Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Na még egy kis adalék 5315@T7100 notimról.
Feltoltam a vistat, na hát ez a celeronhoz képest sokkal gyorsabb. A cerkával elég gyengén ment.
Gondolom az a driver miatt van, hogy az x3100-on jobban mennek a játékok vistaval mint xp-vel.
Így már nem olyan xar ez a vista, normális konfigon tényleg gyorsabb mint az xp.Nekem a noti, igaz használtan vettem de még fóliás volt, így 2gb rammal , T7100 procival 100100Ft-ba került. Alapból celeronm540, 1gb ram, 120gb hdd, webcam (80000) + C2D T7100 (16000) + 1GB 800 Kingmax (4100)
-
chop
őstag
Tudtok nekem ajanlani egy homero programot, ami mondjuk portable es nagyjabol valos hofokokat ir ki? (Esetleg belelog a kezem a bilibe?..

-
Toto00
tag
hi!
5720G van nekem. azt kérdezném h a BIOS frissítések mire jók? mi változik a frissítés után? ezzel tudom növelni az akksi élettartamát?ergo az energiafelhasználás csökken? tehát arra várok választ h miben módosul a gép egy bios frissítés után? -
törölt tag
nekem is megy a wifi, de azert irtam, hogy erdemesebb lecserelni, mivel az intel wifinek jobb a tamogatottsaga, pl van 64bites driver meg tudja az n szabvanyt is, de az atheros-rol nem mondhatoak el ezek, az atheros drivert nem talalod meg a gyarto honlapjan hanem ossze vissza keresgelsz a neten...
-
Poonkie
tag
Nekem 5315ös notiban teljesen jól megy a wifi xp alatt,van driver hozzá.(Nekem legalábbis múködik)
-
törölt tag
nekem sincsen bajom a wifivel, de azert kellett telepitenem vistat hogy leszedhessem a drivereket az xp-hez valahonan, mivel az acer oldalan nincsenek driverek xp-hez es az atheros oldalan sem...
ha meg egy intel wifi kartya van benne akkor meg siman csak intel.com es letoltod akar 64bit-es xphez is
jatekoknal meg nem teszteltem a riddicket es a far cry-t kivancsi leszek rajuk, az osszes patchel...
-
Blue@X
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem a wifi kártya tökéletesen megy xp és vista alatt is. Linux alatt is müködésre bírtam, ott is kiváloan teljesített.
Leállást még énsem tapasztaltam a meleg miatt.
Az a 90ezer forintos ár több mint baráti, mivel nem olyan rossz kis noti ez(én még decemberben vettem 125 ezer ft-ért).
Akkor 1GB RAM volt benne, de +1GB-al nagyon gördülékenyen fut a vista is rajta.
Játékról annyit hogy vistán 1280*800 felbontásban maxon viszi a CS:Source-t, és annak sem rossz a látványvilága(CoD 1 is fullgrafon, de ott sajnos nem támogatott az 1280*800-as felbontás.)
Jó kis noti, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
törölt tag
sziasztok nekem is 5315 van.. mivel olvasom mindenutt a neten ezeket a wifi driver
gondokat, ugy dontottem kicserelem benne a wifikartyat egy Intel 4965-re, (5000korul otthon van a kartya a kezedben) ahhoz van normalisan drivertamogatas az intel oldalan...
az ebay-en vettem eggyet, meg par nap es megkapom javaslom nektek is...nekem nem voltak ilyen problemaim mint nektek (melegedes, leallas)
a media marktban vettem 89990ft-ert... :-) hazavittem egybol feltettem ra a legfrisebb bios-t 1.40 es minden ok, majd uj procit is veszek bele valami T8300 vagy T9300-at... :-) idovel...xp van rajta, elinditottam a regi half life-ot ami az uj source engine-et hasznalja es az is szepen fut nativ (1280x800) felbontasban, elinditottam rajta a republic commandot az is futott
valamint a gothic 3 is !!!!!!!!! (1.6) de nagyon erezni lehet rajta hogy kell neki a memoria (most csak 512 van benne) (megneztem a peak memory usage-ot es azt lattam hogy 1,3GB volt...)
persze a gothic 3-at nem nativ felbontasban inditottam... a republic commando futott 1024x768-banen mindenkeppen mindenkinek azt javaslom, hogy 2db 1GB-os 800MHz-es ramot vegyen bele (max 667-en megy) de jobbak lesznek a ramok idozitese!!!
P.S.: a wifi kartya cseret meg tenyleg fontoljatok meg...
-
Blue@X
senior tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Általában a BIOS frissitése asztali PC-nél szokott kockázatos lenni, hiszen az áramszünet esélye megvan, míg notinál az akku biztosítja a BIOS frissitésig(és még sokkal tovább) a kraftot. A lényeg hogy frissitésnél a windows-nál minden futo programot ki kell venni, hogy ne okozhasson hibát(lefagyás) frissités közben.
-
ribarszki
őstag
Nekem 5920g-m van, és cod4, illetve r-factor közben 84fokos a vga, 75 a proci. Én is beszéltem az Acerrel, de azt mondták, hogy teljesen normális. Mjad ha 100fölött lesz, akkor szóljak. Ezután gyorsan vettem rá plussz 2év garit, szóval felőlem melegedhet. De amúgy tényleg nem fog behalni. Ez a 80-90 fok terhelés alatt ilyen melegben teljesen "normális" No para!

-
Blue@X
senior tag
-
Wentar
csendes tag
Sziasztok. 5920G-hez kéne nekem bios frissítés. Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Most beszéltem a faszláma acer supportal mert terhelt állapotban HDD 50 fok, VGA 75 fok, CPU 80-83 fok. Nem tudom mi a fenét kéne csinálnom ilyen sivatagi viszonyok mellett hamarosan rommá fog halni a gépem. Pls valaki segítsen hogy mi a fenét csináljak.
A dobd ki az ablakon és hasonló válaszoktól pls kíméljetek meg.
Ui: Notihűtő tepsi se segített, egyik se, az egyetlen amivel 50, 70, 80 fok alatt tudom tartani a rendszert az egy asztali ventri és alápolcolt gép.
-
csabors
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Szia!
Vedd meg ezt Megegyezünk!Üdv
-
Lejszi
senior tag
Na, közben irtam nekik emailt es mar valaszoltak is, a következőt:
[I]Tisztelt XY,
Igen lehet kapni:
COOLERMASTER NotePal R9-NBC-AWAK 5460Ft+Áfa
link: http://www.ipon.hu/webshop/product/coolermaster_notepal_r9_nbc_awak/18147
COOLERMASTER NotePal R9-NBC-AWAS 5840Ft+Áfa
link: http://www.ipon.hu/webshop/product/coolermaster_notepal_r9_nbc_awas/18148
Rendelés esetén egy nap alatt tudjuk beszerezni bármelyiket.
Rendelését emailben, telefonon és a webáruházunkon keresztül is le tudja adni.
Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft[/I]
-
Toto00
tag
hát nem semmi amit ma tapasztaltam...
egszercsak bekapcsoloma gépet utázás után már töltővel és láss csodát az empowering felajánla h ki/be kapcsoljama bluetooth-t csakugy mint a wifit,firwiret,stb... és ha megnyomtam a bluethooth gombját világított is és ki is írta be van kapcsolva. sajnos letesztelni nem tudtam és mikor ujra bekapcsoltam már "no device" szöveg fogadott... volt ezzel vki így?
jahh ls 5720G-m van. -
adult_l
csendes tag
válasz
Luser2000
üzenetére
Az Acer Advantage csomag megvásárlása után a regisztrációt a www.aceradvantage.com oldalon kell végrehajtani a kapott kód segítségével.
A megjelenő ũrlapot kitöltés után ki kell nyomtatni, aláírni, majd a vásárlást igazoló számlamásolattal és a füzetben található matricák egyikével együtt a mellékelt borítékban postára kell adni.
-
Veil
csendes tag
Sziszatok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha a laptophoz kapok Vista-t ami nekem nem kell, de ez rejtett partición van...Ha most formázom a gépet, és xp-t rakok rá akkor formázásnál tudom törölni ezt a particiót és hozzácsapni a többihez, vagy ezt hogy tudom megoldani?
előre is köszönöm!
-
Luser2000
addikt
Ukraan!
Szerintem megéri a garanciakiterjesztés.
A +1 év 9.900,- Ft, a +2év meg 14.900,- (és szekehez kapsz ajándéjkba egy táskát meg egy egeret).
Nekem a vadi új gépem 3 hét után adta meg magát (elfüstölt az alaplapon valami), ment BRNO-ba (5 nap alatt megfordult).
Mivel kiszámíthatatlan, hogy melyik percben éppen mi romolhat el, így ennyi pénzt simán rá kell szánni. Ha nem romlik el semmi, akkor úgy fogd fel, hogy ennyibe került a "biztonság/nyugalom".
Később, ha el akarod adni a gépet, akkor a vevő is értékelni fogja, hogy még garanciális.--
A regisztrációhoz kb. semmi nem kell a megvásárolt gar.kiterjesztésen (két kód) és a számla másolaton kívül. (Igazából a számla sem kell, ha a neten intézed a regisztrációt, mert ott online megy minden, nincs postázgatás). Én 4 napja aktiváltam, pikk-pakk.
Üdv.:
Balázs -
Lejszi
senior tag
Nem tud vki ajánlani vmi ultra brutál noti hűtőt ami meghűti az ACER 5050-emet?
Mert ami most van alatta az nagyon ratyi.
-
cellpeti
nagyúr
Eddig úgy tűnik ő lesz a nyertes noti.
Van valakinek ilyen? Tapasztalatok? -
adult_l
csendes tag
Na csak működik az infra a gépemen, végre tudtam küldeni cuccost a telómra.

-
Veil
csendes tag
Rendben köszi szépen, várom válaszod

üdv
-
sirály69
őstag
1 kis segítség kellene...
Aspire 5710G notiban most 1 T5500 ketyeg.
Ki lehet cserélni T7400-ra?Valakinek van tapasztalata?
-
twollah
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
A BIOSban kell az IDE vezerlot atallitanod SATArol IDEre vagy mi a toszra.
A BIOS frissitesnel minden visszaugrott alapra emiatt nem ismeri fel az XP a HDDt. -
Segnior_Barthez
senior tag
Hi, Nagy a baj!
Acer5315 bios 1.27 csere 1.40-ra. XP alatt az Acer honlapjáról letöltött -igaz Vistás- winflash-es biost akartuk cserélni, de az újra indítás után egy CHKDisk -talán ez volt kiírva, mert csak felvillant- hibaüzenetet írt ki.
A biosban már az új -1.40es- bios szerepel, de az XP telepítésnél nem találja a merevlemezt.
Kérdésem: hogyen lehet életet verni a gépbe? Tegyek rá Vistát? -Mert a 'vistás' 1.40-ás bios ment rá? Vagy rakjam vissza az eredeti biost? Azt hogyan kell? Kösz
-
Veil
csendes tag
Igen, tudom, hogy mobil és kicsit gyengébb, de ahogy teszteken néztem cs:s-t viszi 80-120között maximumon...
Flancolni nem szoktam se AA- se ilyesmi csak detail legyen highon és annyi...
Egy CS:S-t nem tudnál kipróbálni, hogy megy véletlenül? Azt nagyon megköszönném, meg ha megnéznéd highon COD2-öt meg COD4-et? (persze csak ha ráérsz és nem okoz nehézséget!)Előre is köszönöm!
üdv
-
Davohu
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Az Aspire annyira nekem sem jön be, a Travelmate visszafogott fekete dizájnja sokkal jobban tetszik. Természetesen én sem krájziszelni akarok rajta, de Assasins Creedet mindenképp
. És mivel az akkuja elvileg 3,5 órát bír, suliba is helyt tud állni. Szal asszem ez lesz.
Mégeccer köszi
-
zso79
őstag
Hali,
A mennyire jó játékokra relatív: crysis gondolom nem menne el rajta, de pl. cod4, racedriver, assassins creed gond nélkül. Persze számolni kell a melegedéssel, mert ez még nem 45-ös csíkkal készült. A képe szerintem kiváló, de mint mindegyik cb erős fényben (napfényben) csillog.
A megéri-e szintén relatív: nekem megérte, mivel pont ezt szerettem volna és erre volt pénzem.
Nekem az Aspire nem tetszik, korábban is TM-em volt, semmi gondom nem volt vele. Marha jó a magnézium váz, nem csavarodik, nem nyekereg.
Zs.
-
ribarszki
őstag
Meghirdettem a notebook ramok alatt 2x1Gb ddr2 667mhz-es ramot Acer 5920g-ből ha érdekel valakit. Én lecseréltem 2x2Gb-ra

-
Chris82
senior tag
Eladó a notim ha valakit érdekel.
-
Davohu
csendes tag
Halihó!
Zsó79 látom neked acer TM 5720g-602g25öd van.
Én is ilyet szeretnék venni, nemrég kérdeztem is h milyen, de most h látom h valakinek ilyenje van még egyszer mekkérdezem, hogy mennyire jó játékoknak?
A képe szép?
És öszességében: megéri-e?
Lécci válaszolj mert most még nem késő lebeszélni/ még jobban rábeszélni engem erre a gépre
elöre is köszi -
hitoshi
csendes tag
Ezzel kapcsolatban engem az érdekelne, hogy mennyire érdemes beruházni egy ilyen hűtőpadra
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptop_kellekek/kiegeszito_tipusa--hutes/
Mennyire rossz az a gépnek hogy az USB portról szívja az energiát, mennyire hatékony, egyáltalán megéri-e? Picit idegesítő, hogy folyamatosna megy a ventillátor, nem a zja miatt mert azt nem hallom lévén szól a zene, itt az éllettartam aggaszt, meg ugye mozgó alkatrész öregszik.
-
ronson
őstag
Egy hete használok T7100-es CPU-t Aspire 5315 notiban. Eddig Celeron 530 volt benne.
Xp-t használok. Az akkuidő 1:45-ről, 2:15-re nőtt. Gyanakszom, hogy xp-vel nem a legtökéletesebb az energia menedzsment.
Igazán köülönbséget HD videók alatt és játékok alatt tapasztaltam, de általános használatban minden kicsit pörgősebb, gyorsabb lett.
A HD videók nagy része elment a cerka-val is kmplayerrel, ezzel minden megy ffdshowval is.A hőmérséklet még múlthéten jobb időben, max órajelen 35fok volt, most stabil 50.
-
chop
őstag
Nektek mennyire sul a gep ebben a dogmelegben? Nekem ha COD2-zok, akkor olyanokat vallal, hogy egyszercsak kikapcsol es nem is lehet visszakapcsolni. Gondolom annyira tulmelegszik, hogy az alkatreszek megovasa erdekeben aramtalanitja a gepet a vedekezo mechanizmus. Ti tapasztaltok ilyesmit?
-
Blue@X
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Ha ez most Ukraan (#9819) hsz-re volt válasz, akkor nem értem.
Ha csak te akarod ezt a kérdést feltenni, akkor a válaszom az hogy mit értesz sulis dolgok alatt?
Mert szövegszerkesztésre, netre meg egyéb progikra bőven elég egy cerkás, sempronos gép is, felesleges a Core 2 Duo-s. -
Ukraan
aktív tag
Tisztelt fórumozók!
A véleményetekre ill. tapasztalataitokra lennék kíváncsi Acer Gold garkiterjesztés ügyben. 8 hónapos, aláírásomban szereplő notimhoz szeretném ezt megvásárolni. Vannak kétségeim a dologgal kapcsolatban, a brno-i javítás miatt, lehet, esetleges előforduló problémámat egy sima notiszervíz itthon gyorsabban megoldaná, viszont nem ingyen tennék ezt
. Szerintetek megéri ill. van-e értelme ilyenre beruházni? Ja, még egy kérdés: a kit. regisztrálásához mire van szükség? Válaszaitokat előre is köszönöm
!!! -
Veil
csendes tag
Hát az lenne a kérdés a procival kapcsolatban, hogy Laptopba melyik a jobb szerintetek? Mert ugye asztalinál még szerintem Intel erősebb(asztalimba is ez van) de laptopba 20K-val kb drágább átlagosan, viszont több ismerőstől azt hallottam hogy ezek az uj turion procik már olyan szinten vannak mint az Intel laptopba, tehát hogy kb ugyan az a tudásuk...
Amit szeretnék venni lapost, az AMD-s és ezért kérdem hogy mi a helyzet itt Laptop téren?előre is köszönöm!
-
CrAzY Ryder
csendes tag
jÓ KÖSSZ BIGA A SZAKÉRTŐI HOZZÁSZÓLÁSODAT! De én nem szidom az Acereket Chaosnak igaza volt a hozzászólása elején hogy egy vacakot fogtam ki, és jobban tettem volna ha visszaviszem hiszen 1 év gariból még volt fél év! Miután mindent kiveséztetek meg jól megmondtátok a frankót (kössz
) mi a véleményetek a gép anyagáról, festéséről
A tapipadhoz meg nemtelepítettem fel semmit ment az is. De hát ezekben az üzletekben csak a pénz kell, jó ha észreveszitek, és kiteszik a szart hogy vidd haza, bezsebelik a dellát, összehordanak róla minden jót és a papírt is teleírkálják + os dolgoggal ami nemis igaz. Tehát jól a pofámbanyomtátok
A hardvereket megfelően telepítettem, bármostezt hiába mondom úgyem látjátok. Amúgy éltem én már szargépen és az bírta
ezért is csodálkoztam el. És ha azt nézzük, hogy én nem akartam hogy az a roncs tovább maradjon és tovább idegesítsen, és nem volt kedvem visszavitegetni az Auchanokba meg utáni megint és megint meg garancia meg stb ezért jónak láttam eladni a szerintetek minusz hasznot hozó 50.000ft-t.Az AUCHAN elméje: ''Jó napot kívánok megnéztük a laptopját, hát igen van pár hibája neki
de nem nyúétunk bele. Azt szeretném mondani és ajánlani hogy vigyék el MISKOLCRA ahol biztosan és biztonságosan már 1 hét alatt készhez kaphatják a gépet. (nem én vagyok az első akinek ezt mondja)Hát ember Aszódon lakok és nem fogok elmenni miskolcra, várni egy hetet meg azok még rászámolnak meg minden, nekem nem ér meg ez az egész ennyit, Aztán meg 1hét múlva spurizzak vissza és kézhezkapatom. Öcsém akkor veszek 30 kanna benzint és fizetek 100.000

Ok: megkérdeztem a hapsikát: Ottvan a garanciapapíron vagy mi a halálon hogy közelebb is van Pest Megyébe Acer szervíz inkább akkor elintézném ott
ÁÁÁÁÁÁ neeem ott csak többet kéne fizetni, mindenképpen miskolcot ajánlom.Akkor köszönöm a segítségét, dögölj meg ott ahol vagy! (bocs)
Otthagytam az egészet. Itthon az pár utcával feljebb volt egy bolt, ott elpasszoltam.NEM SZIDOM AZ ACEREKET, ÉS SZERINTEM MEGPRÓBÁLOK MÉGEGYET VENNI
ADOK NEKI MÉGEGY ESÉLYT, DE AKKOR MÁSHOL VESZEM ÉS JÓVAL LEGALÁBB EGY SZÁZASSAL TÖBBET SZÁNOK RÁAmúgy Nagyon frankók a hozzászólások, csak keményen!

Profk vagytok!

Üdv! (és mi a vélemény az acerek festéséről?)
-
Davohu
csendes tag
Haliho!
Egy aceR TravelMate 5720G-602G25 noti vásárlását tervezem és remélem hogy itt van valakinek közelebbi kapcsolata ilyen masinával. Mert én játékra is használnám és papiron ennek meg is felel (C2D 7500, HD2600...), de mivel travelmate, ezért gondolom elsősorban nem ilyen felhasználói körnek tervezték...
Szóval az a kérdésem h lehet-e rajta játszogatni az ujabb játékokkal (pl a képernyöfrissitése jó-e, stb), mert időtálló, jó teljesítményű, de mégis hordozható laptopot szeretnék venni (occsón)
Válaszaitokat előre is köszönöm -
Veil
csendes tag
Sziasztok!
Processzor témához hozzá tudnátok szólni, hogy nektek akkor mi a véleményetek?
(intel vs. AMD in lapos?)Előre is köszönöm!
-
Poonkie
tag
Nekem az 5315ös nagyon szépen működik,pedig az is 100 volt...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
100 000 ért mit vársz???
Nem fogsz olyan gépet kapni,amin gamelni tudsz.
Hogy bírná 6 órát az akksija?Józan ésszel belegondolva,már az árából is gondolthattad volna,hogy nem bír 6 órát. Arról nem beszélve,hogy utánna nézhettél volna neten,ott tuti megírták volna,hogy mennyit bír!
-
lujoman
csendes tag
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
Gratulálok krézikém!
Te aztán mindenhez értesz. Úgy látszik, nekem valami álomport is szórhattak a szemembe az eladók, mert lassan egy éve, hogy megvan a 3055-ösöm, és egy +1GB RAM bővítésen kívül semmi másra nem volt szükségem azóta. A vakolat sem mállik róla (igaz, én vszínűleg a te maximálisan gépkímélő bánásmódodat minimum annyival felülmúlom, hogy ahol a tenyerem hozzáér a géphez, tettem rá védőfóliát. De egy idő után sok laptopnak lekopik ez a része, szóval nemtom mit sírsz.)
Lehet, hogy túl érdes a kezed. Nem kentél rá egy kis k(r)éz(i)krémet, mielőtt a kapát otthagytad a földbe b*szv* és leültél Crysiselni? Mert ilyen parasztmódi hozzáállással én inkább nem járnék boltokba, ahol az embert csak átverni akarják, hanem megtermelnék mindent a földemen. Vegyél laptopmagot (de duplamagost) és vesd el bazze. Ne felejtsd el meglocsolni.
A 3050/3055 nem szar. Csak tisztában kell lenni vele, mi mire való. Bármily meglepő neked, LEHET HASZNÁLNI!
ui.: Ja és a kijelzőm sem villog. Rajtahagytad a disco üzemmódot biztos...
A többi hw-t nem részletezem. Minden működik, ami benne van. És még hordozom is. A-ból B-be. -
MEKK
aktív tag
válasz
CrAzY Ryder
üzenetére
csatlakoznék az előttem szólókhoz amatőr gép amatőr kezébe (megnyílvánulásaid alapján)nem való..... nekem is egy 100.000es gépem van ACER 5315 hibátlanul működik....
-
Cheesy
őstag
Megoldódott, drivert kellett ujratelepíteni. De azt nem értem elsőre miért nem volt jó? Windows... ehh
Azért köszönöm a segítségeteket! -
Cheesy
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Ez vista...
Az a funkció nincs meg, (amit már az előző Vista alatt sikerült elérnem valahogy) hogy amikor pl. szól a zene a két hagszóróból a notin és az előlapi jackbe dugom a fejhallgatót, akkor nem vált rá át, csak jelzi, hogy rádugtak valamit. De semmi hang nem jön át rajta,
Normál esetben a hangeszközök között meg kéne jelennie egy fejhallgatónak is, ha csatlakoztatom. De semmi ilyen nem történik. -
biga
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Bele sem merek gondolni...

-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Édsjóanyám laptopjára fel kellett raknom a vistát, mert az olyan szép és csillogó, hogy rohadna meg aki kitalálta. Már mindent működésre bírtam rajta, de az előlapi jack csatlakozókat mintha nem is látná.Egy ACER Aspire 5310 -ről van szó. Pontos típusszámot nem tudok mondani, de CeleronM 520, Intel 950-es graf kari, 1 GB RAM, stb. De ami a lényeg, egy remek Realtek High Definition hangkártya van benne, amihez a legújabb drvert feltettem és a Sound Managerben se híre se hamva az előlapi csatlakozók érzékelőinek. Hangzásképeket a barlangól a wc-csészéig tudja, de ilyen "apróság" már nem fért bele? Külföldi fórumokon is találkoztam a problémával, de egyik esetben sem egy laptopról volt szó, és egyetlen megoldást sem találtam.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fok körül cod2-alatt, de hál' istennek eddig nem volt gondom vele.

De a gépek meg nem rosszak! 
A hardvereket megfelően telepítettem, bármostezt hiába mondom úgyem látjátok. Amúgy éltem én már szargépen és az bírta