Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lejszi
senior tag
válasz BluEyes #3071 üzenetére
köszi szépen a választ.
nem csináltamg ilyet ugyhogy azért vagyok hülye hozzá.
Megpróbálom kinyomozni akkor az alaplapi driveremet és vhogy majd beintegrálni egy XP-be.
NLite-ot mint már mondtam leszedtem, majd neki állok.
De tegnap az egyik oldalról leszedtem egy XP-t ami szept-i update-el volt felrakva és SATA driverek bele vannak integrálva, már csak az a kérdés hogy az én fajtám benne van -e.
Nem merem megrizikóztatni az újra telepítést.
Próbálok vmit alkotni.... -
-
Bahama
aktív tag
válasz BluEyes #4270 üzenetére
Eszembe jutott valami. Bár nembiztos hogy ez a gond, de most per pillanat ezt látom a legjobbnak.
Szóval felment ugye minden driver a vistára és az el is kezdte nézni a frissítéseket, leszedtem mindent had üröljön. Volt közte 1 chipset driver frissítés is mondom de jó.
Igen ám, csak mikor újraindult a gép nem volt hajlandó elindulni, inkább kékhalállal számolt 1 ideig és újraindult. Ezután csökkentettt módban csináltam rendszervisszaállítást, és ment is.
Csak az a kérdés hogy akkor xp alatt miért csinálta.
Konkrétan nem emlékszem, hogy milyen driver volt a cd-n hozzá, mert 1-2höz volt xp-s is, de lehet hogy próbáltam felerőszakolni a vistásat, mikor még xp volt rajta.Szar lenne megint levasalni a rendszert emiatt, de lehet hogy az megoldaná.
Inkább felrakom, minthogy szervizzel baszakodjak.Egyébként azért kezdtem el írni hogy megkérdezzem, hogy hogy kell kikapcsolni az automatikus újraindulást kékhalálnál, csak közben kigyulladt a lámpa.
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
ONE-T
csendes tag
válasz BluEyes #5501 üzenetére
szia, igen megerdemlem a leteremtest....mikozben a hsz-od irtad szetszedtem es hat igen tetemes mennyisegü por"szövet" tömitette a kiömlönyilast...es igen, üvöltött de csak felesen....nah most 38-40 fok....kösz szepen....mindig tanul az ember valamit asztali gepeknel nem szokott ilyen lenni Max ha esztergapad mellett van
-
-
kybic
tag
-
krain
tag
válasz BluEyes #10458 üzenetére
Kedves Blueyes!ezek szerint én is a hülyegyerekek táborát gyarapítom...segíts akkor, kérlek. a realtek oldalán vagyok
"Kis kocekba pipa, aztán tőtheted is. A driverben van egy MSHDQ... vagy mi könyvtár, benne a 888111 driverekkel, először azt telepítsd, aztán mehet a hangcucc is felfele."
kis kocek --ok, ott figyel egy oldal-downloads-aztán semmi számomra érthető, mígnem észre nem veszem a high def.audio codecs névű cuccokat, szal eljutottam a letölthető cuccosokhoz, de gőzöm sincs, melyik kell...a driver only, vagy az executable ami nekem kell? Lassan mondd, mert hülye vagyok. -
storm3
senior tag
válasz BluEyes #10557 üzenetére
Aranyba kellene foglalni a nevedet,sikerült hangot varázsolnom a gépre!
Köszönöm a segítséget,azt a vLite progit meg még meglesem holnap,köszi azt is!“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
popey37
addikt
válasz BluEyes #10809 üzenetére
szerinted ezeket már nem csináltam végig?
a hiányzó eszköz a vga karim audio busza, lényegében nincs szükség rá, tehát jelen esetben le van tiltva.
A drivercsomaggal kapcsolatban igazad van, De a csomag modositásának az ideje megváltozik azálltal, hogy beletesznek ujjabb meghajto progikat, tehát ha a 2005-ös csomagban valamit változtatnak, akkor annak automatikusan frissül a dátuma akár 2008-ra is.A webcamhoz meg egyszerüen nincs jó driver: már vagy 100-at kiprobáltam, és az eredmény nulla.
néha találok egy drivert, felteszem, az első-második inditásnál megy, azután már nem.
voltam vele szervizben, azt mondták, hogy a webcamnak semmi baja, és a notim is okés. A hibára meg csak vonogatták a vállukat és le akartak húzni 8k-ra a szervizdijjal./persze nem fizettem, mert nem csináltak érdemben semmit./
a webcamom azota sem megy[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
senior tag
válasz BluEyes #11821 üzenetére
Akkor hagy lépjek fel kedvenc márkám védelmében...
Először is a fejlesztés. Igen így is van.... Még egy év elei nyilatkozatában Gianfranco Lanci ( idézni nem tudom) de nagyjából elmondta,hogy a technikával ahald az acer így a pistára épít.... Ezért nem látsz már olyat,hogy az acerekhez xp-t adnának.....
De ha megnézed akkor a géphez adott lemezen(legalábbis nekem így van) van xp driver.
Ésmég annyi,hogy a rágebbi tipusokhoz még mindíg fennt van az xp driver is ezen a címen! :http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.htmlTehát ha nem tetszik az acer miért vettél ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest