egy ideig a telepítő, azután kiírja, hogy a telepítés sikertelen. Cd-ről próbáltam telepíteni, mert neten csak vista-s drivereket találtam. Minden mást simán sikerült feltennem. Valami tipp esetleg mit kellene tennem? Előre is köszi.
-
twollah
nagyúr
Az elozo hozzaszolasban leirtam de ujra leirom es lassan tagoltan irom, hogy ertsed.
A kabelmodem csak azt a gepet engedni ki a netre aminek a MAC cime be van konfiguralva a modemben.
Ezt a muveletet a szerelo csinalja aki elhozta neked a kabelmodemet, te ehhez nem tudsz hozzanyulni.Mivel a laptopod halokartyajanak mas a MAC cime igy a budos eletben nem fogja a kabelmodem kiengedni a netre.
Ket variacios lehetoseged van.
1.: a nagy geprol megosztod egy masodik halokartyaval a netet a laptop fele.
2.: veszel egy routert bekonfiguralod es orulsz, hogy megy a net mind a ket geprol.En az utobbi megoldast javaslom, mert akkor nem kell feleslegesen jaratni az asztali geped ha netezni akarsz a laptoppal.
A router es annak beallitasarol bovebben az altalam megadott topikban olvashatsz.
U.i.: ha ezek utan sem erted amit irtam akkor kuldom a terrorbombazokat Mohacs fole.
-
twollah
nagyúr
Nem kell idegeskedned, szerintem a kabelmodem korul van a kutya elasva.
Ha jol tudom akkor a kabeles internetnel a halokartya MAC cime alapjan mehetsz ki a netre.
Na most a laptop halokartyajanak mas a MAC cime es ezert blokkolja a netet a kabelmodem.Szerintem jobban jarnal ha a switch helyett vennel egy routert.
Ebben a topikban nezz szet, talan tudnak segiteni a switch ugyben.
-
twollah
nagyúr
Kiirod az asztali geped IP cimeit egy papirlapra.
192.168.1.2 ---> ez az asztali cime ---> 192.168.1.3 ---> ez legyen mondjuk a notebook IPje.
255.255.255.0 ---> ez marad.
192.168.1.1 ---> es is marad.Termeszetesen a router IP cime valtozhat.
Start menu / Beallitasok / Vezerlopult / Halozati kapcsolatok / Helyi kapcsolat igy tudod elerni a halokartya beallitasait.
-
Vaze
őstag
válasz
twollah #10017 üzenetére
Igen van D-link em is szal probaltam azalis meg probaztam kozvetlen Cabel modembol laptopba is....
Lehetseges hogy IP cimeket kell belovoldozni?Es ha igen akor aztis ellmondand hogy hogyiskell azt csinalni XP-nel?
Ja amugy Vistanal sem volt netem....
De akor az asztali pc-en hogy hogy megy siman a net,vagy azert van ez mert uj a laptop?
Bocs hogy ennyit kerdezek csak tudod nagyon nemertek hoza sajnos....Koszonom szepen neked...
-
Vaze
őstag
Sziasztok...
4 napja vettem egy Acer Aspire 5715Z laptopot...
Feltettem ra a Vistat,de sajna akarhogy akarom elerni egyszeruen nemtudok ramenni vele netre...
Felvannak instalalva a driverei minden okes vele,es mikor rakotom a Lan zsinort ki irja hogy limitalt net meg hogy nemismeri fel a net karit
Mit tegyek hogy jo legyen?
Koszonom eloreis a valaszotokat...Sziasztok
-
törölt tag
válasz
Toto00 #10009 üzenetére
Ahogy a te esetedben, úgy nálam sem hajlandó szorgoskodni az NHC. Először azt hittem, valahol be lehet kapcsolni a SpeedStep-et, de a BIOS-ban nem volt ilyen lehetőség, aztán [CPU-Z-vel] megnéztem, és megy a Speedstep, váltja az órajeleket a szükséges teljesítmény függvényében. Érdekes, hogy sem az Everest, sem az AIDA nem látott különbséget órajel szempontjából.
-
Toto00
tag
hi!
olyan kérdésem lenne h Notebook hardware control kinek segített vmit? én feltettem de nem változott semit egyik beállítással sem. jah pre 6-ot használom. nem is engedi állítani a feszültséget, powermizer-t és a cpu speednél nem enged custom beállítást. xp-n futtatom aspire 5720g gépen. empowering van mellette de anélkül sem jó. vmi ötlet? -
Luigi26
tag
Sziasztok!
Volt már valakinek problémája ati mobility radeon hd 2400-es kártyával?
Nekem vistán és xp-n is néha dob egy hibaüzenetet,hogy a monitorillesztő nem válaszol, a színek elmosódnak és akkor jöhet a restartmod: úgy látom akadt másnak is,szóval olvasgatok
-
ElVisZ
tag
Hy
Tudna abban valaki segíteni hogy az Acer TM5520G-6A1G08 notim 2400Xt VGA HD gyorsítását hogyan kell életre kelteni?
A 9639. hsz alapján jártam el és akad az 1080p-s HD film...Előre is köszi a választ...
üdv: Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest