Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz djszido #2510 üzenetére
Hello!
Én az elsőt venném.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Nunder
őstag
válasz djszido #5564 üzenetére
A Vindóz Vista csak olyan megjatópartíciókat fogad el amelyek dekára pontosan ugyanannyi adat tárolására alkalmasak emberi nyelven klónpartíciókat! ezzel nem tudsz mit kezdeni tehát nem lehet különböző méretű partíciókat letrehozni! idegesítő de ez van bele kell törődni! ja meg még lop is tőled nemtom talán 10 gigát a telepítőnek! tehát nekem a 160 Gb os vinyóm így két durván 70esre van osztva gyárilag!
U.i: Nekem is a boltban mondta a fickó!
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
RI/OS
őstag
válasz djszido #5564 üzenetére
jó a hátoldalon lévö serial akármilyen dvdhez! Csak mikor felraktad a vistát, telefonon be kell aktiwálni.. Én tegnap csináltam ugyanezt! Na most nekem a 250es winyóm 2x100ra wolt particionálwa, a többi recovery szar. Kicsit idegelt úgyhogy leirtottam mindent és egy szüz vistát raktam fel a hátoldalon lévö kóddal
[ Szerkesztve ]
-
-
lujoman
csendes tag
válasz djszido #7644 üzenetére
Türelem Aspire-t terem Egyébként ha türelmesen visszaolvasnál pár oldalt, már menne a wifi. Te vagy kb az 5., aki ugyanazt megkérdezi, ami már le van írva párszor.
...minicard-os drivert tedd fel az Atheroshoz a cd-ről. A videókártyátnál meg vmi nagy disznóságot csinálhattál, ha kétszer is fent van. Ráadásul minnél több nem odaillő drivert tesz fel az ember, annál inkább összekutyulja az a rendszert.
Acer Aspire3055NWXMi, 1.5GB RAM, 80GB HDD, AMD Sempron 3600+@800MHz-2GHz, ATI Xpress1100 128MB
-
EdemMann
csendes tag
válasz djszido #10083 üzenetére
az valszeg házhűtő venti... ált. 12V vagy 5V ról mennek... (rá van írva amúgy)
USB 5V-ot ad le.. szal lehet egy házi kütyü, deee ahogy érzed.. A notihűtő ezt a 10 K-t megérte szerintem. alacsony fordulaton halk és 5-10 fok minusz sokat jelent ám Na meg megnöveli a gép élettartamát is ;)ha komolyabban érdekel:
Zalman ZM-NC1000 vagy NC2000 (nekem 1000 van de 2000 jobb lett volna, csak az az 5rongy húzott vissza. meg hogy miskolcon nem lehetett kapni.[azért lett volna jobb mert nagyobb az NC1000-ről kicsit (1-2 centit lelóg a gép oldalra de az nemvészes] )mellesleg... 15.4"os gépem van..
Nos.
a teteje egy másfél mm vastag alulap, ami kivan lyukasztgatva mint állat.(hogy jöjjön a levegő) a levegőt alulról szívja 2 db 5-6cmes venti.
USB-ről működik.
Szoftvere nincs. Manuálisan állítod a fordulatot egy potméter segítségével.
Van 2 db USB aljzat rajta, így nem foglalsz el a hűtővel végülis egyet sem.
Elektronikája egyszerű, de minek is bonyolítaniJa igen!
SEMMIKÉPPEN SE!!!! vegyetek belőle feketét koszolódik mint a barom és nemkellemesen Holnap lesz az enyém homokfújva elvileg.[ Szerkesztve ]
Memories don't live like people do-o ||| They allways remember you ||| Whether things are good or bad, its just the memories! (MosDef & DJ Honda - Travellin' Man)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Acer Nitro 5 Gamer laptop
- Asus ZenBook UX305CA 13.3" FHD/Intel Core m7-6Y75/8GB RAM/256 SSD/Win10
- Acer Aspire 3 A315-56 15.6" FHD IPS, i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD
- Dell Inspiron 5537 laptop i7-es processzorral, AMD Radeon HD 8850M videokártyás eladó
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest