Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
sokáig nézegettem ezt a laptop-ot, sztem az Acer-ek közt elég jó választás.
aztán nem kevés utánaolvasás és szakboltok véleményének kikérése után úgy döntöttem, hogy Dell Vostro 1500-at veszek (hamaorsan), ami drágább, kisebb a vinyója, de nvidia 8600m-gt van benne és -nem akarok vitát indítani- egybehangzó vélemények alapján minőségibb. ez csak az én személyes történetem, de akár hasznos is lehet. -
rumos14
nagyúr
pl. hogy 3dmark06 nem indult el. de ahelyett hogy én leírom hogy mit olvastam, inkább a ti konkrét tapasztalatokra lennék kiváncsi.
- volt-e olyan játék ami nem indult el, valószínűsíthetően driver gondok miatt?
- van-e rendszeres driver frissítés, csak az Acer által "jóváhagyott" Ati driver megy fel, vagy bármilyen Catalyst? -
Orcsi
aktív tag
Azt hogy amikor letöltöm a Catalystot és elkezdi szépen telepíteni magát akkor azt írja ki hogy nem talált megfelelő kártyát és kilép a telepítésből ... pontosabban azt írja ki hogy:
Severe. Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system.Setup will now exit. OK
Hát az op rendszer az előtelepített XP Prof a hardver meg az amit leírtam ...a legujabb catalyst meg tartalamzza a régebbi kártyákhoz való drivert is ?! az x1600 azért nem "annyira" régi kártya ...
[ Szerkesztve ]
Same shit, different day!
-
04ahgy
nagyúr
Igen-igen! Jól döntöttél adamAT, maradj az Acernél , a Toshiba egy trágya.
Instabil, nincs supportja. És még a HD-DVD-vel is befürödtek. Na meg HDD-t akarnak rád erőltetni SSD helyett.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
veterán
nekem elég lenne a sima inteles videókari, de nem raknak rá dvi kimenetet . a G-s széria tud 3 monitort kezelni vagy sem (gondolom ez utúbbi).
más kérdés:
- teljesítményben mi a különbség az ati és az intel chipset közöttlécci páran írjátok le a véleményeteket a fentebb említett travelmate 5720-as tipussal kapcsolatban.
Üdv Roland
-
Nunder
őstag
U're right! Kicsikét félreolvastam a hsz-t! Én leragadtam ott hogy megfagynaka játékok és mivel nálam is ez volt gondoltam egy próbát megér. Utána már nem is foglalkoztam vele! Bocsesz
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Remélem megfelel az elvárásoknak
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
veterán
jó de pl az enyém most csak azért mert használom kb 30-35 fokos (kézmeleg).
Amúgy úgy néz ki intel 3100-as vidikarisat veszek, mert sokallom a különbözetet.
207 ezerért néztem ki a 301G16-os változatot, de a pcx-nél azt írják van benne bluetooth, de szerintem nincs .
Tényleg újlenyomat olvasó van mindegyikben? Mert az fontos lenne biztonsági szempontból. A laptopomon elég sok jelszó, felhasználónév van mentve, átlag 50 ftp hozzáférés honlapokhoz, s nem lenne jó, ha csak úgy hackelhető volna. Tudom, tudom ezt is fel lehet törni, de azért 1 fokkal jobb mint a semmi ...
-
veterán
s honnan derül ki, hogy melyikben van, s melyikben nincs?
mert az acer oldalán (magyar) nem jöttem rá, hogy melyik jelenti az újlenyomat olvasót.
Én ezt néztem ki: Acer TravelMate 5720-301G16 (LX.TK20Z.086)
ha van benne ujjlenyomat olvasó akkor tuti ez lesz ...[ Szerkesztve ]
-
frames
tag
Elméletben működhet, de online nem lehet akkor aktiválni a vistát csak telefonon, mert netes aktiválásnál azt írja ki, hogy a kulcs már használatban van... Tehát szerzel egy vista DVD-t telepítésnél megadod az OEM kulcsodat és a telepítés után telefonon aktiválsz... De hangsúlyozom, hogy elméletben, mert még nem csináltam. de több helyről hallottam, hogy így lehet.
Bocs nem figyeltem twollah hsz.-át
[ Szerkesztve ]
-
dekoninck
aktív tag
Várjunk már, a rejtett partíció, ami Myth-nek megvan, nem arra van, hogy a pár száz megabájtos Vista Recovery CD-vel arról is vissza lehessen állítani a rendszert? Ezt biztonsági okból persze ki lehet írni DVDkre.
Szerintem igen. Különben hogy volna lehetséges az, hogy - igaz, csak XP-s tapasztalatot tudok mondani - egy XP Pro helyett a 130 MB-os gyári recovery disc-cel (ami nem XP telepítőlemez) az eredeti XP Home OEM került fel a gépre? A telepített cuccra épített volna? Kötve hiszem.
Meg ugye a vásárlás után az első bekapcsoláskor is a telepítés a rejtett partícióról megy - akkor nem onnan lehet teljes System Restore-t végezni? -
spyduck
nagyúr
Az eszközök driver gondjainak semmi köze a bios-hoz
Nagyon nincs igazad
Pl.: HPQ 6820s 10/100-as hálókártyája csak az F.09 és F.07-es bioshoz jó amihez oda van írva XP-hez! Az F.01-es meg only Vista!
Fel tudom még hozni példának: HPQ6720s meg rengeteg új notit, majdnem mindegyik új notira csak akkor tudsz XP-t rakni ha előtte lecseréled a biost-t! -
DarkGubi
aktív tag
Mivel én nem tapasztaltam (és más sem) flashelési különbséget Vista és XP közt, ezért ajánlottam nyugodt szívvel a Vistás biost.
Kettes. A hivatalos driver szöveg alatt azt értem, hogy mivel nincs támogatva az XP, így annak feltelepítése után gondok lehetnek a driverrel. Ez nem a bios-tól függ, ez csak egy példa volt az XP-s gondok egyikére.
[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest