Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela5
senior tag
válasz
Rollee
üzenetére
Próbáltad már külső monitorral?
A vidikarinál ha integrált akkor nyílván nem...de ha az akkor csak használtan tudsz szerezni ,de szerintem te nem tudod kicserélni.A helyedben inkább szervízbe vinném.
És mikor a ledek megjelennek kikapcsol a gép,vagy nem jelenik meg semmi a képernyőn?
Kicsit ha részletesebben leírnád talán többet tudnánk segíteni! -
bela5
senior tag
És még a többiekhez egy kérdés...Hol tudom megnézni a proci meg minden hőmérsékletét az everesten kívül....LÉgyszi segítsetek mert gyakra nagyon-nagyon forró a gépem....
-
Rollee
aktív tag
Hali!
Van nekem egy ACER Aspire 1524WLMI laptopom és sajna valami oknál fogva nem indul el.
Pontosabban bekapcsol,ledek világítanak,minden hang normális(HDD,ventik) de aztán már nem ad képet és semmit nem csinál!!!
Van benne saját vga(FX5700GO,64MB) az múlhatott ki??
Lehet ezekben cserélni?
Bármilyen ötletet szivesen fogadok!
Üdv.: Rollee
-
bela5
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szívesen!
De kárpótoljon a 2magos proci, amúgy bluethooth adaptert meg bármikor vehetsz hozzá,2ezerért...
És ha belegondolsz a 2magra sokkal inkább lesz szükséged mint a bluethooth ra. Tapasztalatból beszélek....És mivel ez a tudásához képest nem valami magas ár le kellene csapni rá....

-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
bela5
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szia!
Szerintem nem egy jó választás ,mert nem egy jó proci és sokat fogyaszt, és szerintem nem valami jó az ára....Volna egy javaslatom a számodra..egy sokkal jobb választás.:erről lenne szó,nézd meg!
-
bela5
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy acer travelmate 5520g-6a1g08-as notim és volna egy olyan kérdésem,hogy nekem a windows vista aero 3,3-as értéket mutat, ha valamelyikőtöknek vistájja van akkor megírnátok,hogy nektek mennyi?
Mert szerintem egy jó vidikarihoz (Ati 2400xt) ez egy elég alacsony érték. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
Gondolom egy ACER topikban főleg a jó tulajdonságkról beszélnek az emberek, de én szeretnék megbizonyosodni arról, hogy jól választok vagy sem.
Ezt a példányt néztem ki: ACER TravelMate 5320-301G12
Kérdésem, hogy ebben az árban ez a legjobb választás és hogy milyen minőségű ez a noti, esetleg más opció?
köszi
-
McKane
senior tag
Hello Mindenkinek!
A következő héten vennék egy notebookot,az előző meghalt.. a kiválasztottam egy Acer Aspire 5720G lenne.. Nem szeretnék egy energiazabáló asztalit venni, csak netezésre,meg 1-2 játékra..
Nekem kinézetre bejön a noti,de nincsenek erről a szériáról tapasztalataim.. Esetleg akinek van ilyen gépe megosztaná a tapasztalatait? Vagy tudnátok ilyen kategóriában egy gépet ajánlani az Acertől? /olyan 160 000FT-ig/ A válaszokat köszi előre is!
Üdv.: McKane -
twollah
nagyúr
válasz
spacer
üzenetére
Egyszer már újra kellett húznom a Vistát.
A recovery lemezről csináltam.
Berakod molyol egy ideig és a végén egy friss gyári Vista fogad.
A C: meghajtó kivételével az összes partíciót békén hagyja.
A C:ről az összes adatot letúrja, de erre már az elején felhívja a figyelmed.
Az újra húzásnál nem kell kapkodni, olvass el mindent figyelmesen és akkor nem fog nagy meglepetés érni.
-
spacer
aktív tag
válasz
twollah
üzenetére
Egész jó leírás, bár engem inkább az érdekelne, hogy az előretelepített vistát a recovery lemezzel tudom-e telepíteni? Mert szerintem ennél a verziónál nem jön elő sem lemezkezelő, se semmi, egyszerűen felmásolja, oszt ennyi.
Még azt is eltudom képzelni, hogy a particiókat is visszaállítja ugyanúgy mint ahogy volt. -
spacer
aktív tag
Ha azt akarom, hogy a vista is ott pihenjen az xp mellett akkor a recovery lemezzel feltudom tenni egymás mellé, vagy legyalul mindent az eredeti állapotra??
Jaja: Kaptam egy Acer notebook slip case oldaltáskát ajándékba, Acer egérkével együtt. Nem kell valakinek valami jelképes összegért???
-
twollah
nagyúr
válasz
San Mai
üzenetére
Aha!
És angol rész nincs is benne...
Na mindegy így jár az aki külföldről hozat gépet.A témára visszatérve a kérdésedre itt a válasz.
És ha megnézed a válasz dátumját láthatod, hogy 3 napon belül másodszor merült fel ez a kérdés.
Ezek után ne másszon fel az ember a falra?Ez meg az Acer FTPje ahonnan mindenféle jóságokat tudsz letölteni a gépedhez.
Mondjuk például a gépkönyvet magyarul, amit este lefekvés előtt olvasgathatsz és nem fogod a felesleges kérdésekkel összeszemetelni a fórumot.
-
San Mai
csendes tag
-
spacer
aktív tag
válasz
San Mai
üzenetére
Acer eRecovey Managment
De szerintem olvassgass vissza picit, mert én is pár nappal ezelőtt kérdeztem meg ugyanezt a kérdést, és amikor visszaolvastam pár oldalt a fórumon, láttam, hogy minden oldalon elhangzik ez a kérdés egyszer.
Egyébként azt hiszem fel is ajánlja magától, amint feltelepült... -
San Mai
csendes tag
Sziasztok
Most väsäroltam egy 5920G notebookot.
Azt szeretnem megkerdezni,hogy tudom a telepitett Vistat ki irni DVD-re? -
spacer
aktív tag
Hát nekem is most már minden működik xp alatt, eszközkezelő is tökéletes, és végre lepróbáltam a videókártyát is mit tud.
Flatout Ultimate Carnage 1280X800-ban tökéletesen fut high-on, bár az anisotropy és az antialiasing ki volt kapcsolva.
Összességében majd egy napot szívtam a driverekkel, viszont azt hiszem megérte...

-
-
Sunci_01
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ACER 6920G notebook.
Barátomé, megkért, hogy tegyek fel neki egy új rendszert, Vista volt rajta, de én XP-t használok, na most az a bajom, hogy nem találok hozzá egy drivert sem, hiszen mindegyik Vista alá van...
Kérdésem:
Most tényleg ez a noti csak Vista-val hajlandó működni? Akkor XP-t felejtsem el???
Remélem csak én vagyok ennyire béna.... (9500M GS turboCache vga-hoz se találtam drivert még az nVidia honlapján sem)S.O.S.
Köszönöm megértéseteket!
Remélem tudtok segíteni.... -
M.W.H
aktív tag
válasz
TorrenteXY
üzenetére
milyen wlan van benne mert nekem ahoz pont van csak lehet nem tesok
nekem ez van Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter[link] és innen tudtam leszedni a müködö drivert xp alá mondjuk elözö hsz emben kiderül hogy kisseb tesoja van meg a tiednek pá -
M.W.H
aktív tag
hello van egy acer aspire 5315 laptopom 2 gb ram 160 as vinyo intel celeron 560 as 2,13ghz-s
kérdésem a ventillátor kibe kapcsolja magát gondolom attol függöen hogy meleg vagy hideg elég zavaro... nem lehet valahogy ugy beállitani valamivel hogy ne 0 vagy 100% on pörögjön a venti hanem fokozatosan? vagy hogy mondjuk állandoan 60% on vagy valami ilyesmi mert baromira idegesit persze gondolom energia takarékosság miatt is igy csinálták
köszi üdv -
spacer
aktív tag
Hmm. Gondoltam egyet, és kipróbáltam az xp-t is a gépen. Még driverek is voltak fenn az acer honlapján. Örültem mint majom a farkának. De! És most jön a szívás. Az ATI honlapjáról hiába szedem le a drivert vga kártyához nem engedi feltenni... Szóval minden működik, csak a vga nem

-
mokus1
addikt
válasz
TorrenteXY
üzenetére
Hogy érted hogy nem megy??Telepsd fel a drivert és keress egy hálózatot.Ott keresd meg magad és ird be kododat.
-
TorrenteXY
csendes tag
Csoki!
Rám bíztak egy acer 5620z-t és a(z inteles ) wlan nem akar működni. már letöröltem meg újra feltettem mindent és semmi. Netre sajnos nem sikerült csatlakoztatni, mert az itthoni upc-s chello vackot az asztali gépemre is csak órák alatt sikerül felszuszakolni. Valaki nem tud valami drivert amit letöltök, rádobok pendriveon keresztül a notebookra, és megy az a *%!+*= wlan. Amúgy a webcam se megy, de az most annyira nem fontos.

Előre is köszi
T -
Benőke
őstag
Áhhááá

Tanul az ember. Köszönöm
Jövök egy sörös kupakkal.Micsoda megkönnyebülés nincs 10-20-30 perc kerepelés a gép bekapcsolása után. Bár lassaban indulnak pöppet a programok, hát inkább ez mint a 30 perc folyamatos kerepelés.
Nem rossz ötlet az elő töltés csak nem ilyen formában teljesen autómatikusan.
-
kiscsáko
tag
sziasztok!
nah akkor az ígért linkek a driverekhez, az 5715z gépekhez...
első <--- itt a wifi kártyához a tuti...
második <--- itt leginkább a chipsethez van, de azóta már lehet frissítették...
harmadik <--- ez egy új link, még nem próbáltam, a haver szerint ez a legjobb oldal, próbáljátok ki.
valamint itt egy torrentes megoldás is, bár elég halottnak tűnik...
valamint itt meg egy olyan pack van, ami 5315-höz van, de mivel az 5315 és az 5715 ugyanabban a ruhában feszít, sok driver megfelel nekünk is
kedvetekre tudtok csemegézni ennyi linkből, biztos megtaláltok mindent ezekben.üdv, kcs
-
hitoshi
csendes tag
Sürgős segítséget kérnék!
Kb 15 perce egyszercsak megszakadt a net, épp msneztem ,futotta firefox. Azt hittem megint a router játszik , szokása, olyankor egy reboot segít rajta. Nem így volt, ezért próbaképp visszadugtam közvetlenül az ADSL modemet hogy nem a net rossz-e: nem ment a net. Gyorsan megnéztem a hálózati kapcsolatokat és az ethernet portnál az volt hogy letiltva, beléptem az eszközkezelőbe és ott is volt mellette a piros felkiáltójel, valami letiltota. Engedélyeztem, ment a net. Újraindítottam a gépet és a routert, MEGINT, már a reboot után alapból le volt tiltva, kézzel kell engedélyezni.
Ez mi a fenétől lehet? Nem telepítettem semmit, nem scináltam semmit
Acpire 5315 notebook. -
spacer
aktív tag
válasz
twollah
üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, de gépkönyvet azt nem kaptam csak egy quick quide nevű szörmedvényt, ami nem igazán tartalmazta ezeket az információkat... És a honlapon se találtam könyvet hozzá.
Más: Miért telepít ez az ócskavas minden szart fel a megkérdezésem nélkül??? Nem lehet, csak egy szűz wint feltenni??? -
mokus1
addikt
Sziasztok!!Van egy Aspire 5920as laptopom.A kérdésem az hogy a jobb oldalán vannak azok a kéken fénylő gombok(play,stop fw stb...)Ez ugye érintőgomb de melyik drivert kell hozzá feltelepítenem hogy müködjön?

-
twollah
nagyúr
-
spacer
aktív tag
Pls. Valaki segítsen. Vettem egy Acer laptopot. Előretelepített vista van rajta. Backup lemezt nem kaptam hozzá. Ha meghal egyszer akkor hogy tudom újrahúzni a vinfost??
-
McKane
senior tag
Hello Mindenkinek!
A következő héten vennék egy notebookot,az előző meghalt.. a kiválasztottam egy Acer Aspire 5720G lenne.. Nem szeretnék egy energiazabáló asztalit venni, csak netezére,meg 1-2 játékra..
Nekem kinézetre bejön a noti,de nincsenek erről a szériáról tapasztalataim.. Esetleg akinek van ilyen gépe megosztaná a tapasztalatait? Vagy tudnátok ilyen kategóriában egy gépet ajánlani az Acertől? /olyan 160 000FT-ig/ A válaszokat köszi előre is!Üdv.: McKane
-
Végre megszereztem a tökéletes egeret Acer gépemhez: Logitech VX Nano
Ajánlom minden noteszgép tulajdonosnak!

-
Benőke
őstag
Azt mondja meg nekem valaki hogy a Vista mi a jóistenért tekeri folyamatosan a vinyót akkor is amikor semmi de semmi nem fut. Indexelést is lelőttem, Töredezettségmentesítő is kikapcsolva. Lehetőség szerint néha abba hagyja hogy fel lélegezzek végre vége de újjult erővel veti bele magát a vinyó tekerésbe.
-
Embroi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Acer 5715z notinak, de ez a Vistás dolog nekem nem jött be, le szeretném cserélni Xpre. Arra kérném azt akinek Xp van a gépén és tökéletesen működik is, hogy írja már le milyen drivereket telepített, esetleg be is linkelhetné honnan tudnám letölteni.
Előre is kösz! -
guminyul
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Szia!
Kösz az infót,bár sokra nem mentem vele sajnos,mert miután ezen információk tudatában konzultáltam egy szakival aki a véleményed meg is erősítette,közölte hogy a biosomba nem enged a gépem ilyen beállítást...
Pedig valahogy bizti meg lehet oldani a problémát mert olvasgattam és másoknak is fut xp ezen a tipuson gond nélkül.
Azért köszi! -
guminyul
csendes tag
válasz
batnor
üzenetére
Szia!
Kösz az infót,bár sokra nem mentem vele sajnos,mert miután ezen információk tudatában konzultáltam egy szakival aki a véleményed meg is erősítette,közölte hogy a biosomba nem enged a gépem ilyen beállítást...
Pedig valahogy bizti meg lehet oldani a problémát mert olvasgattam és másoknak is fut xp ezen a tipuson gond nélkül.
Azért köszi! -
batnor
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Mától én is egy Acer laptop boldog tulajdonosa vagyok.
Megrendeltem a következő típusú Acert: ACER Aspire 8930G-864G64BN LX.AT10X.034
Azt mondták hogy egy két nap és megjön.
Alig bírom kivárni.
Majd írok róla Logout-t. -
guminyul
csendes tag
Hello emberkék!
Vásároltam a napokban egy acer 5715z tipusú notebookot amin eredetileg linux volt.
Xp-t telepítettem rá,minden frankó leszámítva az audiorészét a dolognak.
Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni,recseg,ropog,húzza a zeneszámokat,akadozik...
Ha valakinek van valami mentő ötlete hogy ez miért van,azt megköszönném!
(nem vagyok számítógépmumus,így ha kérhetném próbáljon meg számomra is érthető választ adni
) -
Benőke
őstag
válasz
King Charles
üzenetére
Durván egy hete vettem én is egy ilyen notit.
A memória bővítésnek értelme van ugyan de XP melett figyelni kell hogy ultramax 4Gb memóriát támogat, ebbe beleértendő a VGA dedikált memóriája is. Vista esetében ez nem gond. Én bővítettem mert gyakorlatilag bagó az ára
Amivel a gyártó traktált az hülyeség. NEm tudom kit hívtál fel de alapvető probléma hogy maga az Acer is kínálja 4Gb -os kiszerelésben. A második hogy ha ez valóban probléma mért van bővítőhely benne? Nyugodtan belerakhatod nem fog gondot okozni.8k körül márkás joffféle típust kapsz 2gb 667 -es DDR2 természetesen. Hja természetesen 1db 2Gb -os modul figyel benne. -
kybic
tag
- privi ment: (iqunuqu)

-
twollah
nagyúr
válasz
King Charles
üzenetére
Atlagos felhasznalasra (netezes, zene hallgatas, filmnezes) a 2 giga boven eleg.
Jatszani meg ugysem ezzel a geppel fogsz.
A Vista meg ugy megzabalja a tovabbi par gigat, hogy szinte felesleges belevenned.Gond csak akkor lehet ha az alaplapi chipset nem tamogat tobbet 2 giganal, de ezt nem hinnem, mert ez mar egy ujabb chipset.
Akkor van ertelme 2 giganal tobbet belepasszirozni a gepbe ha 64bites Windowst fogsz hasznalni, mert az mar lekezeli a 4 giganal tobb memoriat is.

-
hanee
senior tag
válasz
King Charles
üzenetére
Szia!
Először is mire fogod használni a gépet? Mert a legtöbb alkalmazásnak nincs szüksége ennyire sok memóriára, ráadásul a Vista memória felhasználása dual channelben sokkal kedvezőbb is. Szerintem én biztos nem tennék bele még 2 GB-ot, de pl. az is kérdés, hogy 2x1 GB RAM van benne, vagy 1x2 GB modul?
A RAM csere amúgy nem szokott problémát okozni..hanee
-
King Charles
tag
Sziasztok
Egy nagy Kérdésem lenne felétek. Első notebookom megvételére készülök a kiszemelt áldozat egy tm 5530-as gép. Sajnos keveslem a 2gb ram-ot(1x2gb van benne) ezért arra gondoltam ha megveszem bővítem mégegy modullal. Amikor felhívtam a gyártót azt mondta hogy nyugodtan belerakhatom de ha ez okozza a problémát akkor nem érvényes a gari. Mennyivel több hőt termel és mennyi az esélye annak , hogy valóban gond lesz a 2gb ram miatt? Megéri egyáltalán a +2gb ram vagy alapból az a 2gb mindenre elég, vista meg ilyenekre gondolok? Mi a véleményetek erről a gépről?
segítsetek légyszi
köszönettel Karesz
-
Pityka_
tag
Sziasztok !
Acer Travelmate 7730G-844G32MN notira fel lehet tenni az xp-t ? Mert az acer honlapján nem találtam xp-s drivert. A progi amivel meloznék csak xp alatt fut.
-
kybic
tag
válasz
popey37
üzenetére
- Üdv.
Nincs ilyenem, de ha küldenél egy képet esetleg az eszközkezelőről, hogy miknél van a felkiáltójel, akkor talán többet tudnánk...
- azt hiszem 945-ös chipset van a gépedben, a háttértár vezérlőnek pld. ez kell:
http://usite.hu/prg/Intel_Chipset_Install_Utility
- a Radeonnak pedig tedd fel a decemberi Omega drivert, ..... (bár ezt már nagyon sokadszor írtam több fórumtársunknak....) -
popey37
addikt
teljesen kész vagyok: az acer oldala egy nagy kalap SZA*******R!!!
egy normális driver nincs fenn, semmi frissités. a cég magyarországi képviselete egy nagy nulla.
személyesen voltam benn a szervizben, és csak vállvonogatás volt a válasz.
A probléma: adott egy acer aspire 5672 VLMI laptop, kb. 2 éves, rajta egy windovs XP home oprendszer,persze jogtiszta./vele kaptam./ ujratelepítés után felteszem ea megfelelő drivereket, az eszközkezelőben sárga felkiáltójelek tömkelege fogad: négy ismeretlen eszköz, háttértárvezérlő és más nyalánkságok.
no problém, megyek az acer oldalára, töltögetem az iszonyú 1-25 kb/s sebességgel a drivereket, és az eredmény: a letöltött driver nem kompatibilis az oprendszerrel, nem tudja telepíteni. A driverek XP-hez vannak/ még mielőtt valaki azt hiné, hogy a vistásokat töltöttem le/.
Kezd bennem érlelődni a gondolat, hogy kidobom az egyészet az ablakon./ pedig nem volt olcsó/. Kb 3 honapja szopok ezzel a gondal: kiprobáltam a vistát is , ugyanaz az eredmény.
a webcam egyszerüen müködésképtelen.az összes létező drivert feltettem, utána is talált ismeretlen eszközt, a szervizben nem tudták megmondani, hogy mi az. Kész röhely.Van esetleg valakinek ugyanilyen laptopja, és hozzá müködö driverei? hálás lennék érte, mert a gép melózni kellene, de igy egyszerüen csak kínlodok vele.
-
manokka
csendes tag
próbáljam meg felrakni az sp3-at?
-
manokka
csendes tag
hát sajna még azon az oldalon sem találtam használható ötletet, mert ami volt az sem jött be. Hiába tiltottam le a ms uua bus drivert az eszközkezelőben nem tudtam fölrakni a realtek-et. A video driverről meg nem is beszélve, mindig ott marad a kis sárga felkiálltó jel a mobil intel 965 express chipset family előtt.
-
manokka
csendes tag
Halli!
Vettem egy aspire5715z-t, de sajna sehogy sem tudom a hangot, a videot feltelepíteni. A kapott lemezen lévő cucc nem működik. Ötlet? -
eLioT84
tag
senkinek sincs 5930-a?

-
Benőke
őstag
-
kiscsáko
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Nintendo 3DS és DS topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- EAFC 26
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Próbáltad már külső monitorral?