Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Felkerestem az Acer-t, hogy ugyan hogyan is van az, hogy nem adják ki a change log-ot, de elhajtottak, igaz, problémát nem írtam, mert akkor még nem sejtettem.
Ami fontosabb, hogy az utóbbi időben csinált furcsákat a gépem, pl. nem ismert fel pendriveokat egy bizonyos portban, illetve elég gyakran felfüggesztette az eSATA portra csatlakoztatott merevlemezem működését (nem kapcsolta le a mechanikát, hanem egyszerűen várt félperceket, míg folytatta a munkát). Látszott, hogy nem a merevlemezzel van a gond, hanem a géppel, úgy nézett ki, szinkronbaja van (órajel, asztalimmal volt hasonló kalandom). Honnan kapja a vezérlést? A géptől. Nosza, BIOS-frissítés! Remegő kézzel nekiugrottam, szerencsére minden rendben ment.
Amit észrevettem, hogy változott:
--> USB-vel machináltak valamit, mert a Windows újrapakolta a driverét;
--> SATA vezérlőt is érintette a dolog, amit abból látok, hogy a gép merevlemezét már nem tudom leválasztani, plusz helyre jött az eSATA gondom;Toll fülükbe Aceréknek, akinek TravelMate 5530G-s gépre van, és nem a legújabb BIOS-a van, frissítse (2009. 12. 30.: 1.24-es verzió jött ki, ezt égettem bele).
-
Levi2522
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5710Z laptopom amelyet újra szeretnék telepíteni, de az eredeti állapot hejreállító DVD tönkrement. Aki el tudna juttatni nekem egy ilyen lemezt az jelezze erre az e-mail-re: nagyl2522@freemail.hu
Előre is köszönöm!
-
Noxy
veterán
-
Zol33
tag
Sziasztok,
kinéztem anyukámnak egy Acer eMachines E525ös laptopot. Van valakinek tapasztalata vele? Netezésre, szövegszerkesztésre lesz használva. Xp-t mennyire szereti, driverek jók hosszá a hivatalos oldalon? Olvastam olyat is hogy a képernyő leszakdhat mert gyenge a tartója. Igaz ez?
Köszi
-
-
mozesgy
tag
válasz
cartmen15
üzenetére
Szia.
Hasonlóval találkoztam, és az USB vevőn is volt egy gomb, amit addig nem tudtam, mert olyan mintha csak egy világító led lenne, de valóban egy gomb, ami újracsatolta az egeret a vevőhöz, és azóta is tökéletesen megy.
Jobb ötletem nekem sincsen.
U.i: Mindenkinek boldog új évet.

-
dbius
veterán
válasz
cartmen15
üzenetére
Kapcsold ki az egeret. Ezt követően húzd ki az usb-s adaptert a gépből, majd dugd be egy másikba. Az elemet, amit az egérbe raktál nézd meg, hogy működőképes-e. Ha igen, akkor kapcsold be az egeret. Ezt követően működnie kellene.
Ha megnézed az egér érzékelőjét alul, amikor be van kapcsolva, akkor világít, vagy teljes a sötétség egyébként?
-
cartmen15
csendes tag
Hali ! elkelne egy kis help !
Vettem egy a4 tech g7630 as vezeték nélküli egeret.
Bedugom a portját az usb be, berakom az elemet, semmi, nemreagál.
Felteszem a Drivert, semmi.Mi lehet a probléma ?
Lécc valaki ha tudja segiitsen mert már az agyamra megy.
Előre is kössz
jah am 32 bites windows 7 et használok

-
Tibcsi75
csendes tag
Hali mindenkinek.
segítség kellene egy acer 5730zg--hez. -
bojar66
csendes tag
Boldog uj evet mindenkinek. Hat a kovetkezo problema tortent az Acer 9300 Aspire laptopommal, egy utazas utan bekapcsolasnal megjelent egy Buborek szeru a kepernyo aljan kozeptajt de attol egy rovid ideig meg mukodott de azutan kikacsolas utan nem akart tobbet felalni a rendszer.Nekem ami nem tetszik hogy a venti sem porog fel csak a cd mozdul meg a s vinyo talan egy par masodpercre s aztan semmi csak annyi hogy vilagit a gomja hogy be ven kapcsolva.A gyanum az Lcd kijelzo meghibasodasa serulese ami gondolom csak csere... de a tobbi is megserult volna? mit probaljak ki hogy kiszurjem a hibas alkatreszt? Valaszotokat elore is koszonom.
-
ficere
aktív tag
sziasztok.
lenne egy 6935g tipusu notim.tettem xp-t,de 2 drivert az istennek sem tudok felrakni az egyik az infra(itecir)legalább 6 helyről töltöttem le, a másik pedig egy usb device az azt sem tudom mi.ha valaki tudna segiteni megköszönném. -
Negative
tag
Hello!
Feltettem a TM5730G laptopomra a win 7 pro x64 -et. felment szó nélkül, elvileg minden rendben is van, működik jól.
Viszont mikor megnyitok egy ablakot, vagy bezárok, akkor az előtűnés, illetve az eltűnés kicsit akadozik.. épp, hogy észrevehető, de mindenképpen zavaró. Ati Radeon HD 3470 vidkártya van a gépben. Acer oldaláról fel is tettem legújabb drivert, de változatlanul maradt ez a probléma.Nincs valami ötletetek?
-
CivicEsi
senior tag
#16058 ???

-
kybic
tag
- B.Ú.É.K. mindenkinek ! -

-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Ebben az évben utoljára ülök gép előtt, ezért szeretnék mindenkinek
. processzorban, és memóriában gazdag új évet kívánni. -
Negative
tag
Windows 7 aktiválással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Jelenleg Vista van a gépen, de megkaptam a Win 7 Pro x32 upgrade lemezt, kulccsal, aktiváló kóddal az upgrade akció keretin belül.
Viszont kaptam mástól egy eredeti Win 7 Pro x64 OEM lemezt is.
Szívem szerint a 64 bitest tenném fel. Tudom ezt aktiválni a 32 bites mellé kapott kóddal?
Ezt azért kérdezem, mert a 64 bitest vissza kell adnom a tulajdonosának, aki még nem aktiválta a saját gépén.. és nem akarom, hogy így bukja a dolgot.Hogyan kéne megoldanom?

-
-
Schanyee
senior tag
Off: Igaz, csak rákerestem pár kulcsszóra, mivel visszaolvasni kicsit sokáig tartana, de a keresés meg nem hozott eredményt.
On:
Még nem néztem, lehet 1-2 program alatt akkor megemelné a memória méretét? Mert nekem indításkor követeli meg a 128-at, akkor meg még nincs annyi sose. -
dbius
veterán
Minden laptophoz létezik service manual, csak nem teszik közzé. Aceres emberkék, bennfentesek hozzáférhetnek a linkelt oldalon keresztül. Azért tettem fel a kérdést, hátha lenne valaki, aki megteheti, van ismerőse pl. és lenne olyan kedves, hogy segít nekem beszerezni a sajátomhoz valót...

-
Schanyee
senior tag
Akkor nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy odaírják változtatható ha nem is
De ne érts félre, nem a legújabb játékokkal akarok játszani, meg amikkel mostanában játszom azokat mind viszi szerencsére, a proci teljesítménye nekem nagyon jó, az aksi meg már párszor igen jó szolgálatot tett
Szóval nem véletlenül választottam ezt, és amikor vettem nem is láttam, hogy változtatható lenne a memória mérete, csak most láttam, hogy ezt az intel vga is tudja ha nincs letiltva. Az intel oldalon lévő leírás alapján megnéztem az infó-ban és ott azt írja, nincs letiltva a memória állítása és ezért furcsa nekem a dolog. -
mykos
aktív tag
válasz
Plazmacs
üzenetére
Bementem a realtek managerbe, ott írta ki amiket leírtam. Szerintem kijön, más hangkártyákból is kijön, nemhogy ebből a jobbfajtából. De a laptopba is van 6 hangszóró beépítve, a mikrofon-kimenetet pedig szoftwareből szokták kapcsolgatni tehát egy helyen be is tud menni a mic, meg ki is a hang..mondjuk nem egyszerre, de kicsit még fejlődnek és..

-
Noxy
veterán
válasz
Schanyee
üzenetére
Sehol.
Sajnos olyan laptopot kellet volna venned, amiben "igazi" videokártya van, 128MB vga memóriával.
A laptopod nem igazán játékra való, még ha 4GB RAM is van a gépben.
[Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD]
ATI Mobility Radeon HD 4570 500MB: [link] -
Schanyee
senior tag
Helo
Van egy Acer 1810TZ laptopom, meg vagyok vele elégedve, csak egy dologra nem jöttem rá, hogy hogyan lehet a videokártyához beállított memória méretét változtatni. A bios-ban annyi van, hogy 64MB és azon nem tudok változtatni, windows alatt (Win 7-et adtak a géphez) pedig nem találtam a beállítást. Csak annyit tudok, hogy a gyári leírásban és az grafikuskártya driver infó részében is benne van, hogy max 1.7GB állítható be neki és ha jól tudom az alap 64MB pedig dedikált memória. Egyébként 4GB ram-om van, tehát még annak is elégnek kellene lennie.
Csupán azért lenne rá szükségem, mert pár olyan játék is 128MB vga memóriát követel ami elfutna a gépen.
Valami ötlet, hol tudnám növelni a memória méretet?
-
dbius
veterán
Tud valaki segíteni Acer 4810t service manual megszerzésében? Áttúrtam a netet, sok acer laptophoz találtam, de az enyémhez sajna pont nem...
-
Plazmacs
csendes tag
Szóval azt mondod, a 3 aljzattal tuti menni fog a fejhallgató? Mert a mikrofon akkor tényleg nem lényeg, csak nem tudom, a rózsaszín aljzat nem arra szolgál-e, hogy mikrofont dugjanak bele, de nem igazán értek hozzá, szóval ha hülyeséget mondok javíts ki
Amúgy köszi a segítséget! -
CivicEsi
senior tag
Namost ha "előszedi magának ha kell", akkor viszont a következő kérdésem úgy szólna, hogy ha minden játék amit feltettem a gépre maxra húzva mindent ment döccenés, és akadozás nélkül (NFS Most Wanted, NFS Undercover, Witcher, C&C Red Alert 3, Burnout Paradise city) miért van az hogy a C&C Tiberium Warsha maxra van húzva nem akadozik, de belassul, akár egy egység van a kijelzőn, akár több.
Nem tört játékokról van szó, mind eredeti, fizettem érte, kivévve a Most vanted, amihez elvesztettem az aktiváló kódos füzetecskét ( ezért ne adj kölcsön semmit ), illetve a Witcher, amit szintén megvettem, de a Win7 x64 nem bírt vele, és a supporttól azt a megoldást kaptam hogy telepítsek Vin Vistát, és ezért töltöttem le. -
-
Plazmacs
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, nem tudom, aspire 8935g-hez tudok-e csatlakoztatni 5.1-es fejhallgatót, van-e rajta elég csatlakozóaljzat, stb. (A fejhallgató egy Roccat Kave, egy usb csatlakozó van rajta, 3 jack + 1 a mikrofonnak.) Előre is kösz a segítséget!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy acer aspire 5920g-be keresek IDE-s DVD-RW meghajtót. Nem tudja esetleg valaki, h hol lehetne ilyet kapni?
-
Noxy
veterán
-
CivicEsi
senior tag
Hoy.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Acer Aspire 6930G-m, és azt írja nekem, az Acer E-settings managemant, hogy a dedikált videokártya memóriám 1024MB, de az összes elérhető videó kártya memória 2813MB, ezt a plusszt, hogyan tudom, aktiválni/előhívni, hogy mindig amikor játszom 2813MB-t használjon?
Illetve a jelenlegi 2x2GB-s ram modulokat szeretném lecserélni 2x4GB-sekre.
Van ilyen esetleg, valaki tud ezekre árakat, vagy ilyen létezik egyáltalán??? -
pkiraly
csendes tag
köszi, már én is erre gyanakszom, bár az user guide-ban amit kaptam hozzá, a kommunikációs eszközöknél egyebek mellett ez szerepel:
"WPAN: Bluetooth 2.0 + EDR (Enchanced Data Rare, továbbfejlesztett adatátvitel"
gondolom, ennek azt kéne jelenteni, hogy van benne vmi bluetooth - kütyü
az acer oldaláról most töltöttem le bluetooth vezérlőt, az azt írja, hogy nem talál bluetooth eszközt a gépen....
most akkor át vagyok b**va, vagy én értek félra valamit?
thx
-
pkiraly
csendes tag
sziasztok,
tudnátok segíteni a köv. probléma megoldásában:
egy Acer 5920g-t nyúzok, most próbálok meg először csatlakoztatni bluetooth eszközt (mobil tel.), de nem akar sikerülni...lehet, hogy ebben a gépben nincs bluetooth adapter???
pedig van egy bluetooth gyorsgomb a billentyűzet mellett, ha azt nyomkodom, azt írja, h. "nincs eszköz"
sem a teló nem látja a gépet, sem fordítva
vélemény?
köszi
-
kybic
tag
válasz
wrathchild
üzenetére
Üdv.
Ha a PC-n XP van, a másikon Win7, akkor egyszerűbb ha ezt átolvasod, mint hogy én itt leírjam az egészet.
[link] -
wrathchild
tag
üdv!
Bocs, ha rossz helyen kérdezem.
Vettem egy Aspire 5738G laptopot.
Routerrel vezeték nélkül kapcsolódik a nethez.
Van egy PC is.Szeretném a PC-n lévő bizonyos mappákat elérhetővé tenni a laptop számára -megosztani- úgy, hogy a laptopon megnyitva azokat módosíthassam, bővítsem a tartalmat, hozzá mentsek... és az így a PC-n mentésre kerüljön.
Tehát egyfajta háttértárként működjön a PC a laptop számára.
Azt gondolom, az "Otthoni hálózat" erre való.
PC-n ezt létre is hoztam, a gép adott egy jelszót.De a laptopon a hálózatnál hiába észlelte a PC-t, arra kattintva felhsználó nevet és jelszót kér.
Milyen felhasználó név kell oda?
/a PC-n nincsen megadva külön fiók/
Vagy alapvetően mit kellene tennem?Másik:
a laptopot WIN7-tel vettem, egy partíció van (250GB).
Meg lehet oldani így , hogy rajta van már a rendszer, hogy két partícióra bontsam és mint a PC-n, a másik partíciót csak adattárolásra használnám, így, ha elszáll a gép, csak a rendszer partíciót kéne újrainstallálnom, visszaállítanom?Mint a PC-nél. ???
Kösz!
-
Biuxee
csendes tag
Vkinek egy Acer Aspire 5720z? 205gb hdd. 2000mb ram, 1,73 2magos proci???
-
KisBundi
őstag
válasz
peter0
üzenetére
Persze lehet a géppel is baj, de az esetek többségében főleg a Realtek hangkártyáinál a driverrel van probléma. Sajnos nagyon sok dolog befolyásolja a működését és innét nem igazán tudok neked segíteni, de még utánnanézek a dolgoknak. Szerintem próbáld meg az amit kybic kolléga is mond. Újra a rendszer aztán először a hangártya driver. Vagy próbáld meg a Windows 7 gyári driverével mit csinál. Ha nem ismeri fel akkor frissítsd a rendszered és valszeg a rendszer leszedi magától a jó drivert.
-
kybic
tag
válasz
peter0
üzenetére
Üdv.
- jártam már úgy ... nem ilyen típusnál, hogy az OS telepítése után ha a chipset driver telepítése után először nem az audio drivert raktam fel akkor nem volt hajlandó megszólalni.
(Mindenek előtt ... gondolom kipróbáltad már, hogy a külső kimenetre rádugsz valami hangalfélét ill. megnézted, hogy nincs -e egyszerűen kikapcsolva a hang ill. letiltva valamelyik audióbeállításban mert ugye ebből is van egy rakás.) Üdv.
-
peter0
csendes tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Szóval amit nem írtam le eddig...nekem a gépen Win 7 Ultimate van fent! A gép felismeri, hogy fel van telepítve a driver, azonban nem ad hangot!Már próbáltam az acer honlapról, a realtek honlapról leszedni drivert, de semmi eredmény!!!

Nem tudom még mit lehetne csinálni!
Lehet a géppel van baj????? -
KisBundi
őstag
válasz
peter0
üzenetére
Segítenénk, ha tudnánk. Én a magam részéről annyit tudok mondani, hogy próbálkozz minél több driverrel. Egyáltalán milyen operációs rendszer használsz?
Na várj csak, mint ha rémlene valami. Azt hiszem neked SP3-as XP-d van. A realtek-nek volt egy kis problémája a hangkártyákkal SP3-as XP alatt. Itt olvasgass kicsit, szerintem megtalálod a problémádra a választ.

-
peter0
csendes tag
S nekem senki sem segít??? Azért mert új tag vagyok vagy miért???? VAgy nem tudjátok mi lehet a gond??? Vagy nem is akartok??
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Bátyám vett egy Acer 5530-as lapost. Olyan probléma merült fel, h rövid idő után a camera képe bepixelesedik, azaz a képe 1 rakás sz@r lesz.
Sajna ezzel a driverrel se müxik. Vkinek van ötlete, h mi lehet a gond. 32bites Win7 van fent. A válaszokat előre is köszi. -
peter0
csendes tag
Sziasztok!
Légyszives segítsen aki tud nekem!!
Nagyon nagy szükségem lenne rá!
Szóval, karácsonyra kaptam egy Acer 5732Z típusú laptopot! Mindent feltelepítettem rá, azonban hangot semmi módszerrel nem tudok kicsikarni a gépből!!!!! Pedig azt írja, hogy fent van a progi, és tökéletesen működik! Az Acer honlapjáról is letöltöttem a Realtek drivert, ugyanúgy semmi hang nincsen!!! Mit tegyek???? Kétségbe vagyok esve, hogy nem lesz hang a gépen...pedig nem volt olcsó
(( 
Aki tud az kérem segítsen nekem!
Köszönöm szépen:
Anita -
dbius
veterán
Win7 alatt is előjött pár nap után a wifi csatlakozási problémám, ami vista alatt. Nem tudok csatlakozni az otthoni wifimhez, csak ha kézzel állítom be a tcp/ip adatokat.
Kipróbáltam, kikapcsoltam a titkosítást is (wpa2-aes-ről nyíltra, wep nélkül), még úgy sem tudok csatlakozni

Intel 5100 a wifi a 4810-es laptopomban, próbáltam több driverrel is (legújabb intel, korábbi intel, valamint acer oldaláról letöltött drivert is)
Egyszerűen megőrülök ettől. Mindenképp szoftveres probléma, de nem bírok rájönni, hogy micsoda.
Linux alatt gyönyörűen megy minden szarakodás nélkül.
A géphez kapott oem windowsokat (vista, ill. win7) hányszor lehet aktiválni? Lehet tiszta telepítésként felrakom, ha lesz időm és megnézem úgy is (aztán tiszta telepítés után mentem az egész aktivált wint a partícióról).
-
KisBundi
őstag
válasz
KisBundi
üzenetére
Jah és a tulajdonságok:
EX5630G-582G25MN
Eredeti Windows Vista® Home Premium , Centrino2 T5800 (2.0GHz, 800MHz FSB, 2M cache), 15.4" WXGA CB, ATI® Mobility™ Radeon® HD 3650 512MB, 2x1GB DDR2, 250GB S-ATA, DVD-SuperMulti, AGN wireless, 6 cell battery, 0.3 CrystalEye, DASP, 5in1 cardreader, ExpressCard, PC card slot, HDMI, eSATA port, EasyPortIV connector
-
KisBundi
őstag
Rendeltem a notimhoz + 1 év garanciakiterjesztést. A honlapjukon kitöltöttem az űrlapot és a szkennelést válsztottam a számlá eljuttatására. Másnap már kaptam egy e-mail, hogy a garanciát kibővítették 1 évről 2-re. Szóval a kérdésem. Most már nem kell semmit se postára adnom? Egyébként szerintetek ez a noti még mennyit érhet? 2010 December 29-ig van rá gari+ kitűnő állapotban van, nagyon vigyáztam rá. Semmi hiba vagy karc.

-
fradi81
veterán
hello
van ismerősnek egy acer aspire 5730z noti, friss win7 ultimate x86, a honlap szerint nem kell drivert telepíteni hozzá, van rajta bluetooth gomb, de hiába nyomom meg nem történik semmi, hogy lehet bekapcsolni, kell valamit telepíteni hozzá? -
Free_Frag
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Szia!
Elvileg garanciális javítás előtt felhívják az ember figyelmét, hogy a merevlemezen tárolt adataidról készíts biztonsági mentést egy másik adathordozóra, mivel felelősséget nem vállalnak az esetleges adatvesztésért!
Szerintem nem nézik, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden, mert pl.: mondjuk felteszel egy linuxot a géppel kapott vista helyett, akkor is szerintem a gépre jár a garancia és nem a vistára...tehát a hardveres hibát fogják megpóbálni elhárítani.
Mondjuk esetleg, ha az ő windows-ukkal működik, akkor visszadobhatják, hogy szoftveres hiba, esetleg driver hiba.
Esetleg csinálj a szűz telepítésről egy dvd-ről visszaállító mentést, nekem anno 2 dvd-re felfért.Remélem érthetően fogalmaztam meg, ha nem, akkor bocsi.
Szép és nyugodt ünnepeket:
Free_Frag -
(Bundás)
addikt
Garancia, jótállás tekintetében mennyire számít, ha a gyárilag felrakott Windows verziót letakarítom a recovery meghajtóval egyetemben. Telepakolja a gépet csomó felesleges alkalmazással, gondolom a kapott kóddal azonos Windows verziót felrakhatok lemezről, hogy legális legyen minden.
Bár ez is elgondolkodtató, mivel a 64 bites Windows 7-el driver szinten eddig csak a gond van (Mobil net, digikamera, nyomtató...) -
Dragon666
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van h van egy Acer Aspire 5738-as notim hozzá egy samsung 2333hd-s monitorom és ha a kettőt HDMI kábellel kötöm össze és beállitom h csak a monitoron látszodjanak a dolgok akkor 1680x1050-es felbontásban müködik csak jol, 1920x1080 kitolodik a képernyő és összehuzással sem lehet olyan jóra megcsinálni. A noti alap max felbontása 1366x768. Ez a három felbontás aránya sem egyezik, szal nem értem h miért csak akkorát tud normálisan megjeleniteni? Fent van az összes legfrisseb driver. Win7-et használok.
Köszi
-
hun2005
tag
Heló, másfél éves kitűnő állapotban lévő acer aspire 5315 érdekel valakit? Mellé adnék 1 Hama laptoptáskát, 1 A4-Tech Bcube egeret (1000 DPI) és 1 usb2.0-s SEPIA Bluetooth-t.
Ha van érdeklődő írjon nyugodtan, az ára 80.000 ft -
-
balintka
addikt
válasz
mozesgy
üzenetére
Szia, a gép alján leszedtem a középső takarólemezt, a DVD mögött. Rögtön megtaláltam a 2 memóriafoglalatot, a RAM csere pofon egyszerű lesz.
Azt hittem, itt látom, h van rögzítve a DVD, de csak valami vezérlőkártyát találtam mögötte. Akkor ezek szerint a DVD cseréhez az egész gépet szét kell bontani?
-
plaszy
őstag
Igen haladni...csak a Vistáról annyi rosszat mondtak, most meglett a WIN7, de én attól sem dobom el magam. Bár az tény, hogy jobb, mint a Vista memóriakezelésben. De a Vista meg kiforrottabb szerintem. Az XP meg egy örök OP. rendszer marad. Na de ez nem ide való, csak megemlítettem...

kybic kolléga meg segíti megoldani a problémát...

-
Janix14
csendes tag
Üdv!
Aspire 5538Ghez egyszerűen nem találok XPre drivert
Valaki nem tudna adni egy linket? -
mozesgy
tag
Szia.
Egy fórumon olvastam én is, és az is biztos, hogy én sem húznám, de soha nem tudni, hogy ezzel mindenki így van-e, egyébként az én gépem nagy terhelésnél 2300-2400 közti MHz-re magától felmegy, és fogalmam sincsen ez hogy működik.
Nem rosszból írtam, és nem tudom mi volt a valóságalapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ne érts félre, nem a legújabb játékokkal akarok játszani, meg amikkel mostanában játszom azokat mind viszi szerencsére, a proci teljesítménye nekem nagyon jó, az aksi meg már párszor igen jó szolgálatot tett

Sajna